Şaka yaptım yaaa kapıdan kovsanız bacadan girerim dün yazamadım ama hep okudum burası acildiya varya içime şu serpildi nerden bulucam simdi bu arkadaşları dedim çok üzüldüm yaaAhh kuzum tabi ki bizde hazmedemiyoruz her şey zorumuza gidiyor ama buradan gitmek buradaki emeği dostluğu bırakmak kime iyi gelecek neyin çözümü olacak böyle gemiyi terketmek aylarca yıllarca uğraştığımız bu düzeni hadi buyurun gidiyorum demek çok zor insanlara istediğini vermek mi çözümKenetlenmek bir arada olmak bazı şeyleri göstermek anlatmak daha doğrusu değil mi lafla anlatamıyorsan göstererek yaşatarak anlatırsın Hayat iyi kartlara sahip olmak değil bazen kötü bir eli de oynama meselesidir gitmeyin ya ağlayacağım he
Aşk olsun daha bu sabah gelmiş şoku atlatamamışken yeniden bir araya gelmeye çalışırken üzüldüm ama şimdi banlanan herkes geri dönecek aynı olacağız dedik ya hepiniz buna dahilsiniz be kuzum özlendiniz
Esram bizim unuttuğumuz varsa sen de etiketle kuzucumŞaka yaptım yaaa kapıdan kovsanız bacadan girerim dün yazamadım ama hep okudum burası acildiya varya içime şu serpildi nerden bulucam simdi bu arkadaşları dedim çok üzüldüm yaa
Hoşgeldin canım. Siz geldikçe mutlu oluyoruzŞaka yaptım yaaa kapıdan kovsanız bacadan girerim dün yazamadım ama hep okudum burası acildiya varya içime şu serpildi nerden bulucam simdi bu arkadaşları dedim çok üzüldüm yaa
Bizim mutlu olmamiz birlikte olmamiz icin illa o takim bu takim olmamiza gerek yok
Biz bir aileyiz diyet kardesiyiz
Burdada eskisi gibi birlikte ve mutlu olucaz
Diyeti bırakmaya bahane arama uzun StormAmannnnn nevroş
bu nedir Allah aşkına
yapılanlar haksızlıklar falan
Şaka yaptım yaaa kapıdan kovsanız bacadan girerim dün yazamadım ama hep okudum burası acildiya varya içime şu serpildi nerden bulucam simdi bu arkadaşları dedim çok üzüldüm yaa
Hoşgeldin Lunya'mHellllooooooooo
Hoş buldum nevroşHoşgeldin Lunya'm
Kız bu dünün menüsü müİlk menü bendenn
Sabah08:00
1 dilim kepek ekmeği
2 yumurta rafadan
1 çatal çilek reçeli
1 kk peynir light
Dom sal yeşillik
5 zeytin
Ara15:00
Bir avuç içi tızsuz kavrulmuş yer fıstığı
Akşam18:00
1 kase mercimek çorbası(yağsız)
Yeşillik
Yarım dilim ekmek(ekmeksiz yiyemedim kızlar)
Ayran
Su:1.5 lt akşama kadar 2 olur
Spor: leslie5 mil 60 dk
15 dk yavaş yürüyüş
begum75 nehirnil111
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?