- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Hani bazen her insanın Ban teli vardır miuma yapılan hele ana kraliçem ausa söylenen sozler usluplu yazılar son noktaydiAhahaha Begüş ya bede 1,55 falan mı olacağım
GitmeWhiteAyrılmayalım ya yarış liste hiç bir şey umurumuzda değil ki
Az kır çok uzun kalıyorsun demek
Hani bazen her insanın Ban teli vardır miuma yapılan hele ana kraliçem ausa söylenen sozler usluplu yazılar son noktaydi
Taam işte ne güzelEvet aMA seninki ödemdir
Flower buradaysa baklavalar ,cıslar nerede,baklavalar cısslar buradaysa Flawer nerede
Gülümsedim
İşte kenetlenmiş takım böyle olur
Biz yedibuçukuncu takımız artık
Bunu söylemesi tekerleme gibi
Kuzular ben sohbete gelirim
yapmıycam diyet falan
Kuzu kafalar zilyon, ben önce bani olmayanları etiketledimBen geldimmmm.
yazıklar olsun ya beni hatırlamanız çok uzun sürdü simay cim sagol sende olmasan flowerof sende sagol canim hımm bide saraycam vardı sanirim
Gerinize küstüm yaaa
Ahh kuzum tabi ki bizde hazmedemiyoruz her şey zorumuza gidiyor ama buradan gitmek buradaki emeği dostluğu bırakmak kime iyi gelecek neyin çözümü olacak böyle gemiyi terketmek aylarca yıllarca uğraştığımız bu düzeni hadi buyurun gidiyorum demek çok zor insanlara istediğini vermek mi çözümHani bazen her insanın Ban teli vardır miuma yapılan hele ana kraliçem ausa söylenen sozler usluplu yazılar son noktaydi
Ben geldimmmm.
yazıklar olsun ya beni hatırlamanız çok uzun sürdü simay cim sagol sende olmasan flowerof sende sagol canim hımm bide saraycam vardı sanirim
Gerinize küstüm yaaa
Kuzum gruplar aynı kalsın mi? Herkes kimde olduğunu biliyor mu?Kizlar bugunden itibaren spor gruplari baslasin
Herkes spora, yapan beni ve nilişkomu etiketlesin
Bizim mutlu olmamiz birlikte olmamiz icin illa o takim bu takim olmamiza gerek yokAhh kuzum tabi ki bizde hazmedemiyoruz her şey zorumuza gidiyor ama buradan gitmek buradaki emeği dostluğu bırakmak kime iyi gelecek neyin çözümü olacak böyle gemiyi terketmek aylarca yıllarca uğraştığımız bu düzeni hadi buyurun gidiyorum demek çok zor insanlara istediğini vermek mi çözümKenetlenmek bir arada olmak bazı şeyleri göstermek anlatmak daha doğrusu değil mi lafla anlatamıyorsan göstererek yaşatarak anlatırsın Hayat iyi kartlara sahip olmak değil bazen kötü bir eli de oynama meselesidir gitmeyin ya ağlayacağım he
Aşk olsun daha bu sabah gelmiş şoku atlatamamışken yeniden bir araya gelmeye çalışırken üzüldüm ama şimdi banlanan herkes geri dönecek aynı olacağız dedik ya hepiniz buna dahilsiniz be kuzum özlendiniz
Ben istiyorumkızlar spor grubuna katılmak isteyenler beni ve nilişkomu etiketleyebilirmi?
Simdilik aynı kalsin gelen verilere göre duzenleme yaparızKuzum gruplar aynı kalsın mi? Herkes kimde olduğunu biliyor mu?
Tamam kuzum, ben akşam ilk mesajı düzenlemeye çalışırım, fırsat bulabilirsen akşam bi bak olur mu?Simdilik aynı kalsin gelen verilere göre duzenleme yaparız
Amannnnn nevroş
Diyeti bıraktırmayı gerektirmiyorAmannnnn nevroş
bu nedir Allah aşkına
yapılanlar haksızlıklar falan
Igde üyeliğini geri alabildi mi? Igdeyle konuşan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?