diyet kardeşliği

Ahahaha Begüş ya bede 1,55 falan mı olacağım

GitmeWhite Ayrılmayalım ya yarış liste hiç bir şey umurumuzda değil ki

Az kır çok uzun kalıyorsun demek
Hani bazen her insanın Ban teli vardır miuma yapılan hele ana kraliçem ausa söylenen sozler usluplu yazılar son noktaydi

Hani bazen her insanın Ban teli vardır miuma yapılan hele ana kraliçem ausa söylenen sozler usluplu yazılar son noktaydi

yapılanları bende hazmedemedim,kabul etmiyorum
olayların başını,sonunu sürecini okumadan bir kişinin lafıyla,üzerlerine bu kadar gidilmesi yanlıştı,kaldıki ausunda miununda yaptıkları yanlış birşey asla yokken bu kadar üzerlerine gidildi,hemde miunun dönmesi beklenmeden banlıyken....
tarafsızım diyip taraf tutmak hiç adil değil,umarım herkes başını yastığa koyduğunda rahat bir vicdanla uyuyabilir...
biz bi takımız aileyiz ben hiçbirinizi kaybetmek istemiyorum,iletişimim kopsun istemiyorum,o yüzden burdayım,yoksa yapılanları kabul ettiğimden değil
üzerimde her ikisininde emeği çoookk büyük,bizi burda koparanlar,ayıranlar,gönül bağımızı koparamaz

Ahh kuzum tabi ki bizde hazmedemiyoruz her şey zorumuza gidiyor ama buradan gitmek buradaki emeği dostluğu bırakmak kime iyi gelecek neyin çözümü olacak böyle gemiyi terketmek aylarca yıllarca uğraştığımız bu düzeni hadi buyurun gidiyorum demek çok zor insanlara istediğini vermek mi çözüm Kenetlenmek bir arada olmak bazı şeyleri göstermek anlatmak daha doğrusu değil mi lafla anlatamıyorsan göstererek yaşatarak anlatırsın Hayat iyi kartlara sahip olmak değil bazen kötü bir eli de oynama meselesidir gitmeyin ya ağlayacağım he

Ben geldimmmm.
yazıklar olsun ya beni hatırlamanız çok uzun sürdü simay cim sagol sende olmasan flowerof sende sagol canim hımm bide saraycam vardı sanirim
Gerinize küstüm yaaa

Aşk olsun daha bu sabah gelmiş şoku atlatamamışken yeniden bir araya gelmeye çalışırken üzüldüm ama şimdi banlanan herkes geri dönecek aynı olacağız dedik ya hepiniz buna dahilsiniz be kuzum özlendiniz

Bizim mutlu olmamiz birlikte olmamiz icin illa o takim bu takim olmamiza gerek yok
Biz bir aileyiz diyet kardesiyiz
Burdada eskisi gibi birlikte ve mutlu olucaz

Igde üyeliğini geri alabildi mi? Igdeyle konuşan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…