• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Ayy yi e trend konuyuz hiç listelerden inmiyoruz yaa ayoooll
Bu arada şaka bir yana grupda kacak gocek olmadikca (ay şunu yedim bunu yedim falan gibi ) moralim iyi oluyor burda baskanlar haric hepimizin emegi soz konusu hakkini verelim
hepfit hepfit canim ben 7. Takım sizler ve olmayan arkadaşlarım orada diye seviyordum ki paylaşıma falan takıma girmek istiyorum diye yazmadım direk miu ya yazdım oda beni aldı sagolsun ve orada gidilebilecek bi 7. Takım olduğunu düşünmüyorum biz içinde oldugumuz için o takım takımdı siz yoksaniz benim için oranın hiçbir anlamı yok

images (85).webp
unnamed (3).webp
aglayana itinaylaa peçete katlanır
Nego Nego malipina malipina

C vitamini aldım saçıma, şu siyaha yakın yerleri bi açim inşallah açılır da papağan görünümünden kurtulur saçım ya:KK45:
Acıcı niye kullanmiyon:deli:

Ayy yi e trend konuyuz hiç listelerden inmiyoruz yaa ayoooll
Bu arada şaka bir yana grupda kacak gocek olmadikca (ay şunu yedim bunu yedim falan gibi ) moralim iyi oluyor burda baskanlar haric hepimizin emegi soz konusu hakkini verelim
hepfit hepfit canim ben 7. Takım sizler ve olmayan arkadaşlarım orada diye seviyordum ki paylaşıma falan takıma girmek istiyorum diye yazmadım direk miu ya yazdım oda beni aldı sagolsun ve orada gidilebilecek bi 7. Takım olduğunu düşünmüyorum biz içinde oldugumuz için o takım takımdı siz yoksaniz benim için oranın hiçbir anlamı yok
:KK60::KK60:

Şimdii gelelim fasulyenin faydalarınaaa
Cuma günü tartım 91di sanırım. Dün 91.900 dü ama tok karnına tartılmıştım.
Bu sabah 91.400dü
Şimdi ise:90.500:halay:

hepfit hepfit @Lunya
Nego Nego

-500 desene niye laf ebeliği yapion:deli:
Cumaya 89.0 görülecek maliiiiiii:KK53:

Back
X