Benim standart belli geç sen geç beniSporumu yaptim nerelerim nerelerim çalıştı bir bilsen ama söylemem sende fazla yaparsın simdi nemelazim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim standart belli geç sen geç beniSporumu yaptim nerelerim nerelerim çalıştı bir bilsen ama söylemem sende fazla yaparsın simdi nemelazim
Merhaba canim benim cumartesi de 30 dakikalik kosum varEki Görüntüle 2113014
kızlar
sporlar ne alemde,tablo hiç güzel değil diyor
yarıştayız unutmadık değil mi?
@Lunya
@Sarayca
@Ytmz
malipina
@zeynepleyya
@suspushanimcim
@SpringStorm
@Nevreste
@matematik61
@masumm
Donna_salut
@cakil80
@Kajupi
@igdedali iğde pazar günkü 390 puanı ekledim tabloya sonradan gördüm kusura bakma
@deynepnaz
Detoks defteri kapandı benim içinYe yavrum ye çarşamba bi detoks patlatırsın olur biter![]()
Detoks defteri kapandı benim içinyapsam bugün yapardım. Ye ye dondurma ye sen
![]()
Yav hee hee. Sana selpak mendil alacam lazım olur

Al tabi lazım olacak sanaYav hee hee. Sana selpak mendil alacam lazım olur![]()
Fazla varsa ver satarız esra

Acıcı niye kullanmiyonC vitamini aldım saçıma, şu siyaha yakın yerleri bi açim inşallah açılır da papağan görünümünden kurtulur saçım ya![]()

Ayy yi e trend konuyuz hiç listelerden inmiyoruz yaa ayoooll
Bu arada şaka bir yana grupda kacak gocek olmadikca (ay şunu yedim bunu yedim falan gibi ) moralim iyi oluyor burda baskanlar haric hepimizin emegi soz konusu hakkini verelim
hepfit canim ben 7. Takım sizler ve olmayan arkadaşlarım orada diye seviyordum ki paylaşıma falan takıma girmek istiyorum diye yazmadım direk miu ya yazdım oda beni aldı sagolsun ve orada gidilebilecek bi 7. Takım olduğunu düşünmüyorum biz içinde oldugumuz için o takım takımdı siz yoksaniz benim için oranın hiçbir anlamı yok
Saçlarım hemen yıpranıyo kuzum. İki fön çekim hemen yıpranır. Bi kere açıcı kullandım o da sadece kafamda 15 dk tuttum korkudan. Yandı saçlarım iki senede kestire kestire anca kurtuldum.Acıcı niye kullanmiyon
![]()
Yok kız wcden sonra tartıldım. Sonra yürüyüşe çıktım tartıldım en son 90 buçuk. 900 gr poh değil yanisabahtan şimdiye wc farkımı mali
mali karışık duygular içindeyim sen anla![]()