• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

o zaman inşallah yapmıştır
senin bugün okul yokmu bu arada?

en kötüsüde o dayy,kıyafetler olmuyor :mad:
ama tabikide herşeyin başı sağlık,sorunu buldunuz ee ilaçlarınıda kullanıyosun,diyete başlamak için bahanen yok aslında,ramazana kadar hedef belirle ve başla derim :21:
Diyete başlayayım dedim pazar akşamı Ata annem klasik pazar konuşmasını yapıyor diyor sıpaaaa

Bonus Bonus
smileygarden_tanz_080-gif.1318657

Offff uykum var, mesai bitmiyor :kızgın:
Eve gidip yatıcam bi engel çıkmazsa :dua:

Afiyet olsun canım makarna tadımlık olmuş herhalde gayet güzel menü :kk77::KK76:

Maşallah Eflalim bayağı adaptasyonlu gördüm seni yalnızz :halay::rolleyes:

Afiyet olsun canım çok güzel bana az geldi ama sen doyduysan harika :KK8:

Harikasın abla o böreği yemedin ama çok şey kazandın :KK9::KK8:

İstikrarlı nevo yine harikasın menün şahane :KK9::sampiyon:

Afiyet olsun canım çok güzel :KK73:

Pankekin ununu anlamam tam ama sağlıklı bir şey herhalde kuzu:KK70:Afiyet olsun diğer her şey harika :KK37:

Sabah çok az geldi gözüme doydun mu kuzum afiyet olsun:KK30:

Kocam yengeç töbe :rolleyes:

Zararlı şeylerin üzerine bir cızık çektim öyle okudum :KK70::KK60:

Ahahah ne zorun var yengeçlerle yükselenim de başak:rolleyes:

Afiyet olsun canım çok güzel menü spor da eklenince var ya tutmasınlar seni:KK9:

Ahahaha yok artık bende Akrep burcuyum:oha:iki psikopat aynı evde miyiz hiç haberimiz yok :rolleyes:görende bizi melek sanır :p:KK70:

Afiyet olsun canım gayet güzel menü :KK60:

Canım 1 kaşım bala limon sıkıp yiyebilirsin. Bala karabiber serpiştirip yiyebilirsin.ballı zencefilli bol limonlu çay çok iyi gelir özellikle ıhlamur da tercih edersen direncini yükseltir geçmiş olsun kuzum:KK68:

Akrepppp ben akrep :cool:minnoş gibiyim ben :KK70:eşim yengeç korktum ondan şuanda:KK57: oysa ki çok naif evde kedi gibi kendi mutlu takılır :KK70:

Ahahha benden de kork Mali :KK14:

Muzlar fazla olmuş sende biliyorsun canım bir de sabah meyve yerine sağlam sağlıklı bir kahvaltı bu menüye nasıl güzel giderdi biliyor musun:KK8:

Ooo canım akşam çok fazla 3 tane sarma okey 2 tane dolmabiber dediğin dolmamı bir diyette bu fazla karbon demek ve senin kilo vermeni engeller :KK35:Akşama acıkıyorsan sabahına ve öğlene destek verebilirsin ara öğün koyabilirsin kendine hiç ara öğün göremedim:süslü:

Afiyet olsun canım çok mantıklı aç olman çünkü bir şey girmemiş midene :KK70:sabah kahvaltın nerede :KK59:öğle sadece çorba detoks mu yapıyorsun böyle akşam saldırmadın inşallah insanın şekeri düşer :KK57:

Afiyet olsun canım emzirdiğin için çerezler sana gerekli sağlıklı yemişsin sadece erişte olmamış sende biliyorsun onsuz da zaten doyardın sen etle yoğurt salata bile varmış:KK69:

Afiyet olsun kuzum çok güzel menü:KK9:

Afiyet olsun canım o aradaki bittere hiç gerek yokmuş gerisi güzel :KK30:

Afiyet olsun iğdem sağlıklı yemişsin kaçamak yalancı sütlaç bile sağlıklı:KK70:kelle kalorisi bol ama yakarsın sende bir meta var ki maşallah :KK60:
ben demedim valla öyle yazıyo.karıkoca ona göre ayağınızı denk alın birbirinize karşı:KK45:

Nego Nego canim o nasıl bir ekşi insan gibi zayıfla kız

@Floweroflife eleştirilerimizin coooookk olumlu sonuç verdiğini gördüm menunden senin için seni dusundugumuz için canim
@vorones canim diğer günlere gire menun gayet iyi dahada iyi olacak ins.

nehirnil111 nehirnil111 kahvaltım iyi yani tok tutuyor yeterli geldi

malipina malipina @igdedali kızım siz neyin kafasindasiniz ya neler yazmissiniz öyle dans super ama çok erötük ve içiniz fesatmis bunuda öğrenmiş olduk
ben bişe yapmadım iğde yaptı:KK17:

Benım gibi olan var mı ya sabah okula gidiyorum gidesim gelmiyor okuldan eve gelecegım gelesim gelmiyor ikisi de birbirinden yorucu sureklı Bı mal gibiyim omrum geciyor her sey yarim yamalak kalıyor Allahım su donem bitsin su Çocuklar buyusın :KK14::KK14::KK14::KK14:

Bennn üstelik çocukta yok :confused: neredeysem orda kalmak istiyorum :mad:

Back
X