• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

:KK70::KK70::KK70:
Normalde hepfit fıytınasın dedi. Ben de menüleri fıytınaya bildirdim. Ama sporu Begüşe şeyetmişim... Dün gece farkettim de iyi böyle sanki ya :cool:

böyle olmaz tarafını seç litfen :KK12:

upload_2018-2-20_12-44-10.webp

birisini seç lütfen:KK53::KK53:

:halay::halay::halay::halay:
Mendilleri hazırlıyorum ben o zaman:halay::halay::halay:

Öyle demeee Mersini seçerim :deli:
Kız normalde farketmez de sizin kasıgalarda bi Lunya var ne yapsam beğenmiyor ya bi mana buluyor o sıkıntı :sus:
Dır arkasından konuşmak gbi olmasın @Lunya :KK53:

benim menüler hep sıkıntılı olduğundan ne tarafa gitsem laf yiyorum o yüzden bana her yol angara:işsiz:
benim dünkü menüyüde görmedi arada kaynadı sanırım :sus:
bence sen korumadasın taraf niye seçiyon ki?:KK64:

Teşekkürler Hülya ablacım.
Eeee kilo ne durumda :süslü:
Kilondurumlarim kotu..hasimoto tiroidi cikti tedaviye basladim..kilo aldim ve vermek icin hic motivasyonum yok ne yazik ki..spor yapasim yok diyet yapasim yok. Kisir bir dongudeyim.

benim menüler hep sıkıntılı olduğundan ne tarafa gitsem laf yiyorum o yüzden bana her yol angara:işsiz:
benim dünkü menüyüde görmedi arada kaynadı sanırım :sus:
bence sen korumadasın taraf niye seçiyon ki?:KK64:
Korumadakileri de ayırdı ya bizim başganlar...

Menü yorumlamadı daha fırsat bulamadı zaar

Kilondurumlarim kotu..hasimoto tiroidi cikti tedaviye basladim..kilo aldim ve vermek icin hic motivasyonum yok ne yazik ki..spor yapasim yok diyet yapasim yok. Kisir bir dongudeyim.
Cumaya belgeleri tamamla bi gruba alalım bence begum75 begum75 :rapci:
Başlamak lazım abla ipin ucu kaçıyor. Yaz gelince zaten bi rehavet çöküyor. En güzel zamanlar...
Çok geçmiş olsun bi de...

Başlamak lazım abla ipin ucu kaçıyor. Yaz gelince zaten bi rehavet çöküyor. En güzel zamanlar...
Yaz gelmeden fit olmak istiyorum tatile gideceğim yeni kıyafetler alacağım ins. Sıkıldım artık şu yaglardan

belgeler tamamsa her türlü bi yer buluruz ama birde istemek lazım,seninde dediğin gibi yaza ne kaldı şunun şurasında bundan alaa sebep mi olur Daydream- Daydream- hadi gel başlıyalım:21:
bu arada geçmiş olsun :KK60:

Fırtınalar hep öyle yaaaa
Bizim için bir yaşam tarzı oldu artık:KK30:
Tabisi fırtınasın :cool:
Sağol canım ..haklısın o olmasa da olurdu neyseki 1 y kaşığı di. Kuruyemiş ler iyi hoş da işte saati yanlış :KK43:
Sen kendin aslında biliyorsun kendini kuzum yoksa metan çok iyi bunun da farkındasın:spor:
bonus_780x708-u4t5zuxlzc.webp
:KK45:
aynen iğde,kötü olmadan yemem lazım yoksa kurtarmıyo
hissediyorum tabi hissetmem mi:KK43:

şekersiz süt+meyva demiş
yoğurt+meyva/2 tüm ceviz demiş
2 grissini yada diyet bisküvi yanında yeşil çay veya bitki çayı demiş

bugün için hiçbiri yok sadece yanımda zeytin,peynir,1 ayva,1 portakalım var
sedece ayva yiyebilirim
yarından itibaren planlı olmalıyım
Begüş aslında çok güzelmiş biliyor musun acayip ara öğünler tok tutar özellikle yoğurt meyve ve ceviz bildiğin benim bazı akşamları öğünüm ana öğünüm:KK53:Sen düzene koyarsan böyle yap derim akşama hissetmezsin:KK15:
böyle olmaz tarafını seç litfen :KK12:

Eki Görüntüle 2113593
birisini seç lütfen:KK53::KK53:
Aklını karıştırma o bir fırtına :p
Diyette ben :KK45:
indir.webp

cakılcım 152 dakika normal yürüyüşse 152 puan yapıyor,ordaki 130 puan sadece 500 ip +130 zıplama içindi,şimdi ona 152 puan daha ekliycem 282 puanın oldu :KK73:

ya makbule akşam yemeğinden sonra çoğu zaman canım acayip tatlı çekiyo,yemeyince sinirli gergin oluyorum hiç birşeye konsantrem kalmıyo:KK43:aşamadım bu olayı:KK43:

morti menünü beğendim,afiyet olsun
sanırım dün spor yapamadın,olsun hergün spor olmaz zaten,haftada 1 gün sana yeter:KK75:

flawır genelde akşam yemeğinden sonra tatlı krizi yaşıyorum ben
aşamadım şu sorunumu:KK42:
Hımmm anladımmm..
Ama paketli ürün niye?
Mesela hurma falan yesen?

Selamın aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

İnşallah hepimiz için bol eksili ve çok güzel bir gün olur :KK68:
Sağ olsun büyük kızdan ancak sabahları fırsat oluyor da laptobdan bakabiliyorum :KK66:
Umarım herkes çok iyidir :KK68:

Seviliyorsunuz çıtır kızlar :KK68:

Canım Karatay teyze bir kibrit kutusu kadar helvaya izin veriyor oda balığın içindeki belli bir maddenin zehirlenmeyi önlesin diye :KK66: ben geçmişte fırına verip de yerdim ama tabi sıcak olunca Gİ daha yüksek oluyor o yüzden sıkıntılı olabilir sen yine olduğu gibi herhangi bir işlem yapmadan ye :KK66:
Teşekkürler açıklama için..ama nasıl helva hala anlamadım..
Un helvası mı, irmik helvası mı yoksa şu satılan tahin helvası mı?(ay umarım satılan tahin helvasıdır)

Back
X