• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Hayırlısı be kuzum, pko yüzünden dr sıkıntı olup olmayacağını bilemem diyor, yanı kontrolünde anlamı yok. Biz karı koca çok düşkün değiliz, bizim için olmasa da olur durumunda, o yüzden acele etmiyoruz. Allah isteyene hayırlı bir şekilde nasip etsin :KK200:

Şu çay yanını yarim avuç fındık, yarim avuç kuru dut, uzum yap bak nasıl zayıflayacaksın. Sağlıklı besinleri yeterli miktarda almak önemli kuzu. Menün çok güzel, şu çay yanını düzenlersen süper olacak. Bi de çay kahve çok tüketme, emziriyorsun ve sütünden kafein geçiyor, bebeğin huzursuz olur :KK43:
Çok haklısın miktar konusu elden gecirilmeli. Ay ben kahve makinası aldım .bi hevesliyim şu ara ;)

Sabah:√
Ara:√
Akşam:√
Su:√
Spor:√
Mesaj sayısı yeterli mi/ EVET
Gece yeme var mı/YOK

:KK9::KK9:

Not: tahin-pekmez olmasaymişta olurmuş ama sen o kadar güzel yapıyorsun, görmüyorum bu seferlik:KK33:

Menüler: cuma :KK20:, cumartesi:super:, pazar:super:, pazartesi:super:, salı:super:

Spor:???
Gece yeme var mı/YOK

Not: baliktba sonra azıcık iyi geliyor :KK66: bu arada katılım biraz daha artsa harika olacak :super:

Menüleri: cuma:KK20:, cumartesi:super:, pazar:super:, pazartesi:super:, salı:super:

Öğle:✓
Spor:×
Gece yeme var mı/YOK

Not: nazarim mı değdi, o parnahhh kadar sucuk niye :sinirli:, sporda yok :ruh:

Menüler: cuma :super:, cumartesi:super:,pazar:super:, pazartesi:super:, salı:super:

Sabah:✓
Gece yeme var mı/YOK

Not: güzel, Ama spor olsa daha güzel olacakmış :KK66:

Menüler: cuma:super:, cumartesi:super:, pazar:super:, pazartesi:super:, salı:super:

Sabah:×
Akşam:×
Gece:×
Su:?
Spor:✓
Gece yeme var mı/VAR

:KK64::KK64:

Not: zeytinyağı sarma, ekmek neli? Lavaş ve büyük pişmanlık:sinirli::sinirli::sopa::sopa:
Listeni okudukça olmaz ama ya demekten inan bıktım :ruh:
Bugün katılım yok gibi??

Menüler: cuma:super:, cumartesi:super:, pazar :super:, pazartesi:super:, salı:super:

Kahvati yok :KK70:
Yarında olsa minik bir ısırık da olsa yemeyin o börekleri:sopa: keskek görüyoruuu :ruh:

@Ytmz ve @zeynepleyya bugün hiç mesaj yazılmamış..:işsiz::işsiz:
Benim gece yemem yok ki o benim akşam yemek saatim ben işten o saate geliyorum. öğle yemeğim var ki öğlen ne yanlış olmuş

Spor:√
Gece yeme var mı/YOK

Not: tahin-pekmez olmasaymişta olurmuş ama sen o kadar güzel yapıyorsun, görmüyorum bu seferlik:KK33:

Menüler: cuma :KK20:, cumartesi:super:, pazar:super:, pazartesi:super:, salı:super:

Spor:???
Gece yeme var mı/YOK

Not: baliktba sonra azıcık iyi geliyor :KK66: bu arada katılım biraz daha artsa harika olacak :super:

Menüleri: cuma:KK20:, cumartesi:super:, pazar:super:, pazartesi:super:, salı:super:

Öğle:✓
Gece yeme var mı/YOK

Not: nazarim mı değdi, o parnahhh kadar sucuk niye :sinirli:, sporda yok :ruh:

Menüler: cuma :super:, cumartesi:super:,pazar:super:, pazartesi:super:, salı:super:

Sabah:✓
Gece yeme var mı/YOK

Not: güzel, Ama spor olsa daha güzel olacakmış :KK66:

Menüler: cuma:super:, cumartesi:super:, pazar:super:, pazartesi:super:, salı:super:

Sabah:×
Akşam:×
Gece:×
Su:?
Spor:✓
Gece yeme var mı/VAR

:KK64::KK64:

Not: zeytinyağı sarma, ekmek neli? Lavaş ve büyük pişmanlık:sinirli::sinirli::sopa::sopa:
Listeni okudukça olmaz ama ya demekten inan bıktım :ruh:
Bugün katılım yok gibi??

Menüler: cuma:super:, cumartesi:super:, pazar :super:, pazartesi:super:, salı:super:

Kahvati yok :KK70:
Yarında olsa minik bir ısırık da olsa yemeyin o börekleri:sopa: keskek görüyoruuu :ruh:

@Ytmz ve @zeynepleyya bugün hiç mesaj yazılmamış..:işsiz::işsiz:
Ekmek beyaz ekmek geldi busefer yemek sirketinden. Sarma zeytin yağlı incecikti Kayseri usulü. Akşam yediğim şeyi de diet dediler galeta gibi dediler internette 113 kalori yazıyor yedigime ama daha iyi bişey olsa onu yerdim diğerleri nutella ile yediler. Iyi sadece tadına baktım

Back
X