- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Giz nörüyonuz sizFloweroflife i sahipsiz mi sandiniz ne öyle makara falan görürsünüz siz cuma günü ikinizdende fazla verecek görün
Kolay gelsin Fatma ablaGünaydın hayırlı sabahlar hanımlar
Antep'te gün aynadi yağmur lu hava
Bugün büyük temizliğe başlamıştım malum inşallah mevlum okutucam
Dün mutfak dolapları nin ancak yarısını yaptım bugün bitiricem inşallah
Hepimize kolay gelsin
Aynen Canım, boşuna menü kilo diye koşmanın anlamı yokkaptanım bu cuma gelen gelmeyen göre ilk sayfadaki tabloyu yenileyelim,takımlar netleşsin
kasırgalardan hiç gelmeyenler var,sanırım gelmeyeceklerde
birde iğde menüyü sana veriyor sporu bana bildiriyor onunda yerini belirlesek iyi olur
Allah rahmet eylesin abla
Ben 3 porsiyon alayim canimYarın perşembe
FIRTINALAAAAARRRRR
CUMA GÜNÜ
KASIRGA KEBAP VAAAAAARRRR
Eki Görüntüle 2114073
Eki Görüntüle 2114076 Görüşürüz cicim
İşte bir de bizi yiyeceklermiş eti bile dürüm yapıp yiyorlar
Grup olarak hem esprilerimiz hem laf sokmalarimiz super bayılıyorum bize yavvvBak biz diyeti bozmuyoz kebap yiyos, siz hemen dürüm yapıyonuz
yani net olsunAynen Canım, boşuna menü kilo diye koşmanın anlamı yokıgde benimmmm
Allah rahmet eylesin abla
Ayy benimki nin gözleri patlar hemenÇok tatlisin yaa. Eşimin halleri geldi aklma . Lakin ben eltin gibiyim galiba
Ayy benimki nin gözleri patlar hemenÇok tatlisin yaa. Eşimin halleri geldi aklma . Lakin ben eltin gibiyim galiba
Grup olarak hem esprilerimiz hem laf sokmalarimiz super bayılıyorum bize yavvv
yani net olsun
takımda kim var kim yok belli olsun
iğde kendi bilir ama o şuan korumada hani kasırga yada fırtına demeye gerek varmı bilemedim?
gerçi menüve spor bildircek bi yer lazım demi o zaman iğde kendi bilir
Abooo çok kiskancmisAyy benimki nin gözleri patlar hemen
Ustalar la yemek yemeğe geliyolar eve eltim kv sofra kuruyolar ben de içerde hazirliyorum eltim dediki sende getirsene içeri ben yok dedim eşim kızar dedim ayy gotur merak ettim ne dicek
Tepsiyle götürdüm yemekleri kapıdan girer girmez sen bırak ben dağıtırım dedi
Vero sonra dedimki ben kiloluyum ya benden utandigin için mi görmelerini istemiyorsun hayır seni çok sevdiğim sakindigim için dedi sagolsun duygulandım tabi bende
kasırgalardanda bi ben varım heraldeLaf sokma bizden sorulur, döve döve seviyoz
Kuzu ıgde korumada onun yüzdesi vs olmayacak, sadece menü spor boş kalmasın diyeyoksa gruplara girmeyen bi kaç kişi var onlarınkini de ben takip ediyorum
Abooo çok kiskancmis
kasırgalardanda bi ben varım heralde
begüm fırtınalara karşı gibi bişey,takım arkadaşlarım nerdesiniz
Bazen sıkıyor ama öyle kabul ettim ben onu sofrada oturduğum yere bile dikkat eder yer sofrasında oturuyoruz malumLaf sokma bizden sorulur, döve döve seviyoz
Kuzu ıgde korumada onun yüzdesi vs olmayacak, sadece menü spor boş kalmasın diyeyoksa gruplara girmeyen bi kaç kişi var onlarınkini de ben takip ediyorum
Abooo çok kiskancmis
Bu gelmeyen vatandaşlar ne yapıyorlar acaba
Fatma ablacım Allah rahmet eylesin komşuna
Kız niye utansın niye öyle düşünüyorsun ki.Ayy benimki nin gözleri patlar hemen
Ustalar la yemek yemeğe geliyolar eve eltim kv sofra kuruyolar ben de içerde hazirliyorum eltim dediki sende getirsene içeri ben yok dedim eşim kızar dedim ayy gotur merak ettim ne dicek
Vero sonra dedimki ben kiloluyum ya benden utandigin için mi görmelerini istemiyorsun hayır seni çok sevdiğim sakindigim için dedi sagolsun duygulandım tabi bende
Kıyamam kuzu.kasırgalardanda bi ben varım heralde
Hemen düzenleriz kuzucum cuma günü
Kıyamam kuzu.
Kasırgalar burayı sana bıraktılar. Cuma yaklaştı köşe bucak saklanıyorlar napsınlar
Spordadırlar ha ha haaaaaakasırgalardanda bi ben varım heralde
Spordadırlar ha ha haaaaaa
Giz ağlama ağlama sizde ikinci olursunuz ayy zaten 2 grup vardı dimi
Benim eşimde öyledir. Ama bende onun gibi düşündüğüm için sorun yokAyy benimki nin gözleri patlar hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?