Yarışmaya ne çorbası yapmıştınBen envai çeşit çorba yaparım, çok severim çorbayı, üç öğün çorba içsem bıkmam, detoks çorbalarını bile severimyarışmaya da kendi uydurduğum çorba ile katıldım
Geçen gün tarhanayı brokolili yaptım mesela
Ben brokoli sevdiğim için güzeldi. Oğlum da yedi. Sarımsak da rendeledim içine.bende çorbayı severim eflal,yazın bile çorbasız durmam
ama evdekiler seçici işte onlar mercimeğe ben tarhanaya bayılıyoruz,o yüzden mercimek ağırlıklı yapıyoru hep
brokolili tarhana mınasıl oldu peki?
dün pazardan aldım brokoli yarın brokoli çorbası yapayım en iyisi
Yoğurtlu tavuk çorbasıYarışmaya ne çorbası yapmıştın
Gördüm şimdi. Ben de yaparım yoğurtlu tavuk çorbası ama içine mercimek katmıyorum. Güzel olabilir denemek lazımYoğurtlu tavuk çorbası
Tavsiye ederim lezzetli oldu. Erişte, mercimek, tavuk , yoğurt güzel bir uyum oldu.Gördüm şimdi. Ben de yaparım yoğurtlu tavuk çorbası ama içine mercimek katmıyorum. Güzel olabilir denemek lazım
Bu konuda haklı olabilirsinGiz nörüyonuz siz @Floweroflife i sahipsiz mi sandiniz ne öyle makara falan görürsünüz siz cuma günü ikinizdende fazla verecek görün
Kahvaltı candır cannnnnnnnnanammmm kahvaltı yapmak istemiyodumkalkıyım da yapıyım bari
lunyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Söz yarın sana sararımBenim menüme bak merak ettim yorumunu
+100 Gr çokta Tontiş diyeyim
Erişte kaçtı gözümden. Oyyy o olur da güzel olmaz mı ?Tavsiye ederim lezzetli oldu. Erişte, mercimek, tavuk , yoğurt güzel bir uyum oldu.
Oyyyy çok açım şimdi
Evet hala öyleler ama ben evimde yiyorum hamur işi yapıncada koyup eve getiriyor esimle oğlan yiyorSevindim cnm.. bi ara beraber yiyoruz sürekli hamur işi yapıyorlar demiştin yaa.. ondan sordum..
Ayy ben çok değişik herşeyden çorba yaparimbendede genelde mercimek ve tarhana pişer
arada yayla
çokçok arada şehriye
1 keresindede kabaktan yapmıştım enfes bişey olmuştu,mevsimi gelsin deniycem yine
aslında brokoli çorbasınıda merak ediyorum
farklı şeyleri denemek lazım bencede
Aay sagol canim baya inceldigimi hissediyorum ama çok guzelSen de super gidiyorsun
kıyamamOnumde cikileta yiyorlar
Şeker orucu 4. Gün ohmmmm
Fung kukıyamamohmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?