gözlem yeteneğine hayranımKorkma begüş halası varken yükselmiyor kimseye. Birkaç gün daha rahatız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözlem yeteneğine hayranımKorkma begüş halası varken yükselmiyor kimseye. Birkaç gün daha rahatız![]()
canın sağolsun.ben de gider alırımYeşil çay fırlat desen hemen ama bacımı ellerimle zehirleyemem naayyn![]()
Meslek alışkanlığıgözlem yeteneğine hayranım![]()
önemli olan sağlık ve huzur gerisi boş
bilirim ben![]()
zaten kıymet bilmeseler kafalarını kekerdik![]()
asla affetmem kekerim![]()

Aynen canım, kapıyı kapattık mi mutluyum eşimle yalnız kalmaktan
Sayımız çok fazla başka gruplara bakabilirsin, yeni üye alamıyoruzmerhaba kolay gelsin ekibe katılmak istiyorum nasıl yapabilirim bunu acaba ?
teşekkür ederim ilginiz içinSayımız çok fazla başka gruplara bakabilirsin, yeni üye alamıyoruz
tebrik ederim hippo,gerçekten isteyipte başarmanın verdiği haz hiç birşeyde yok
niye çıktın o evden
ballı lokmam
bencede![]()
Ay canım bitter cikolata istedi yaa..dun almistim napoliten cantama atarim nescafenin yanina yerim diye evde unuttumm
Canim ya kiyamam nasip öyleymiş demekknapim kıız adam o zamanlar günde 20 liralık yevmiyeyle çalışıyodu.haftanın 3 günü iş oluyosa 3 günü olmuyodu.kendini paralıyodu bişeyler yapabilmek için.bi istemeye geldiler adam borca girdi de çiçeğiydi tatlısıydı falan alabildi napsın.baktık düğün yapamicaz adaya geldik çalışmaya hatta herifin bilet parasını almak için söz yüzüğümü satmak zorunda kalmıştık çok içime oturmuştu o yüzüğü takana kadar neler çekmiştik lan .makus talihim bak gene depreştim![]()
Yarin esra kadar olmasa da gömerim 2 kareperşembe günü çikolatamı
unutman isabet olmuş![]()
esraya kimse yetişemezYarin esra kadar olmasa da gömerim 2 kare![]()