diyet kardeşliği

Sen rahat o rahat işte yaa :KK70: ben koşuyorum da ne oluyo. Dün bana diyo ki seni annem gibi görmüyorum elimde değil arkadaşım gibisin diyo :KK43: üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. Dün altını aldığım çocuk bugün bana "benim hayatım" diyo :KK43:
Hepsi folik asit yüzünden yeni gelen nesil çok başka :dondurma:

Hehe sen sen ol folik kullanma :KK70: saf olsun temiz olsun. Bunların bakışları bile değişik :deli: ben yine iyiyim kreş yaşındakilere bakıyorum, dehşetler :KK70:
Benim ki 2 yaşında yok böyle bisey:deli: babam diyo ki kızım psikologa mi nereye goturuyosan götür ilaç mı veriyo napiyo bi çare bulsun diyo:KK70: yok artik dedim yeni nesil hep böyle:deli:

Benim ki 2 yaşında yok böyle bisey:deli: babam diyo ki kızım psikologa mi nereye goturuyosan götür ilaç mı veriyo napiyo bi çare bulsun diyo:KK70: yok artik dedim yeni nesil hep böyle:deli:
İşte onun büyümüşünden var bende 2 adet :deli:
Seneye kıyafetini bile kendi seçecek :D

Bu arada leptin çalışsın diye 6 saat sonra yemek yedim onu da fazla kaçırdım galiba kalbim nasıl çarpıyor anlatamam. Eskiden her yemekten sonra çarpardı. Uzun zamandır çarpmayınca unutmusum ben az yiyorum artik demekki

Arkadasim geldi çocuklarıyla buyugu 2.5 yasinda! Kiz kendini yirtti dun evden cikana kadar ben o elbiseyi giymem diye:KK57:

Erkeklerde de oluyo mu oyle acep.Benimki de 2 yas olacak
Abooo :D cimcimeye bakk
Biride bende bakalım neler yasicam:D
Bence erkekte az oluyodur kızlar süslü ya

malipina malipina kaptanimmmm menulere yorumladinzda benmi kacrdim acaba :)

Bugunku menumude verem
09. 2 yum pynr zeytn domats salatlk
15.00 3 4 yk kavurma ayran
19.00 1tabak taze fasulye salata yogurt
Su 2lt
Spor 40 dk tempolu yuruyus haftasonlari disarda oluyorm pek spor yapamiyorm
malipina malipina

Back
X