diyet kardeşliği

Arkadasim geldi çocuklarıyla buyugu 2.5 yasinda! Kiz kendini yirtti dun evden cikana kadar ben o elbiseyi giymem diye:KK57:

Erkeklerde de oluyo mu oyle acep.Benimki de 2 yas olacak
benimkide öyle canım bı yere gidecez kıyafetini ayarlayip getiriyom ben onu giymem su kiyafetimi giyecem diye neler cekiyom varya

Dun aksam misafirleri yolladim bugun ortaligi toparladim biraz disari ciktim derken dinlenemeden bir haftasonum daha gecti.onumuzdeki 2 haftasonu da doluyum.

Basladi Berna durmaz artik

Merhaba beni merak eden soran olmuş, sagolun;
Kısaca şu yazımı yazayım:

Ben kendimi kiblemedim
Kimseye protesto yapmadım
Kimseye HAKARET etmedim(uyarı cezam hakaret ettiğim için verilmiş!)
Ve biktim, teşekkür ederim, insan nasıl tiksinirmiş, nasıl bıkarmış öğrettiler!
Ve evet tiksindim arkadaşlar, sizi çok sevmeme rağmen gelmek istemiyorum.

Arkadaşlarıma yapılan haksızlıklar, bireysel bana yapılan haksızlık kabullenebileceğim bisey değil. Zaten oturup tezimi bitirmek zorundayım. Arada size slm vermek için gelirim. Tabi bu mesajımdan da bisey bulup beni banlamazlar ya da canları isteyip siteden atmazlarsa, malum buranin kurali canları istediği gibi davranmak. Bana ulaşmak isteyen olursa miu flower ya da mali aracılığı ile ulaşabilir.

Merhaba beni merak eden soran olmuş, sagolun;
Kısaca şu yazımı yazayım:

Ben kendimi kiblemedim
Kimseye protesto yapmadım
Kimseye HAKARET etmedim(uyarı cezam hakaret ettiğim için verilmiş!)
Ve biktim, teşekkür ederim, insan nasıl tiksinirmiş, nasıl bıkarmış öğrettiler!
Ve evet tiksindim arkadaşlar, sizi çok sevmeme rağmen gelmek istemiyorum.

Arkadaşlarıma yapılan haksızlıklar, bireysel bana yapılan haksızlık kabullenebileceğim bisey değil. Zaten oturup tezimi bitirmek zorundayım. Arada size slm vermek için gelirim. Tabi bu mesajımdan da bisey bulup beni banlamazlar ya da canları isteyip siteden atmazlarsa, malum buranin kurali canları istediği gibi davranmak. Bana ulaşmak isteyen olursa miu flower ya da mali aracılığı ile ulaşabilir.
Çok haklısın
Benimde içimde fırtınalar kopuyor ama... konuşmucam
@MiuLego nun TEli varsa sende benden Selam söyle
Hoşçakal :KK61:

Back
X