Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimkide öyle canım bı yere gidecez kıyafetini ayarlayip getiriyom ben onu giymem su kiyafetimi giyecem diye neler cekiyom varyaArkadasim geldi çocuklarıyla buyugu 2.5 yasinda! Kiz kendini yirtti dun evden cikana kadar ben o elbiseyi giymem diye
Erkeklerde de oluyo mu oyle acep.Benimki de 2 yas olacak
Dun aksam misafirleri yolladim bugun ortaligi toparladim biraz disari ciktim derken dinlenemeden bir haftasonum daha gecti.onumuzdeki 2 haftasonu da doluyum.
Basladi Berna durmaz artik
Aynen Fulya Allah eksikliklerini gostermesin ben misafir severim.Hep de boyle yogunumdur :)Allah kapımızı açık tutsun ama çalışırken misafir de zor oluyor![]()
Selam canım mezuniyetin hayırlı olsun
Selam canım mezuniyetin hayırlı olsun
Iyi değilim, art niyetli, herşeyi kendi üzerine alınan insanlardan çok sıkıldım. Ne tadım var ne tuzum öyle işte.
Teşekkür ederimSelam canım mezuniyetin hayırlı olsun
Iyi değilim, art niyetli, herşeyi kendi üzerine alınan insanlardan çok sıkıldım. Ne tadım var ne tuzum öyle işte.
Çok haklısınMerhaba beni merak eden soran olmuş, sagolun;
Kısaca şu yazımı yazayım:
Ben kendimi kiblemedim
Kimseye protesto yapmadım
Kimseye HAKARET etmedim(uyarı cezam hakaret ettiğim için verilmiş!)
Ve biktim, teşekkür ederim, insan nasıl tiksinirmiş, nasıl bıkarmış öğrettiler!
Ve evet tiksindim arkadaşlar, sizi çok sevmeme rağmen gelmek istemiyorum.
Arkadaşlarıma yapılan haksızlıklar, bireysel bana yapılan haksızlık kabullenebileceğim bisey değil. Zaten oturup tezimi bitirmek zorundayım. Arada size slm vermek için gelirim. Tabi bu mesajımdan da bisey bulup beni banlamazlar ya da canları isteyip siteden atmazlarsa, malum buranin kurali canları istediği gibi davranmak. Bana ulaşmak isteyen olursa miu flower ya da mali aracılığı ile ulaşabilir.
BendeeeeÇok özlemişim![]()
Hayırlı geceler kuzmKızlar hayırlı geceler