• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

O laf bize degildi kuzum

Bosver hic dusunme herkesin agzindan cikan kendi ayibi kuzu tekrar etme beyninde onu cikar at

Kazenin lafları çok ağırdı kızlar, sinirlendiysen sinirlendiğin kişiye ithafen konuşursun ama 7. Takım diye genelleme yaptı ve olmadi o konuşma ama munenin tavrı ve duruşunu seviyorum :) birazcık o teskin ediyor beni ;)

Git git sen sporuna kuzum :KK49::KK76:

Gel canım kendini inşallah hazır hissedersin kopma bir şekilde buradan olur mu :KK15:

Ahahahha:KK70:
Eki Görüntüle 2110672

Gördüm gördüm hemen
hunter-gif.1319439
hunter-gif.1319439

Eki Görüntüle 2110673

Vurdu gol oldu sporlara bak hele :halay:
Pammık şekeriz hepimiz :KK200:
Eki Görüntüle 2110676 İğdemin kulakları çınlasın :KK15:

Ben aldım Begüşüm cuma günü duruma göre bakarız ama megalara yükselecek galiba çok iyi sporlarla geldi :spor:

Aynen öyle canım sporla alınmıyor alınsa da şekilli geri alınıyor vücudumuzu şekle sokmadıktan sonra zayıflamış sarkan vücut neye yarar :spor:
Ayy sokak hayvanlari:olamaz::olamaz::olamaz:

:tokat::süslü::tokat::süslü::tokat::süslü::tokat::süslü:

:tokat::süslü::tokat::süslü:

:tokat::süslü:

:tokat::süslü:

Suspusum canim benim mortim (@hippotalamus )vardi :tokat: ama sende ol sorun degil :tokat::tokat::tokat:
:süslü:

AnLdim kuzum

Heyttt beeeee :KK19::KK19::KK19::KK19:
Isten cikinca eve gidince ben neler yapicam gorursunuz siz :spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor:

My SouL My SouL un emojisi var ya soyle yruryus bandi uzerinde cosan ve ter akitan biri

Heh iste ondan koydum buraya hayali sizde anlayın

(Pro degiliz yok bizim öle seylerimiz :deli:)
Kızzz onun pro üyelikle alakası yokk kii :D

Kazenin lafları çok ağırdı kızlar, sinirlendiysen sinirlendiğin kişiye ithafen konuşursun ama 7. Takım diye genelleme yaptı ve olmadi o konuşma ama munenin tavrı ve duruşunu seviyorum :) birazcık o teskin ediyor beni :KK66:
Bosver kuzu dusunme dusundukce yipraniyoruz canim benim her laf
Her agizdan cikan
Kendi ozune aittir

Git git sen sporuna kuzum :KK49::KK76:

Gel canım kendini inşallah hazır hissedersin kopma bir şekilde buradan olur mu :KK15:

Ahahahha:KK70:
Eki Görüntüle 2110672

Gördüm gördüm hemen
hunter-gif.1319439
hunter-gif.1319439

Eki Görüntüle 2110673

Vurdu gol oldu sporlara bak hele :halay:
Pammık şekeriz hepimiz :KK200:
Eki Görüntüle 2110676 İğdemin kulakları çınlasın :KK15:

Ben aldım Begüşüm cuma günü duruma göre bakarız ama megalara yükselecek galiba çok iyi sporlarla geldi :spor:

Aynen öyle canım sporla alınmıyor alınsa da şekilli geri alınıyor vücudumuzu şekle sokmadıktan sonra zayıflamış sarkan vücut neye yarar :spor:
Nehir Allah aşkına alıntıya bak yaaaaaa :D :D :D

Canim olan oldu.
Amac birda muhabbet kilo vermek.
Kaldi ki daha once basarmissin.
Yine yapabilirsin.
Neyi yiyip neyi yememiz gerektiginiz sagolsun kaptanlarimiz ogretti.
Biraz spor tamm iste.
Ama en onemlisi irade.
Biraz yok dememiz lazim.
Sen de emziren bi arkadasla morti /orti olsana esra simay emziriyorlr sanirim.
Bi sor istersen.
Canım ya bende emziriyorum ama benimki pek yok da vorones morti falan ihtiyacı yok çok kaçamak yapıyor zaten :KK70:ona iyi bir orti lazimv
Valla cuma yarışmaları o kadar cok midemı bulandırdı ki artık bilemiyorum burdan devam etmek en iyisi bence keske kaptanlarım iz da gelseler
Hellöööö:KK3:

Kızlar düzen hala oturmadı, herkes salıyor kendini :KK11:

N Nana bi teklifim var, iki grup oluşturalım birinin menüleri sende birinin ki bende olsun, bu iki grup kapışsın:halay: sporlar da nilim le begusum de olsun:KK76:
Kızlar kabul ederse başlatalım, gelmeyecektim ama yok diyet ipe bağlı, saldık vs okuyunca hoşuma gitmedi:KK12:
Bence iyi olur

hepfit hepfit Bonus Bonus Bonusun etiketini diğer grupta gördün mü öyle liste uygunsa buraya çok yakışır dedik :KK200: Bende spor puanlarında etiketlemiştim seni ilk sayfa da yer alması adına :KK15:
Bakıcam kuzucum, gelmiycem diye okumamıştım. Makbulenin msjina denk geldim ve emeklerimiz için geri döndüm;)

Kızlar üzerinize afiyet biraz kaza geçirdim kolum accuk sargida :KK53: biraz yavaş yazarim kusuruma bakmayın :KK53:
Alıntılarım var ama nasıl tek tek yazacağım bilmiyorum. Şimdilik şuraya herşeye tamam diyorum onu yazayım. Detaylı da birazdan yazacağım :KK53:

Back
X