- 21 Eylül 2016
- 9.898
- 23.205
- 278
Allah hep güldürsün bacım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah hep güldürsün bacım
Tlfdan kuzuPc den mi yazıyorsun sen ?
Ozaman yapamazsınn, ay cok üzüldüm şu anTlfdan kuzu
@begum75nehirnil111 sporda birinci olana nasıl bir alan tasarladınız
Yildiz icine isim mii
Yoksaaa bolll kupali bir motif mi
Ona gore birinci olacam![]()
Simaycim bak nisa ne kadar doğru söylemiş hiç boşuna heveslenme 1. Benim sekerim neyin kafasını yasiyorsunuz yaaIkinci ye ne verilecek diye soracaktin herhalde .
Dilin surctu sanirim.
Cunku 1. Belli de![]()
hee nolmuş annamadım benmalipina aksam cok cosmus myemis yemis kilo almis pantolonu patlamis diyorlr.
Ben de o spor yapar ne eder aldiklarini verir dedim.![]()
Yok pcdeyimYanii eğer telefondan yapıyorsan bu alıntıyı, seni ayakta ve ayaklarımla alkışlıyorum![]()
![]()
![]()
Bakıcam kuzucum, gelmiycem diye okumamıştım. Makbulenin msjina denk geldim ve emeklerimiz için geri döndüm![]()
aaaaaaa cok gecmis olsun nasil olduKızlar üzerinize afiyet biraz kaza geçirdim kolum accuk sargidabiraz yavaş yazarim kusuruma bakmayın
Alıntılarım var ama nasıl tek tek yazacağım bilmiyorum. Şimdilik şuraya herşeye tamam diyorum onu yazayım. Detaylı da birazdan yazacağım![]()
geçmiş olsun canım iyisindir inşallahKızlar üzerinize afiyet biraz kaza geçirdim kolum accuk sargidabiraz yavaş yazarim kusuruma bakmayın
Alıntılarım var ama nasıl tek tek yazacağım bilmiyorum. Şimdilik şuraya herşeye tamam diyorum onu yazayım. Detaylı da birazdan yazacağım![]()

Ozaman alkışlamıyorumYok pcdeyim![]()
Herkes bunun için burada kuzum inan buna yoksa herkesin bir hayatı var kendince ama burası bu dostluklar emekler çok başka![]()
Geçmiş olsun lunya m, tuh kaburga bana kaldı takamazsın sen şimdiKızlar üzerinize afiyet biraz kaza geçirdim kolum accuk sargidabiraz yavaş yazarim kusuruma bakmayın

Kiz simayla aranizda 2.ligi halledin.Simaycim bak nisa ne kadar doğru söylemiş hiç boşuna heveslenme 1. Benim sekerim neyin kafasını yasiyorsunuz yaa
malipina aksam cok cosmus myemis yemis kilo almis pantolonu patlamis diyorlr.
Ben de o spor yapar ne eder aldiklarini verir dedim.![]()
Maliiiii 90 nı gördün mü yoksaaahee nolmuş annamadım ben![]()

Yok pcdeyim![]()
Herkes bunun için burada kuzum inan buna yoksa herkesin bir hayatı var kendince ama burası bu dostluklar emekler çok başka![]()
Geçmiş olsun kuzum ne olduKızlar üzerinize afiyet biraz kaza geçirdim kolum accuk sargidabiraz yavaş yazarim kusuruma bakmayın
Ozaman yapamazsınn, ay cok üzüldüm şu an![]()
Ozaman alkışlamıyorum![]()
yaaaaaaaaaaaaaaOzaman yapamazsınn, ay cok üzüldüm şu an![]()
Simaycim bak nisa ne kadar doğru söylemiş hiç boşuna heveslenme 1. Benim sekerim neyin kafasını yasiyorsunuz yaa
yok görmedim dahaMaliiiii 90 nı gördün mü yoksaaa
![]()
Nereden direk alıyorsunuz Bonuscan ben illa konuya girip kopyalıyorumSen öyle san![]()