• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Yanii eğer telefondan yapıyorsan bu alıntıyı, seni ayakta ve ayaklarımla alkışlıyorum :KK70: :KK70: :KK70:
Yok pcdeyim
3hdgj9ivrf5-gif.1318262

Bakıcam kuzucum, gelmiycem diye okumamıştım. Makbulenin msjina denk geldim ve emeklerimiz için geri döndüm:KK66:

Herkes bunun için burada kuzum inan buna yoksa herkesin bir hayatı var kendince ama burası bu dostluklar emekler çok başka :KK200::KK15:

Kızlar üzerinize afiyet biraz kaza geçirdim kolum accuk sargida :KK53: biraz yavaş yazarim kusuruma bakmayın :KK53:
Alıntılarım var ama nasıl tek tek yazacağım bilmiyorum. Şimdilik şuraya herşeye tamam diyorum onu yazayım. Detaylı da birazdan yazacağım :KK53:
aaaaaaa cok gecmis olsun nasil oldu

Kızlar üzerinize afiyet biraz kaza geçirdim kolum accuk sargida :KK53: biraz yavaş yazarim kusuruma bakmayın :KK53:
Alıntılarım var ama nasıl tek tek yazacağım bilmiyorum. Şimdilik şuraya herşeye tamam diyorum onu yazayım. Detaylı da birazdan yazacağım :KK53:
geçmiş olsun canım iyisindir inşallah:anne:

Geçmiş olsun lunya m, tuh kaburga bana kaldı takamazsın sen şimdi :ıslık:

Geçmiş olsun kuzum ne oldu o_O
Ozaman yapamazsınn, ay cok üzüldüm şu an :KK70:

Ozaman alkışlamıyorum :KK70:

Bana söyle noluuuu :KK45:

Neden alkışamıyorsun pc den bile bir marifet :63::KK53:

Back
X