• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Oh evde olmak da güzelmiş
Cuma günü hedefim 55li rakamları görmek!!
Kızlar hedef olayını nasıl yapalım?
Ger hafta kendiniz mi belirleyelim?
Mesela yazalım mı 55,8 görmek istiyorum falan diye

İsterseniz ben de hedefleri toplarım her hafta cuma günü, çorbaya benim de tuzum olsun :)

Olabilir kuzum mantıklı mesela o da ilk sayfada yer alabilir haftalık hedefler Bonusun listesinde de öyle bir şey vardı ya da haftalık çizelgeydi en azından mesela cuma günü net kilolarımızı baz alalım sonraki haftaya hedefleri belirleyelim kilo oranına göre ayarlamalı :halay:bana göre en az -500 görmeye çalışmalı her hafta ve orana göre değişir ben 60 kilodayken 700 - 1000 kg dan düşmedim misal 55 kilolardayken -300 500 vere vere azaldı:KK49:

Hepsi tamamlansin da toplam bakalım :super:

İsteyen olursa iki türlü de devam edebilir :KK60:

Tabi ki faydan çok dokunur :KK37: beraber yemek yarışmasına bile katılırız :KK33: ortiyi her alana yayariz :KK73:

Yine alıntı yapmışım:confused:

Aynen, bu fikirde güzel :KK66: hem kesin bir kişi menü yorumlar hem de orti yorumlar :KK66:

Kurarız :KK6:

Buna da tamam, oluruz :KK33:

Tamam kuzu iki takım, herşey şeffaf bi yarışma ortamı kuralım ;)
Begüsüm le nilim de spor takımlarını birincilerini seçer :KK76:

Çok teşekkür ederim kızlar, üzerinize afiyet biraz düştüm, kırık yok ezilme var. Düşerken demirde çıkıntı olan yere kolumu sürtmüşüm biraz kesildi. Acıdan ölüyorum :KK53: parmaklarım şiş, çok çirkin duruyor :KK53:

hepfit hepfit alırım bileziği, kolum şiş biraz büyük aldın mı sorun kalmaz, 50 Gr olsun :ıslık:
@deynepnaz kız bu önceki mesajlar içindi, şansına küs :KK45: git evini kendin temizle, utude yap, oh olsun :KK53:
Diyosuuunnn:oha::KK70:

Olabilir kuzum mantıklı mesela o da ilk sayfada yer alabilir haftalık hedefler Bonusun listesinde de öyle bir şey vardı ya da haftalık çizelgeydi en azından mesela cuma günü net kilolarımızı baz alalım sonraki haftaya hedefleri belirleyelim kilo oranına göre ayarlamalı :halay:bana göre en az -500 görmeye çalışmalı her hafta ve orana göre değişir ben 60 kilodayken 700 - 1000 kg dan düşmedim misal 55 kilolardayken -300 500 vere vere azaldı:KK49:
Evet ve yazdığımız hedefleri ben toplar her hafta cuma yayınlarım ve yorum yaparız mesela dersiniz flawır kuzu -300 yazmışsın ama bence daha fazlanıza falan

Spor yapmayan orti Curtı aranıyor. Hele öyle ki diyeti bırakıp ekmek arası yicem biskrem yicem. Gel tut beni x orti . Sana gicik olim cuma eksiyle gelim
'ye ye okuldaki hocalar sülün gibi giyinirken senin sağından solundan yagggggg fişşşşkirsin

Back
X