• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Evet ve yazdığımız hedefleri ben toplar her hafta cuma yayınlarım ve yorum yaparız mesela dersiniz flawır kuzu -300 yazmışsın ama bence daha fazlanıza falan
Bir şekilde oturtacağız kuzum herkesin haftalık hedefi olması ve o hedefe göre kendi içimizde yarışması önemli bence fırtınalar kasırgalar yapıyorduk öyle 2li grupta yapabiliriz birbirimize karşı :halay: kim daha çok kilo oranı yüzde verecek gibi misal:KK8:

Acaba yeniden jilliana mi baslasam ? ! Ama hergun farkli leveller yaparak. Hatta bi suru video indirip hergun farkli bi spor yapmayi dusunuyorum. Nasil olur sizce kizlar?
nehirnil111 nehirnil111 begum75 begum75 hepfit hepfit @CocoChanelmademoiselle suspushanimcim suspushanimcim
Daha önce jillian yaptim çok faydasini gördüm ama şuan benim ivi çok zor yeni başladım ya
Menüm belli yazimm
Sabah10:30
1 dilim kepek ekmeği
2 yumurta rafadan
2 çatal light peynir
Bir çatal tereyağı bal(bir çatalcık yani hemen merdaneyi çıkartmayın)
Yeşillik
7 zeytin

Ara16:30
1 kase light yoğurt

Akşam18:00
1 avuç kıymadan kavurma(sebzesiz 1 yk zeytinyağı ile pişti)
Ayran
Bol yeşillik

Su:2.5 lt
Spor: 60 dk leslie5 mil=180 point
10 dk bölgesel=30 point
= 210 point
Ortican @Sidelya95 begum75 begum75
Evet tam şenlik menü ve spor olmus canim ya işte şöyle ol özüne dön artik gayet güzel o kadarcık tereyağından birşey olmaz

Daha önce jillian yaptim çok faydasini gördüm ama şuan benim ivi çok zor yeni başladım ya

Evet tam şenlik menü ve spor olmus canim ya işte şöyle ol özüne dön artik gayet güzel o kadarcık tereyağından birşey olmaz
sağol canım spor daha çok oluurda bakma işte

Mesela ben bu hafta diyete süper dönüş yapıyorum, hala ertesi hafta Metam da hızlı o yüzden 55,7 diyorum Yani bu hafta 1 kilo veririm
:deli:
Bazı takımlar öyle yapıyor herkes kendi belirliyor
Ama derseniz ki başkası belirlesin ona da ok, benimki bir Öneri
:deli:

Benim haftaya regli haftam çoşturacağım :halay:bu hafta sabit cumaya kadar inşallah hedefim o :KK45: herkes tabi hedef de verebilir kendine ama insaflı davranılabilir :KK70:

Bir şekilde oturtacağız kuzum herkesin haftalık hedefi olması ve o hedefe göre kendi içimizde yarışması önemli bence fırtınalar kasırgalar yapıyorduk öyle 2li grupta yapabiliriz birbirimize karşı :halay: kim daha çok kilo oranı yüzde verecek gibi misal:KK8:
TAmam o zaman iki grup yapalım kesin, fırtınalar kasırgalara karşı. Hedefi de grup başkanları belirlesin
:KK45:
Böylece kimse kendine insaflı davranmaz
:rapci:

Hepsi tamamlansin da toplam bakalım :super:

İsteyen olursa iki türlü de devam edebilir :KK60:

Tabi ki faydan çok dokunur :KK37: beraber yemek yarışmasına bile katılırız :KK33: ortiyi her alana yayariz :KK73:

Yine alıntı yapmışım:confused:

Aynen, bu fikirde güzel :KK66: hem kesin bir kişi menü yorumlar hem de orti yorumlar :KK66:

Kurarız :KK6:

Buna da tamam, oluruz :KK33:
Sen sidelyaya kapis kuzum.
Seni baska bi hafta yenerim.:deli:

TAmam o zaman iki grup yapalım kesin, fırtınalar kasırgalara karşı. Hedefi de grup başkanları belirlesin
:KK45:
Böylece kimse kendine insaflı davranmaz
:rapci:

O zaman özetle iki grubuz
Grup 1 (fırtınalar)
Menü başkanı hepfit hepfit
Spor başkanı nehirnil111 nehirnil111
Grup 2(kasırgalar)
Menü başkanı @Lunya
Spor başkanı begum75 begum75
Böyle mi?
Yanlış yazdığım birşey varsa ya da itirazı olan yazsın buraya
Hedefleri de menü başkanı belirlesin

Olabilir kuzum buda mantıklı açıkcası bayağı güzel çözümler bulduk hepsi içime sindi benim çoğunluk ne derse onu uygularız :halay:

Menüm belli yazimm
Sabah10:30
1 dilim kepek ekmeği
2 yumurta rafadan
2 çatal light peynir
Bir çatal tereyağı bal(bir çatalcık yani hemen merdaneyi çıkartmayın)
Yeşillik
7 zeytin

Ara16:30
1 kase light yoğurt

Akşam18:00
1 avuç kıymadan kavurma(sebzesiz 1 yk zeytinyağı ile pişti)
Ayran
Bol yeşillik

Su:2.5 lt
Spor: 60 dk leslie5 mil=180 point
10 dk bölgesel=30 point
= 210 point
Ortican @Sidelya95 begum75 begum75
Begendim.
Bizımlesın canom...

Olabilir kuzum buda mantıklı açıkcası bayağı güzel çözümler bulduk hepsi içime sindi benim çoğunluk ne derse onu uygularız :halay:
Bir de guruplar liste gibi olur birbirimizle kapışırız yeni üyeleri de 2 hafta deneme süresinden sonra gruba alırız..bu Arasda korumada olan, buradan kopmak istemeyen de yine yazar liste dışıların yazdığı gibi

Back
X