- 1 Mart 2014
- 16.089
- 33.825
- 798
Yapamiom nevos can. Aşağıda mis gibi spor salonu var. Gittim de sakatladim kendimi. Bel fıtığı ndan adım atamiom. Sol bacak iptalSpor yaparsan telafi edilebilirYoksa sopa geliyor
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapamiom nevos can. Aşağıda mis gibi spor salonu var. Gittim de sakatladim kendimi. Bel fıtığı ndan adım atamiom. Sol bacak iptalSpor yaparsan telafi edilebilirYoksa sopa geliyor
![]()
Ben evde don lastiği vardı onu iki üç kat yapıp kullanıyom.demokraside çareler tükenmezAynen çok güzel
20 dkdan sonra lastik gerekti ben de başa sardımAma keşke 60 dk yapabilsem
Vaktim yoktu
![]()
kim yemiş kim demişse yalan demiş![]()
O zaman işin zorYapamiom nevos can. Aşağıda mis gibi spor salonu var. Gittim de sakatladim kendimi. Bel fıtığı ndan adım atamiom. Sol bacak iptal
Fiziktedaviye gid er ken arabadaÇikeleta nirde?
![]()
valla ben herifi tehtide baladım bile.bozma kafamı boşarım diyom hehehehehkizzz. Kocayı bosamam belkim ama şu giysi dolabimi bosicam .oy 58 hedeflerim . Anaaa gaza mi geliom ne yeniden
Bak bu iyi fikirBen evde don lastiği vardı onu iki üç kat yapıp kullanıyom.demokraside çareler tükenmez![]()
Ucundan isirdım ama işte salakca ne Grek var ki . Ben benle konusmuyorim. Senin dediğine bak.dinlemiyorm kendimi. Koca göbekle gideyim okula madem .
sagol canim eksik kalsindondurma ..yirmin![]()
merak ettim eglenceli biseye benziyoYapın bence yapilamayacak bir diet değil liste verdikçe size yazarım 1 hafta bu şekil sonra değişecek vücut toparlansin diye bi de yedikten üstünü çizin 3 ceviz yedin ya da 1 tane yedin çizip 2 yaziyorsun ekleme çıkarma yok çünkü
MalesefO zaman işin zorYürüyüş yapamıyor musun
![]()
uçlarra düğüm at ama fırt diye kayıyo elimden bazenBak bu iyi fikir![]()
Eki Görüntüle 2110975 al bunu tak canim
Aaaa pardon senin ihtiyacin yoktu dimi göbek var di zaten bi an yok sandim
ben öliiimmmm weyyuuşaka kız.yaza kadar dondurma yasak bana yememsagol canim eksik kalsin
merak ettim eglenceli biseye benziyo![]()
PiiiiiiiiiiiiiFiziktedaviye gid er ken arabadaara da bi yerde . Cocostar yedi . Bu Mankafa

Adam benden Fit oldu. Kendi menulerimden o da yiyo. Z te n metosu süper . 5 Kilo vermiş sıfır göbek Fit falan uyuz herifffvalla ben herifi tehtide baladım bile.bozma kafamı boşarım diyom heheheheh![]()
Yok anam niyetim diyet olaydı bitter neyin dusunemedımPiiiiiiiiiiiii
Hemü de tam abur cubur
Bari bitter yiyeydin bir ısırık, bir kare falan
Yani yaniiişaka kız.yaza kadar dondurma yasak bana yemem![]()
Ben bir zamanlar lastik almadan önce ten çorapla yapiyordumBen evde don lastiği vardı onu iki üç kat yapıp kullanıyom.demokraside çareler tükenmez![]()