- 1 Mart 2014
- 16.089
- 33.825
- 798
Anaaa maşallah senin enejinden istiom. .ben şimdi kalkıp pijamalrimi giyecek güç bulamiom.Yavrucak uyudu sporrr zamniii
Nee yarin is mi var
Ama yapacak bise yokkk sporsuzzz olmazzzzzz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anaaa maşallah senin enejinden istiom. .ben şimdi kalkıp pijamalrimi giyecek güç bulamiom.Yavrucak uyudu sporrr zamniii
Nee yarin is mi var
Ama yapacak bise yokkk sporsuzzz olmazzzzzz![]()
O zaman eve bitter al, cozutacağın zaman onu ye, zaten tadı çok kötü((bence) insanı çşkeletadan soğutuyorYok anam niyetim diyet olaydı bitter neyin dusunemedım
He kız doğru sevmem pek kendisiniO zaman eve bitter al, cozutacağın zaman onu ye, zaten tadı çok kötü((bence) insanı çşkeletadan soğutuyor
Adam benden Fit oldu. Kendi menulerimden o da yiyo. Z te n metosu süper . 5 Kilo vermiş sıfır göbek Fit falan uyuz herifff
Ayniii benhepfit sağ olasın benide unutmamış etiketlemissin ama hic diyet moduna giremiyorum kafa 1500
teyzem yazmış![]()
Ayy boohggg giz bu. Rüyamda gorcem he. .iggyy çek şunu. Temam. Yemem artik söz . Yani tutmaya çalışırımEki Görüntüle 2110978 sende bunu tak kocan öyle fit gezerken
Akla bak hizaya gelO zaman eve bitter al, cozutacağın zaman onu ye, zaten tadı çok kötü((bence) insanı çşkeletadan soğutuyor
Tut elimiiiiiiiAnaaa maşallah senin enejinden istiom. .ben şimdi kalkıp pijamalrimi giyecek güç bulamiom.

hadiiiiiiiYaparsın sen zamanla toparlarsınMalesef![]()
ne güzel tempolu yürüyüş yapiodum. Malesef Yapamiom. Diyet de Yapamiom zaten . Ay sinir bozucuyum
Tamam denerimuçlarra düğüm at ama fırt diye kayıyo elimden bazen![]()
Aynen valla benim herif de çok verdi benim menülerden yiye yiyeAdam benden Fit oldu. Kendi menulerimden o da yiyo. Z te n metosu süper . 5 Kilo vermiş sıfır göbek Fit falan uyuz herifff
Benşm ki de /(Aynen valla benim herif de çok verdi benim menülerden yiye yiye![]()
O da olur bak iyi fikir. Benim adam alalım o lastiklerden istersen dedi ama ne gerek var dedim mis gibi yapmışım kullanıyom. Lastikler kopana kadar zayıflamış olurum zatenBen bir zamanlar lastik almadan önce ten çorapla yapiyordum

Kız bende çok işe yaradı, evde hala var bitter kimse yüzüne bakmıyor ben de dahilAkla bak hizaya gel![]()

Sen ağzının tadını bilmiyonO zaman eve bitter al, cozutacağın zaman onu ye, zaten tadı çok kötü((bence) insanı çşkeletadan soğutuyor
İştahlarına hayranım zaten. O kadar şeyi biz yesek 150 kilo oluruz yeminleBenşm ki de /(bir de üstüne dünyayı yiyiyor
![]()