• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Yarın yine uyanamayacagim oyy başıma gelenler yarın keşke tatil olsa ya da ben öğrenci olsam derse gitmesem :işsiz:
Sen de mi ogrtmensin. He he .ya da ben gbi raporlu olsan ;) ay az kaldı ben nası baslicmm ya. K.validede kıvırdi. Kim bakacak nasıl bakacak yavrularima:işsiz:

Sağlam irade mi?
Ben mi?
:KK70:
Şaka ya bomba gibi geliyorum
:KK31:
Hadi bakalimmmmm yuru o zamann ne bekliyorsunnnn
:KK70:

Belim sakat uleeee. Dogrulamiom bileee
uuuuyyy tamam tamama :stop:

Sen de mi ogrtmensin. He he .ya da ben gbi raporlu olsan :KK66: ay az kaldı ben nası baslicmm ya. K.validede kıvırdi. Kim bakacak nasıl bakacak yavrularima:işsiz:
sende mi bürütüs ne ogretmeni

Yavru kismi vok huzunli

Zavalli filavirim adi cikmis :))

Floweroflife Floweroflife
:KK70::KK70::KK70:
Ya bunu yeni gördüm, adı çıkmış dokuza inmez sekize misali ne cıs olsa ben geliyorum akla
:KK57:
Ammaaa
Flavır 59 totemlerini boşa çıkardı, yedi ama çalıştı ve artısız döndü evine, üstüne 400 gram verdi yaaaaa
:21:
Geldiğimden beri de cıs yemedim
:cool:

Çekinmeyin yaaa valla çekinmeyin o cevapla tusuna basarken şuursuzca basin....
Nasilsa geriden gelen okur :işsiz: :tokat:

Dun ve onceki bir suru gun geride kalsin ve 2 gunluk ful dikkat baslasin benim icin insallah @Makbule007 ortim makbus silkelenelim kuzum emi tutalim birbirimizi ♡

hepfit hepfit ben firtinalarda olayim eskidende spor gurubunda ordaydim guzel cagrisim yapiyor bana.

Dun ve onceki bir suru gun geride kalsin ve 2 gunluk ful dikkat baslasin benim icin insallah @Makbule007 ortim makbus silkelenelim kuzum emi tutalim birbirimizi ♡

hepfit hepfit ben firtinalarda olayim eskidende spor gurubunda ordaydim guzel cagrisim yapiyor bana.
O zaman sana bu şarkıyı bırakayım
Fırtınalar koparsa kopsun sürüklesin ikimiziiii
:ıslık:
Ben de yattım
İyi geceler
:uykucu:

Bonuscum su an ben sadece 1 sayfacık okudum :kahve::KK70:gece kapattim buralari :KK76:

Back
X