- 8 Aralık 2011
- 46.026
- 168.764
- 798
Zaman nankörOkumaktan yazamiyorum ki yeniden eski sisteme dönüp son sayfadan yazıp gundemi yakalayacagim gerçi bunu bir kez yaptım atildim o da kader işte![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaman nankörOkumaktan yazamiyorum ki yeniden eski sisteme dönüp son sayfadan yazıp gundemi yakalayacagim gerçi bunu bir kez yaptım atildim o da kader işte![]()
Tabi orası ayrı daha bu aksam balık tan sonra tatlı Die. Nutellali ekmek yaprtdi banaBenşm ki de /(bir de üstüne dünyayı yiyiyor
![]()
Belim sakat uleeee. Dogrulamiom bileeeTut elimiiiiiii
hadiiiiiii
Azcik mekik yap bariiii![]()
İyi geceeler bonuscannnñ ben de yatemBen yatıyom hatuncanlar. Öpüldünüz
![]()
Sen de mi ogrtmensin. He he .ya da ben gbi raporlu olsanYarın yine uyanamayacagim oyy başıma gelenler yarın keşke tatil olsa ya da ben öğrenci olsam derse gitmesem![]()

Hadi bakalimmmmm yuru o zamann ne bekliyorsunnnnSağlam irade mi?
Ben mi?
Şaka ya bomba gibi geliyorum
![]()
uuuuyyy tamam tamamaBelim sakat uleeee. Dogrulamiom bileee
sende mi bürütüs ne ogretmeniSen de mi ogrtmensin. He he .ya da ben gbi raporlu olsanay az kaldı ben nası baslicmm ya. K.validede kıvırdi. Kim bakacak nasıl bakacak yavrularima
![]()
İyi geceler ...
Zavalli filavirim adi cikmis :))
Floweroflife
Evet spor gurubunda begümdeydimBegüşte miydin kuzu![]()

O zaman sana bu şarkıyı bırakayımÇekinmeyin yaaa valla çekinmeyin o cevapla tusuna basarken şuursuzca basin....
Nasilsa geriden gelen okur![]()
Dun ve onceki bir suru gun geride kalsin ve 2 gunluk ful dikkat baslasin benim icin insallah @Makbule007 ortim makbus silkelenelim kuzum emi tutalim birbirimizi ♡
hepfit ben firtinalarda olayim eskidende spor gurubunda ordaydim guzel cagrisim yapiyor bana.

Bonuscum su an ben sadece 1 sayfacık okudumÇekinmeyin yaaa valla çekinmeyin o cevapla tusuna basarken şuursuzca basin....
Nasilsa geriden gelen okur![]()
Dun ve onceki bir suru gun geride kalsin ve 2 gunluk ful dikkat baslasin benim icin insallah @Makbule007 ortim makbus silkelenelim kuzum emi tutalim birbirimizi ♡
hepfit ben firtinalarda olayim eskidende spor gurubunda ordaydim guzel cagrisim yapiyor bana.