- 19 Ocak 2018
- 1.206
- 5.191
- 73
neeeeeeAllah kolaylık versin kuzum
AAaa uzun storm
Aahahaha çok havalı oldu![]()
ne dalga geçiyosun sen
uzun storm muş muş muş
he uzadım
cm cm uzadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neeeeeeAllah kolaylık versin kuzum
AAaa uzun storm
Aahahaha çok havalı oldu![]()
neeeeee
ne dalga geçiyosun sen
uzun storm muş muş muş
he uzadım
cm cm uzadım
Senin bu mesaji ben Burhan Altintop gibi okudum@Makbule007 makbiiileee gecen gunler gitti kuzu bosver olan oldu.
Saglam oldu hemde saglam sarsildik hersey yazilmiyor iste...
Dukan şeyi yapalim iki gun. Sadece sabah ekmek yiyelim ogle aksam ekmeksiz.
Bakalim nolucak. Bu sabah kactin?
Annem babam trabzondan kiz kardesim de afyondan.yuzde 50 ihtimalle haftaya erkek kardesim de manisadan gelecekNerden geliyorlar canim
Datlum atarlı yavrum nirelerdesinneeeeee
ne dalga geçiyosun sen
uzun storm muş muş muş
he uzadım
cm cm uzadım
Senin bu mesaji ben Burhan Altintop gibi okudum
Annem babam trabzondan kiz kardesim de afyondan.yuzde 50 ihtimalle haftaya erkek kardesim de manisadan gelecek
Senin bu mesaji ben Burhan Altintop gibi okudum
Annem babam trabzondan kiz kardesim de afyondan.yuzde 50 ihtimalle haftaya erkek kardesim de manisadan gelecek
Az kaldı 5lere berna ...Ben liseye basladiginda 55 kiloydum(tabi boyum daha kisaydi)ilk sene 10 kg aldim yatilida.2003 haziranda 65 olmustum.ondan sonra da hep o civarlarda gezdim 15 senedir gordugum en düşük kilo 60.9 o da kisa bi süre. Bu sabah tartida 62.9 gordum.2.1 kg daha verirsem 15 yilin rekorunu kirmis olacagim![]()
yine kuduruyorum da birazDatlum atarlı yavrum nirelerdesin
Selam hanımlar, banım açıldı evet ama inanın yazacak gücüm yok. Mium, ausum , iğdem , whiteım, saydinim, HAbibtem, portakalım. Onlarsız yapamam. Kendimde bu gücü göremiyorum henüz
Sizi okudum hep. Her bir sayfanızı, okudukça ağladım, gözüm onları aradı.
Hepiniz çok değerlisiniz...
Ama onlarsız olmaz.
Diyet neydi unuttum.
Üzgünüm, kırgınım...
Toparlanmam zaman alacak ya da umarım çabuk olur.
Sizi okumaya devam edicem, sadece yazacak enerjim yok.
Bu aralar çocuklarla da ekstra ilgilenmek istiyorum.
Seviyorum sizi![]()
Masumu gördün beni unuttun tabikıskanç smiley
Yollar yoruyor vallahi bende servis olmayınca işyerinde yorulduğumdan daha çok yoruluyorum![]()
tabi tabi sen bi haftada kaç kilo verdin de bakim bi bana@Ytmz nerdesin kız Büşra? Cumadan sonra artışa geçen BüşraAcilen birşeyler yapmazsan seni fena gömeceğim bebeğim
![]()
Oyy pek iyi geldi buEki Görüntüle 2111070 bak bakim buraya küsme
Eki Görüntüle 2111068 gel bakim bi sarılcam, seni unuturmuyum ben hiç,seni seni nilişkomu,ballı çörekimi![]()