• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Kizlar silkelenip kendimize gelelim.
Kaptanlarimiz o kadar emek verdi bizler icin.
Neyi yemeliyiz ne cis cos bunlari ogrettiler.
O kadar emekleri var ustumuzde.
Eminim okuyorlardir burayi ne olur onlari utandirmayalim.
Emeklerini heba etmetelim.
Ausencia Ausencia ve @MiuLega ya saygimdan sevgimden yiyemiyorum .
Gecen esimle oglum biseyler yiyorlar aksam saat 8 midem gurluyor ama yemedim yiyemedim.
Yutkundum gozumden yas dustu ama yemedim.
Suyumu ictim.
Onlar yedikce suyumu ictim.
Ne olur kendimize gelelim.
Olan olmus bugunden sporlarimiz suyumuz menumuz cok cok guzel olsun.
Ben inaniyorum yapariz.
Surda martta ne kaldi.
Sapka cikti kel gorundu olacak yazliklari giymeye baslayinca

Lutfen lutfen.....;)))(

Gecen esimle oglum biseyler yiyorlar aksam saat 8 midem gurluyor ama yemedim yiyemedim.
Suyumu ictim.
Ben inaniyorum yapariz.
Surda martta ne kaldi.

Lutfen lutfen.....:KK66:))(
Haklısın canım aynen öyle yaz geliyor tatil olacak deniz olacak gezmeler olacak efil efil gezmek giyinmek dururken kapatmaya mı çalışacağım:halay:bende 3 akşamdır süt yulaf falan tüketiyorum aynı rakama düşeyim diye bu bizim elimizde ne doğru ne yanlış herkes biliyor:KK200:
begum75 begum75 nehirnil111 nehirnil111

Kızlar benide spor grubuna ekler misiniz

Tabi ki kuzum ekliyorum ben hemen başlayalım süperstarlardan :KK15:

Adsız.webp

Bugün spor günü olmalı biliyorsunuz bugün ekilen ekinleri cuma alırız :KK8::halay:

Esra_4378 Esra_4378 :spor:

hippotalamus hippotalamus smykmy smykmy ecemavi ecemavi sidelya sidelya Nevreste Nevreste suspushanimcim suspushanimcim Nare83 Nare83 :spor:

Ay kızlar okumaktan yazamıyorum @eflalim gelmis canım benim hepimiz aynı dıygulardayuz inan zamanla toparlanacagız bence mıu da bize dayanamayıp gelecek zaten hepimizin derdı bu guzel grup ve bu kardeşlik bagu arkadaşlarımızın olmayışı hepimizin bir yanını eksik bırakıyor ama yavas yavas toparlanacagız canım sende dinlen biraz kafanı topla zaman hepimize ilac olur Insallah

Nare83 Nare83 kuzum gecen geçti olan oldu bugun start ver hepimiz aynı durumdayız kuzum ama toparlanmam iz lazım boyle devam etmek bizi mutsuz etmekten baska bir ıse yaramaz

Esra_4378 Esra_4378
grup grup olalı böyle menü görmedi,söyliyim:olamaz::skandal:

sabah
2 dilim ekmek
peynir çeşitleri
zeytin
1 yemek kaşığı reçel
1 tatlı kaşığı tereyağı

öğlen
2 dilim ekmek
şehriye çorbası
sulu köfte (3 köfteli)

ara öğün
yarım ayva

akşam
3 dilim yumurtalı ekmek
peynir çeşitleri
zeytin
1 yemek kaşığı reçel
1tatlı kaşığı tereyağı
3 dilim baklava

hala doymamıştım, canım acayip çerez falan istedi evde yoktu da yiyemedim
ama bugün sabah reçeli yemedim,artık ortin var daha dikkatli ol dedim kendime :tokat:

spor
1 saat eliptik
20 dakika bölgesel egzersiz
Canım yanlış oldu sanirim kilo almak isteyenler değil zayıflama günlüğü burası bu ne yaaaa o akşam yenilenler sana sabah en az +1 getirmiştir
Kızlar begüşş 3 DİLİM BAKLAVA VE TOPLAMDA 5 DİLİM EKMEK TEREYAĞI REÇELDE VAR DAHA NE OLSUUNN :KK70::KK53::KK53:
Begus kız sayamadı bile ya düşün artık 4 dilim ekmek artı 3 dilim yumurtalı ekmek

Suyumu ictim.
Ben inaniyorum yapariz.
Surda martta ne kaldi.

ağzına sağlık canım iyi dedin

Canım yanlış oldu sanirim kilo almak isteyenler değil zayıflama günlüğü burası bu ne yaaaa o akşam yenilenler sana sabah en az +1 getirmiştir

Begus kız sayamadı bile ya düşün artık 4 dilim ekmek artı 3 dilim yumurtalı ekmek
ayy sayamamışım bile ya :D

sporda yapınca +300 de kaldı :olamaz:
bugün daha güzel olacak söz:KK15:

Kızlar perşembe çarşamba detoks ama cumartesi yine artı demekki bu detokslar pek ise yaramiyir
Bence detoks kilo duraklamaya girdiğinde yapılmalı bana göre tabi önemli olan hep aynı düzende sağlıklı yavaş yavaşta olsa sağlam kilolar vermek canım hem vücut dengesi şaşmaz hem de sıkılmayız HoppaÇok kaçırdığımızda tabi az yeriz ama sürekli detoksa başvurmamalıyız bu sağlıklı değil sonra normal yemeye başladığında vücut hemen geri alıyor kendimde deniyorum öyle :rolleyes:

Bence detoks kilo duraklamaya girdiğinde yapılmalı bana göre tabi önemli olan hep aynı düzende sağlıklı yavaş yavaşta olsa sağlam kilolar vermek canım hem vücut dengesi şaşmaz hem de sıkılmayız HoppaÇok kaçırdığımızda tabi az yeriz ama sürekli detoksa başvurmamalıyız bu sağlıklı değil sonra normal yemeye başladığında vücut hemen geri alıyor kendimde deniyorum öyle :rolleyes:
Canım ya tabiki normal düzenimizde vermeliyiz ve kesin vermeliyiz yaza kadar vermek istiyorum tatil var yeni kıyafetler alacağım ins artık giyecek hicbirseyim yok

Suyumu ictim.
Ben inaniyorum yapariz.
Surda martta ne kaldi.

benim menüden sonra böyle bi yazı bekliyodum :KK39:
diyecek sözüm yok herkes çok haklı:KK43:

Mali, patates detoksuna başladım dün, sandığımdan çok kolay geçti. Ama çok şişkinlik oldu, öğlenki 2 patates çok geldi. Gazwoman gibi dolandım durdum, koca bir göbekle. Sabah kalktığımda dümdüzdü karnım, eşim için çok sesli bir gece olmuş sanırım, hiçbir şey hatırlamıyorum :halay:.
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Canım aç karnına spor yapmasan diyeceğim ama bebekle haklısın elinden başka bir şey gelmez normalde spor yemekten 1 saat sonra yapılıyor spor sonrası da protein ağırlıklı beslenmek her zaman daha sağlıklı kaslar erimesin diye :KK15:Menün çok güzel:kk77:

Afiyet olsun canım güzel menü ama kuru incir kuru kayısı ne kadar fazlası zarardır biliyorsun şeker açısından:KK45:

Harikasın :KK76:

Benim boyum neden 1.57 olarak kalmış ki hep ben 1.58 boyundayım çok fark var :lülülü::KK70::KK60:

Zıplayarak mı yaptın leslieyi kuzu :rolleyes:ekledim balım:KK60:

Ahahahha bende yoğunum bugün ya ama buradan da kopamıyorum daha geçmişe gideceğim:confused::KK68:
Ortada o kadar liste döndü, düzeltmedin ki:63: akşam düzeltirim kuzu:KK45:

tabi tabi sen bi haftada kaç kilo verdin de bakim bi bana
Daha tartılmadım canım cumayı bekliyorum ;)
Ben detoksa başlasam -1000 deydim cankm gerisini sen düşün bebeğim günde 4 saat spor yaparımmm hee hafife alma sağlamkmdır bakma şu anada:anneadayı: bunun için yapmıom sadeve lesli oda temposuzz:KK53::KK53::KK53:
Bilirim bebişim bilirim. Yaptığın sporlardan haberim var. Ama ben o kadar vakit ayıramıyorum. Günlük 40-45 dk yapsam bana yeter.
Esra_4378 Esra_4378
grup grup olalı böyle menü görmedi,söyliyim:olamaz::skandal:

sabah
2 dilim ekmek
peynir çeşitleri
zeytin
1 yemek kaşığı reçel
1 tatlı kaşığı tereyağı

öğlen
2 dilim ekmek
şehriye çorbası
sulu köfte (3 köfteli)

ara öğün
yarım ayva

akşam
3 dilim yumurtalı ekmek
peynir çeşitleri
zeytin
1 yemek kaşığı reçel
1tatlı kaşığı tereyağı
3 dilim baklava

hala doymamıştım, canım acayip çerez falan istedi evde yoktu da yiyemedim
ama bugün sabah reçeli yemedim,artık ortin var daha dikkatli ol dedim kendime :tokat:

spor
1 saat eliptik
20 dakika bölgesel egzersiz
Begüş 7 dilim ekmek diyorsun , 3 baklava diyorsun ve dahası...:skandal:
Sporun güzel amma ve lakin menüsü de toparlamalısın. Bugün güzel bir menü bekliyorum sendwn:KK19:

Back
X