- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Hey masallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hey masallah
Bende pijama ile oturuyorumYa ben yeni tasindim goreve yeni basladim yerlesme telasi calismaya alismak fln fazla yorgun oluyorum. Bak valla hala uzerimde kotla kazakla duruyorum degismeye halim olmadi.
Yarın yine bu günden ötürü menü yok diyeceğim, kaçış yokAblacim hiç menu ye benzemiyor cok saçma sapan beslendim canım
Bugün de izinli olayım
Yarın veremezssem vur meni nanam![]()
Nevroş çok açım zaten cuma verdigimi geri almazsam iyiTamam bana uyar ben fazla yiyemiyorumZaten senin kilon katlansın ben kilo vereyim
![]()

Ohhhh ne ala korumada olsa da fark etmez, koruyamaz kilo al bu menüler hep önüne gelecek, kayıt altında hepsi
Ohaaaa
Bende pijama ile oturuyorumablam akşam dışarı çıkalım dedi güç bela giyinip çıktım
Yarın yine bu günden ötürü menü yok diyeceğim, kaçış yok
Nevroş çok açım zaten cuma verdigimi geri almazsam iyi
Ohhhh ne ala korumada olsa da fark etmez, koruyamaz kilo al bu menüler hep önüne gelecek, kayıt altında hepsi![]()
Yok kız ben hataylı değilim.. acı da hiç sevmem.. emziriyorum ya cnm ondanHey masallaheeee hataylilar aciyi salcali baharatli yemekleri sevdiginden bol bol susatiyordur
![]()
Cnm emziriyorum yaaOhaaaa![]()
Bitti bitti yatıya kal dediler de olmaz benim kocam evim var dedim
Ayy inş :))hippotalamus hipposum sen yaslanmazsin cildin kirismaz kolay kolay o kadar suyla cildin sağlıklı durur hep
![]()
Kanmayacammm yaşlara, ben kuruyamadım siz koruyacaksiniz

Bitti bitti yatıya kal dediler de olmaz benim kocam evim var dedim![]()
Kanmayacammm yaşlara, ben kuruyamadım siz koruyacaksinizdicenn ben +500 olmuşum, hemen yapistiracagim oradan hep o gözleme yüzünden diye
![]()
Ben diyecektim cocom dediCnm emziriyorum yaa![]()
Ye ama önce bi kendini sina bakalım kilomu koruyor mu diyetamam bidaha yemiycem agzima bilem koymiycem tovbe

Direksiyon dersine girecem birazdan
Şunu farkettim eti burçak kurabi vardi tam bugdayli yulafli kurabiye.kilo yapar denilmisti.ben mezun olali nerden baksan 2 aya yakin olcak hergün o kurabiden 6 7 tane yiyorum hic kilo almadim bilginize.tabi yiyin demiyorum ama,cok caniniz isterse arada agziniza atabilirsiniz arti getirmez yani soyliyim dedim biYe ama önce bi kendini sina bakalım kilomu koruyor mu diye
Ben yapamadım 58 de 74 oldum![]()
Cnm kişiden kişiye değiiir bence :)) mesela sen öğlen çayla yiyorsundur seni tok tutuyordur,bağırsaklarını çalıştırıyordurŞunu farkettim eti burçak kurabi vardi tam bugdayli yulafli kurabiye.kilo yapar denilmisti.ben mezun olali nerden baksan 2 aya yakin olcak hergün o kurabiden 6 7 tane yiyorum hic kilo almadim bilginize.tabi yiyin demiyorum ama,cok caniniz isterse arada agziniza atabilirsiniz arti getirmez yani soyliyim dedim bi![]()
Bazen öğlen bazen gece yiyorum cicegem.ama ben gun icinde cok yemiyorum mesela gozleme yiyorsam cok doymadan bi parça falan onlara dikkat ediyom tabi.ama herşeyden yiomCnm kişiden kişiye değiiir bence :)) mesela sen öğlen çayla yiyorsundur seni tok tutuyordur,bağırsaklarını çalıştırıyordur![]()
Bende çok severim yerimde zatenŞunu farkettim eti burçak kurabi vardi tam bugdayli yulafli kurabiye.kilo yapar denilmisti.ben mezun olali nerden baksan 2 aya yakin olcak hergün o kurabiden 6 7 tane yiyorum hic kilo almadim bilginize.tabi yiyin demiyorum ama,cok caniniz isterse arada agziniza atabilirsiniz arti getirmez yani soyliyim dedim bi![]()