• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Kız ciddi misin?
Ua sen me zaman yaş pasta yesen ertesi gün kıyamet kopuyor
Çok korkuyorum
:KK17:
Bu arada al sana sopa
:sopa::sinirli::sinirli:
Kuzu niye böyle yapıyorsun??
Kendinle derdin ne??
Yazık değil mi onca emeğine?büşra kendine gel, şaka olmaktan çıktı bu iş kötü yola girdin benden söylemesi
:sinirli:
Şakaymıs canım saka sakın sakın

Evlilik canım boyle bısı esim de diyor bugun bız buyuduk galiba ne buyumesı ya dedim bildiğin yaşlanıyoruz
B düşüneyim bu evlilik şeysini:KK51:
Amaaan sanki evlenmeyen ölümsüzlüğü mü buluyor... Biz de yaşlanıyoruz en iyisi beraber yaşlanmak :KK49::KK49::KK49:

Ne manitalar günü yaw, ben çamaşır suyu Kazan’ına düştüm, bey bu saat oldu hala kanalizasyon tesisatı yapıyor gelmedi eve, çok roöantikiz çoookkkk
:KK12:
mali olsaydı bi gazoz ısmarlardı keyfin yerine gelirdi :deli:

O da aynı şeyi söylüyor ama Temmuzda sınav var. Burada dersaneye kayıt yaptım ödememi yaptım büyük oranda... Şmdi yepyeni bi şehre gidip sil baştan düzen kurmak 1 ayımı alacak... Onu da göze alamıyorum. Kpss olmasa giderdim. İşte 2-3 tip var istifa edeyim diye uğraşıyor. Patronum iyi bi kadın ama o da arada kalıyor...

Diet psikolojisi üzerine grup Terapisi yapsan parayi kirarsin. Seansi 300 tl haftada 3 gün acaip bir sektör ben psikolog olsam para sayma makinası alırdım. Bu yöne Eğil sana para sayma makinesi alalım ben de istersen sekreterin olur randevularini ayarlarim kahveni getiririm

Ne manitalar günü yaw, ben çamaşır suyu Kazan’ına düştüm, bey bu saat oldu hala kanalizasyon tesisatı yapıyor gelmedi eve, çok roöantikiz çoookkkk
:KK12:
Hepimiz birbirimizden romantik takilmisiz
Benimkide isten geldi yatti uzandi ben corba,makarna,karnibahar pişirdim ( en güzel 14 subat menusu :KK48:)
Yedik ictik bulasik mutfak spor derken saat oldu bu saat
Birazdan uyku:uykucu:hatta her an :uykucu:

Her
[QUOoweroflife, post: 54848854, member: 861462"]Benimki geldi öptü beni, çok mu safım ne mutlu oldum bundan başkasını istemem
:deli:
Hergunku kunculu çörek zaten opmuyor mu ki benim ki aşk mesajı yazmış onunla kurtardim sanıyor[/QUOTE]
Öpüyor kız ama bugğn sevgililer günün kutlu olsun dedi de öptü minnakım
:KK200:

Ya kizlar bnm tanimadiklarim.var bana biraz kendinizi tanitsainiz kisa kisa da ilsa özet gecin
Ben geçeyim
Yarışmaya yurt dışından katılıyorum
Bir koca iki kedi bir köpek sahibiyim
Avukatım ama yapmıyorum, turizm işiyle cebelleşiyorum, 65,5 ile başladım yarışa 56,3 oldum hedef 50
:halay:

Son düzenleme:
Diet psikolojisi üzerine grup Terapisi yapsan parayi kirarsin. Seansi 300 tl haftada 3 gün acaip bir sektör ben psikolog olsam para sayma makinası alırdım. Bu yöne Eğil sana para sayma makinesi alalım ben de istersen sekreterin olur randevularini ayarlarim kahveni getiririm
Vaktiyle bu fikri benim peder beye söylemiştim. Bi kardeşim diyetisyenlik okumayı düşünüyordu. Beraber iş yaparız gibisinden laf arasında. Çok saçma dedi peder bey... :KK70:
Geçen de gelmiş aslında iyi para var bu işte niye hiç yönelmedin meraklısın da dedi:süslü:
Harbiden iyi para var eğlenceli iş ama çocuklarla çalışmak daha datlı geliyor

B düşüneyim bu evlilik şeysini:KK51:
Amaaan sanki evlenmeyen ölümsüzlüğü mü buluyor... Biz de yaşlanıyoruz en iyisi beraber yaşlanmak :KK49::KK49::KK49:

mali olsaydı bi gazoz ısmarlardı keyfin yerine gelirdi :deli:
Kesinlikle evlilik guzel sey ama cocuk fikrini iyi dusunmek lazım ama aslında o dünyanın en harika seyı :KK37::KK37:

O neymis yahu
Grup terapisi diyet üzerine ,boyle seylerdemi oluyomus degisikmis
İgde yasadi desene keske yapsa

Ogluma cisli coslu bisey yaptim ama tadina bile bakmadim.
Kokuyor mu evet hem de nasil .
Ama yemeyecegim suyumu icecegim.
Bi lokma yesem ;
doyurmaz
tatmin etmez
hem de kilo vermemi geri teper
yaptigim sporlar yagdan degil yediklerimden goturur.

Bi lokma bunlara sebep olacaksa niye yiyelimki?
Ye ye nereye kadar.
O zaman hedefimize kadar yemeyelim.
Nisana ne kaldi baharda efil efil giyecegimiz kiyafetleri dusunelim.

Millet yazin sütun gibi bacaklarla gezerken biz "keske yemeseydim" in pismanligini yasamayalim.

Iyi ki yememisim deyip citir citir gezmelerin keyfini cikaralim.
20 nisan ay o bulusmada zayıf olmaliyim vurun kirbaci
https://goo.gl/images/VsTexz

Kız ciddi misin?
Ua sen me zaman yaş pasta yesen ertesi gün kıyamet kopuyor
Çok korkuyorum
:KK17:
Bu arada al sana sopa
:sopa::sinirli::sinirli:
Kuzu niye böyle yapıyorsun??
Kendinle derdin ne??
Yazık değil mi onca emeğine?büşra kendine gel, şaka olmaktan çıktı bu iş kötü yola girdin benden söylemesi
:sinirli:
@Ytmz
Pardon kuzum bu mesajı yok say
Su içelim
:eğlence:

HTB10PoQHpXXXXb4XXXXq6xXFXXXo.webp

Tok canım eşimin elimden her iş gelir, yeni bir restoran açmaya giriştik tadılatını o yapıyor, aslımda sanatçıdır kendisi ama işte ekmek parası
:deli:
Hım anladım canım bende kanalizasyon falan deyince acep dedım tuvalet falan mı testi allah korusun Bı kere basıma geldı de  :kusmuk:hayırlı olur Insallah yenı isiniz kuzum

Back
X