SakkkinnnHahhaahhaa
EFFERİM
kalbime inecekti
![]()
sakin uleen şşştt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SakkkinnnHahhaahhaa
EFFERİM
kalbime inecekti
![]()
sakin uleen şşştt
Heeee öyleyim ama yapmıyorum işimi, zora gelemem ben gezmek daha iyi geldiSen avukatmiydin flawir beni hergun sasirtiyosun

Ayyuu Allah korusun, öyle bişey olsa evi birakır kaçarım direk kocayı da alırımHım anladım canım bende kanalizasyon falan deyince acep dedım tuvalet falan mı testi allah korusun Bı kere basıma geldı de hayırlı olur Insallah yenı isiniz kuzum
TAmam ama o verdiğin menüyü unutmadım halaSakkkinnn
sakin uleen şşşttgudurmaaa
![]()
Emin misin çok güzel bişi ve güzel olan hersey hep kalorili pakette rakam yüksek gorunuyorduŞunu farkettim eti burçak kurabi vardi tam bugdayli yulafli kurabiye.kilo yapar denilmisti.ben mezun olali nerden baksan 2 aya yakin olcak hergün o kurabiden 6 7 tane yiyorum hic kilo almadim bilginize.tabi yiyin demiyorum ama,cok caniniz isterse arada agziniza atabilirsiniz arti getirmez yani soyliyim dedim bi![]()
7 saat var ve ben de çok açım white burda olsaydı Dünya laf sayardiİyi akşamlar kızlar
Çok açım ama yemiyorumsabaha ne kaldı ki
miıda unutmamıştır olsayfı yarın kutsal perşembe karbonauz menüler olsun kuzucukşar derdi o mor yazısıylaTAmam ama o verdiğin menüyü unutmadım hala
![]()
Hoş bulduk çakılım. Tüm ekip toplanırsa jartiyer giyip miu ya lap dance yapacam
ben haşema giyeremWowwww çok havalı köpük partisi de yapalim mi
Eki Görüntüle 2111471
Öpüyor kız ama bugğn sevgililer günün kutlu olsun dedi de öptü minnakımHergunku kunculu çörek zaten opmuyor mu ki benim ki aşk mesajı yazmış onunla kurtardim sanıyor

Ben kırmızılı teyzenin arkasındaki mavili fit olan olayım mı?Wowwww çok havalı köpük partisi de yapalim mi
Eki Görüntüle 2111471

Alkolikler gibi tüm siskolar oturuyorsun yeme bagimliligi neden yedigin üzerine konusuyorsun iyi geliyor burdaki gibi ama daha kontrollü doktor yonlendirmeli.O neymis yahu
Grup terapisi diyet üzerine ,boyle seylerdemi oluyomus degisikmis
İgde yasadi desene keske yapsa
Çok güzel kuzum harikasın

Geliyoooor
Diğeri çok can yakar bu daha iyi gibi geldi canım da tatlı yani bu arada storm için de kelepçe buldumKız o kırbaç başka bişey için kullanılıyor sanki
Grinn elli tonu filan gördüm ama![]()
Bolca eğlence kıyafetlerle boşver uğraşma kıyafetle dalalim köpuklereben haşema giyerem![]()