- 9 Mart 2012
- 22.666
- 74.714
- 598
Hamsi palugudur o, 25 çok mu looyok kuzu 3. takım. 2 takım olacak
kuzu kapışma yapıcaz 2 takım, gircen mi? düzenli menü ve spor isteriz bak
25 mi begüş gerçekten mi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamsi palugudur o, 25 çok mu looyok kuzu 3. takım. 2 takım olacak
Spor için söz veremem ama gayret ederm ihtiycm var aslnda ama zaman bulamyrm bir de spor deyince bile yoruluyorm:)yok kuzu 3. takım. 2 takım olacak
Ben de özledim ama gelmez kuzum artkselam söyle minnoşa, lütfen gelsin az sopalasın bizi. valla miuyu kızdırmayı özledim
sen onları yemedin ya bernam 5 ler seni bekliyor![]()
Hamsi palugudur o, 25 çok mu loo
yarın yarış başlıyor çakıl, 4 gündür cuma yarış başlıyor diyorum benHaftaya başlasın bu hafta takımlar belli olacak değil mi haksızlık olmasın ben 2 gündür diet yapiyorum çünkü kendimi haftaya saklıyorum
Verdim ama görmedin![]()
Canım 3 grup yapalım ben menü yorumlarım sporları yine kaptanlar yazacak zaten yorum konusunda yardim ci olabilirim yuzdeler falan onları yapamam ama
kuru sende şişlik yapıyor muMenümü yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
1 dilim tb ekmeği
Öğle
1-2 çatal fırında patates
Akşam
1 kase yoğurtlu kereviz salatası
Yarım kase kuru fasulye
Su:2lt
Spor:30 dk yürüyüş
N Nana
hepfit
@nehirnil111
Her anYaaaa sen gece gelirmiydin begumcum
ablacimibi olmadıCanım kahvaltı n gugüz Karatay
Bal kaymak miktar az güzel
Beğendim canım başarılı
Ehliyetin var mıBen de başlamayı dusunuyorum kendime ödül verecegim 20 nisan da 70 olursam zevk aldigim birsey yapacagim haziran da da ilk arabami alacağım tabi kilo verirsem
Ayagimdan bacagima agri vardi damar cekilir gibiGeçmiş olsun kuzu neyin var ?
bugun cok yogundu hem is hem hastane zor bi gundu bise yapmadim kuzuBugün iyiyim canım zumba yerine tempolu yürüyüş yapacağım inşallah.
Sen nasılsın ?
N Nana
hepfit
@Donna_salut
@derunehatun
Floweroflife
Nevreste
Antepia27
@Sarayca
@Sidelya95
@eflalim
@suspushanimcim
Kajupi
@matematik61
@Daydream_
@tevafuk55
malipina
@masumm
@YaKaMoZz-z
Esra_4378
@Bonus
@eflalim
@cakil80
@Efser
@60kiloyum
smykmy
@hippotalamus
@deynepnaz
@Ytmz
@Makbule007
@CocoChanelmademoiselle
@MySoul
@Ahu060812
@ecemavi
@zeynepleyya
bidaha deniyorum olmazsa
hepfit koş koş oldu eksik varsa tamamlayalım
KIZLAR DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN
YARIŞ ORTAMI OLSUN DİYE İKİ GRUP OLUŞTURACAĞIZ:
FIRTINALAR:
MENÜ BAŞKANI: HEPFİT
SPOR BAŞKANI: NEHİRNİLL @nehirnil111
KASIRGALAR:
MENÜ BAŞKANI: LUNYA @Lunya
SPOR BAŞKANI: BEGUMbegum75
alttan devam ettirelim
yarın cumaaaaaa
@hepfit hatunla paylaşcaz listeleri, yok duymadım demeyen kalmasın bak koca koca yazıyorummmm
KIZLAR DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN, YARIŞ ORTAMI OLSUN DİYE İKİ GRUP OLUŞTURACAĞIZ:
FIRTINALAR:
MENÜ BAŞKANI: HEPFİT
SPOR BAŞKANI: NEHİRNİLL @nehirnil111
KASIRGALAR:
MENÜ BAŞKANI: LUNYA @Lunya
SPOR BAŞKANI: BEGUM @begum75
katılmak isteyenler:
1. sidelya
2. ytmz
3.Nevreste
4.makbule
5.zeynepleyla
6.lunya
7.hepfit
8.esra_4378
9.floweroflife
10.masumm
11.malipina
12.cakil80
13.smykmy
14.suspushanımcım
15. sarayca
16.hippo (çok uzun siz anladınız :))
17.vorones
18.matematik
19. donna salut
20.springstorm @SpringStorm (hande başlıyorsun vururum seni)
21.Derunehatun
22.tevafuk @tevafuk55 (sen niden yoksun, seni de ekledim)
alttan devam ettirelim
yarın cumaaaaaa, @hepfit hatunla paylaşcaz listeleri, yok duymadım demeyen kalmasın bak koca koca yazıyorummmm
@menulerin yok mu, dün ve bu günBen de özledim ama gelmez kuzum artk![]()
gel öpem geçerAyy bı durda trip atam
Nebiliym sebepsiz trip![]()
Meşgulsün bu ara bebeem yoksa ben buradayım. Fazla yazmıyrum o kadar, ondan görmüyon
özele alacam seni bekliomSiz baslatin ben menüleri topluyorum![]()
arkadaş için mi kuzu? gördüm onu ama bi daha yazmamış cvp vermedimhepfit seni etiketledim gördün mü??
çok kız nasıl yedin o kadarını 15 iyidirHamsi palugudur o, 25 çok mu loo
Spor için söz veremem ama gayret ederm ihtiycm var aslnda ama zaman bulamyrm bir de spor deyince bile yoruluyorm:)
Ben de özledim ama gelmez kuzum artk![]()
yarın kendine salata yap ve yarın başla kajuYarın günüm var yarın biraz yerim cmrt den itibaren sıkı birşekilde başlarm
hepimiz günlere yemelere maruz kalıyoruz, sağlıklı bişeler yap onları ye
Her anablacim
Canım kendin pisirsende yeme ben bugün eşime erişte pisirdim bol tereyağlı yani ben diyetteyim diye odami yemicek sonuçta elde olmadiktan sonra kimse yemez önüne geldigindede kendini tutman lazimÇok haklısın ya. Ama işte kendim psirdim ya tadına bakma maksatlı şey ettim di
Bence menun gayet güzel kilolarının çoğunu vermiş bir insan olarak 3 parca patatesde kendini frenlemen gayet iyi yarın tartılacaksan bakliyati cumadan sonraki günlere al derimMenümü yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
1 dilim tb ekmeği
Öğle
1-2 çatal fırında patates
Akşam
1 kase yoğurtlu kereviz salatası
Yarım kase kuru fasulye
Su:2lt
Spor:30 dk yürüyüş
N Nana
hepfit
@nehirnil111
Bilerek vermiyorum canım bu ara diyet modunda değildim.ama büyük ihtimal yarından itibaren atak yapıp düzeltir yazarım menülerimi@menulerin yok mu, dün ve bu gün![]()
Haklısın ama 2 yemek kaşığı ancak yedim...yarın yarış başlıyor çakıl, 4 gündür cuma yarış başlıyor diyorum ben
oyyy tribini yerim senin
kuzu zaten işin o kısmı var, telefondan yapamazsın. biz iki grup devam edelim
kuru sende şişlik yapıyor muperşembelik olmamış menü
![]()
Yarışmaya yarın başlamayacağız diye yedim yoksa yemezdimCanım kendin pisirsende yeme ben bugün eşime erişte pisirdim bol tereyağlı yani ben diyetteyim diye odami yemicek sonuçta elde olmadiktan sonra kimse yemez önüne geldigindede kendini tutman lazim
Bence menun gayet güzel kilolarının çoğunu vermiş bir insan olarak 3 parca patatesde kendini frenlemen gayet iyi yarın tartılacaksan bakliyati cumadan sonraki günlere al derim
İçli köfteyi sağlıklı sayıyor muyuz?gel öpem geçer
kuzucum zaten bende giremedim dün çok kötüydüm, karanlıkta oturdum ağrıdan uyuyamadım bile
özele alacam seni bekliom
arkadaş için mi kuzu? gördüm onu ama bi daha yazmamış cvp vermedim
çok kız nasıl yedin o kadarını 15 iyidir
kaju günde 30 dakika 2 mil leslie ile başlıyosun, bak bahane istemem sporsuz olmaz
sen en azından konuşuyosun, biz napak ölek mi? söyle miu ya fit ölek mi hasretimizden diyo de
yarın kendine salata yap ve yarın başla kajuhepimiz günlere yemelere maruz kalıyoruz, sağlıklı bişeler yap onları ye
![]()
Okuyo okuyo merak etme. Benim menülerden artılardan bile haberi var hınzırıngel öpem geçer
kuzucum zaten bende giremedim dün çok kötüydüm, karanlıkta oturdum ağrıdan uyuyamadım bile
özele alacam seni bekliom
arkadaş için mi kuzu? gördüm onu ama bi daha yazmamış cvp vermedim
çok kız nasıl yedin o kadarını 15 iyidir
kaju günde 30 dakika 2 mil leslie ile başlıyosun, bak bahane istemem sporsuz olmaz
sen en azından konuşuyosun, biz napak ölek mi? söyle miu ya fit ölek mi hasretimizden diyo de
yarın kendine salata yap ve yarın başla kajuhepimiz günlere yemelere maruz kalıyoruz, sağlıklı bişeler yap onları ye
![]()
Mutlaka bekliyorum o zamanBilerek vermiyorum canım bu ara diyet modunda değildim.ama büyük ihtimal yarından itibaren atak yapıp düzeltir yazarım menülerimi