• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Daha dun bununla ilgili bir suru karar aldık aslında spor yapmak gunluk carsambaları Disari cıkmak aksamları arkadaşlarla gorusmek kitap okumam icin bana fırsat yaratması gibi seyler ama tabı daha vakit olmadı Bı de Bı diziye başlayalım dedık Çocuklar uyuyunca Insallah tum bunlar iyi gelir sagol cnm destek oldugun icin yazınca biraz ferahladıgımı hissettim
Ne olursa olsun plan yapmaya devam et bu bizi diri tutuyor. Ben de tüm olumsuzluklara rağmen hergün yeni planlar yapıyorum vazgeçmiyorum vazgecersem kesin yerim

Kendi takım sigemizi de ekleyelim not kismimiza bir işaretimiz olsun @ # & bunlar gibi bir şekil birleşmesi de yapabiliriz
Evet bencede takım 7.5 yazsakya
Çok saçma menü geliyor
Sabah(11.00)
1 dürtücü çay

Öğlen(13.30)
İki haşlanmış yumurta
4 ceviz
1 l.k beyaz peynir
1 çay kaşığı salça
1 kaşık lahana turşusu
(Turşu bende ödem yapmıyor içtim suyumu)

Ara:16.30
1 sütlü kahve
1 çay kaşığı Kaymak
1 çay kaşığı Bal

Akşam arası(20.00)
5 kaşık pul biberli turşulu yoğurt
Avuç ayası kadar incecik et

Gerçek akşam yemeği
1 dilim fırında et
Çiğ ıspanak
( yemeği arkadaşlar yapmaya karar verdi ama yine geç kaldılar ben de sabahtan beri açım dayanamadım yedim yoğurdu..onlar ne zaman yemeği yapar Allah Kerim)
Su 2 litre şimdilik gece uzun
Spor yohhhh
N Nana hepfit hepfit
Valla pek birşey anlamadım saat falan ama şükür çiş yok
Canım kahvaltı n gugüz Karatay
Bal kaymak miktar az güzel
Beğendim canım başarılı
Bal kaymağı kahveye kattı zaaarrrrr:deli::KK70:

Evet bencede takım 7.5 yazsakya

Valla pek birşey anlamadım saat falan ama şükür çiş yok

Bal kaymağı kahveye kattı zaaarrrrr:deli::KK70:
Bal kaymağı ekmeğe sürecektim dedim yemeyeyim bele elimde kaldım ben de önce kaymağı sonra balı hüplettim ağzımda birleşince tatmin etti beni ekmeği ittşm elimin tersiyle
:süslü:

Yok merak etme kuzum vericem. bu ara listeden çıkınca alkol batağına düştüm de:eğlence: iki aydır içmiyodum listedeyim diye, yediklerim değil içtiklerim sıkıntılı sadece.
Oooooo mali, röpteşambır da var mı?
Bele
3F31E551-DB68-437D-9352-3A1BA6EC32AA.webp

Filmlerde goruyodum burdada oldugunu hic bilmiyomusum
Ama etkilerinin bu kadar güzel olmasina sevindim
Sosyolog ve psikiyatr istediği gibi yönlendiriyor bir bakıyorsun şakır şakır anlatıyorsun ya da tepki gösteriyorsun güzel yönlendirme ile sonuç iyi oluyor

Ne biliyon cişi yok:KK53:
:KK70::KK70::KK70::KK70:bakış açısı
Bal kaymağı ekmeğe sürecektim dedim yemeyeyim bele elimde kaldım ben de önce kaymağı sonra balı hüplettim ağzımda birleşince tatmin etti beni ekmeği ittşm elimin tersiyle
:süslü:
Bunada şükür
Yok merak etme kuzum vericem. bu ara listeden çıkınca alkol batağına düştüm de:eğlence: iki aydır içmiyodum listedeyim diye, yediklerim değil içtiklerim sıkıntılı sadece.
Diyettede olmazda ama alkol normaldede sagliksizki seni sevdiğim için diyorum canim yanlış anlama

Kasırgalar
lunya ve begüm başkanlığında
1.sarayca
2.ytmz
3.çakıl
4.malipina
5.zeynepleyla
6.suspushanımcım
7.springstorm
8.nevreste
9.kajupi
10.matematik
11.masum
fırtınalar
hepfit ve nehirnil başkanlığında
1.vorones
2.flower
3.antepia
4.hippo
5.tevafuk
6.makbule
7.smykmy
8.derunehatun
9.sidelya
10.efser
11.esra​

koruma güzelleri:
deynepnaz deynepnaz menülerinde N Nana etiketleyecek

CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle menülerinde hepfit hepfit etiketleyecek

Back
X