• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Kızımın doğum günü 19 yaşına giriyor bugün öğleden sonra dışarda minik bir sürpriz hazırladım çıkacağım :rolleyes:
Şimdiye kadar iyi gittim hatta insülin ilacımızda aldım çıkıyorum umarım bundan sonrasında iyi geçer :KK23:
Nice mutlu yıllarıniz olsun kuşum.
Bugün menü bekliyorum, beni etiketle muhakkak ;)

Güüüüünaaaaaaaaaaaaaaaaydıııııııııııııııııııııııııııın:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Ne çok konuşmuşsunuz okurken 2 kez mola verdim :ruh:
Kilomu bildireyim önce kim etiket yapacağım hala karışık kafam olmuş Sivas'ın dağları:confused:
Geçen hafta: 53.3
Dün: 56.4:oha:
Güncel kilom: 55.1
Fark: +1.8
dünki saf pro -1.3 olarak gösterdi etkisini :süslü:
@Lunya hepfit hepfit
Artık korumadayım ne alayım ne vereyim hep böyle kalayım belki uslu bir kız olursam Şirinleri bile görebilirim de miii:KK53:
Şimdi hemen alıntılarıma döşeyecem :deli:
Masallah ıgde sende de alma potansiyeli cok güçlüymüş bunu gormus olduk aman kuzum dikkat et bundan sonra :KK200:

Güüüüünaaaaaaaaaaaaaaaaydıııııııııııııııııııııııııııın:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Kilomu bildireyim önce kim etiket yapacağım hala karışık kafam olmuş Sivas'ın dağları:confused:
@Lunya hepfit hepfit
Artık korumadayım ne alayım ne vereyim hep böyle kalayım belki uslu bir kız olursam Şirinleri bile görebilirim de miii:KK53:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

ödemlerimle kilolarımla geldim.91 kilom ellerinizden öper:KK45:
geçen cuma:88,100
bu cuma:91,00
fark: +2,900
hadi başlayalım ben de sıkıldım yemek içmekten:işsiz:
Küçük bi tatildi, başlıyoruz kuzum.
Ama sen karşı takımdasın az az ver annem sen:KK45:

@Lunya hepfit hepfit
Kuzum kilonu not aldım. Diğer bilgilerin tam miydi? Yaş hedef boy? Tamsa seni tabloya eklicem, sen korumadasin seni öyle takip ederiz :KK15:

Back
X