• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Tabi bundan sonra olmayacak :sopa:

Ayy nanam 99 taktigim gibi şimdi 88 gözüm var inşallah olurum inşallah hepimiz sağlıkli bedenlere sahip oluruz
Malum burda birçok kişi genç belkide estetik onlar için 1. Sırada ana benim için saglik canım malum yaş var epey
Diz agrilarim merdivenler isimi rahat yapmak gibi estetik kıyafet giymek kaçıncı sırada olur bilmiyorum

Mürüvetini burada görseydik kınalı kuzunun
:KK61:
Ausun kızına isim bulaydık
Wayta domestos alaydık
Saydınla kapışacaktım
Ördiki furup yiyeceğidim
Nefs’e hobit olmadığımı göstereceğidim
Ben bi köşede ağlayıp geliyorum
f3001005-94c7-499c-beeb-bc9e59181622.webp

Ayy nanam 99 taktigim gibi şimdi 88 gözüm var inşallah olurum inşallah hepimiz sağlıkli bedenlere sahip oluruz
Malum burda birçok kişi genç belkide estetik onlar için 1. Sırada ana benim için saglik canım malum yaş var epey
Diz agrilarim merdivenler isimi rahat yapmak gibi estetik kıyafet giymek kaçıncı sırada olur bilmiyorum
Hem sağlık hem estetik bundan sonra senin içinde ablacığım :68:
Gören de 60 yaşında diyecek, daha kaynana olacaksın , düğünde salım salım sallanacaksin ortada :KK49:

Hem sağlık hem estetik bundan sonra senin içinde ablacığım :KK68:
Gören de 60 yaşında diyecek, daha kaynana olacaksın , düğünde salım salım sallanacaksin ortada :KK49:

İnşallah canim
Yaa 60 yaşında 140 kilolarda. Görünüyordum
Artık teyzelikten ablaliga terfi ettim:KK45:

Hangi sopayı kullanayım; bu mu :sinirli:, yoksa bu mu :sopa:
seçimi sana bıraktım :KK53:
Lunyossss minnoossss bak öyle deme :KK37:
Çarşamba 66.7 ydim eksiye gececem diye sevinirken geçememe nedenimi anlamis oldum :cry:
Ama.sen yine de :sopa: bununla sirtima sirtima vur okulda çok.yoruldum iyi gelir :KK17:

Bu hafta ödemli kilon var ama yinede tirsmiyorum:KK45:

Şansın yok beybi ayy senin 2 katın im nerdeyse:KK14:

Seninki de yeni kilo:confused:

Hoşbuldum Can'ım..Regl oldum dün pazartesi yazayım kilomu..yaş 43 boy 172 ydi ama kısaldım sanki ben 170..hedef 69 u göreyim razıyım..
Kaydettim kuzum, kiloyu da unutma olar mi:KK15:

Bana da 60 ol deyip duruyordu:KK45:
Eğer bugün gelirse ben de 60 olurum
Yalnız 17.00 a kadar süre veriyorum, (geleceği tutar , kısa süre veriyorum:KK53:)
:KK70::KK70:
Hani bana morti?
Bu haftalık
Kilosu kiloma, boyu boyuma uygun olmada da yüzdeyle kapışacak,azimle savaşacak, sevgiyle kızıştıracak morti aranıyor..
Herkeş morti buldu bu hafta ben evde kaldım
:deli:
Benimsin sennnn:KK34::KK62:

Back
X