- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
Acaba kimdir kimdirBende var bi tane verim sana![]()
Tevafuuuggg korktun muuuuuuTivafuhhhhh ben senle morti olurdum ama bugun regl olmussun 1 kilo eksin garanti var zaten bile bile lades demeye gerek yok![]()
tevafuk55
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acaba kimdir kimdirBende var bi tane verim sana![]()
Tevafuuuggg korktun muuuuuuTivafuhhhhh ben senle morti olurdum ama bugun regl olmussun 1 kilo eksin garanti var zaten bile bile lades demeye gerek yok![]()
tevafuk55
Nasıl oldun canım
Neredeyse goremeyecegiz
İyiyim kuzum sağolasın düzeldim şükür. Sen nasılsınNasıl oldun canım![]()

21 yaşında bebek mi o zamanlar ben eşimle gezip tozmak isterdim tadını çıkar 25 ine kadar. Yani benceHey maşallah ya :) bende bebe istiyorum kaç aydır ama tık yok gelmiyor sıpa :)
Wc ye taşınıp duruyorumİyiyim kuzum sağolasın düzeldim şükür. Sen nasılsın![]()

Be i de ediyor karın kaslarını seviyorum ben 88 kiloyum suanCanım sen kaç kilosun resim süper keşke öyle olabilsek ya çok motive etti beni :)
He canim he... teee sen nerelerde ben yine bu kilolardaydım solladin fark attin
Ben de kiraz sapı yüzünden çişe çıkıyom zırt pırtWc ye taşınıp duruyorum![]()

Çok tatlısın anladımBende tansiyon şeker yok
Ben zaten pamuk gibi iyi bir hanım hanımcık hatunum
Benim sabrım yok ben küser trip atar üzerine de yüzüne yüzüne vururum, öyle ki yeter düş yakamdan diyenler bile olur
Ben çivi mivi anlamam yani , iyi bir hatun olduğumu söylemişmiydim![]()
Beni o megene salonuna gidermiyimAçıktan sosyal hizmet okuyorum ama ona başlamadım daha. Kpss çalışıyorum
Daha önce yapmıştın...
Hattaaa hiiiç unutmam ben tatildeydim o sıra bi geldim iğde duyarsa çıldırır demiştin
Hafızaları tazeleyim dedim
O hediyeler ne kıymetli...
Benim de annemin (gerçi her annenin var sanırım)
kristal çay takımı vardı hiç kullanmadığı
Her bahar temizliğinde bir parçasını kırardım meraktan incelerken... Bayılırım onlara çünki
Oturur ağlardı garibim ama bi gün bile bişey demedi
Toplamış çeyizlerini hep sana ayırdım dedi... Nası kıymetli onlar. Galiba her kırılan parçası için ben de ağlayacağım ileride
Bu hayat erken yordu Lunyam![]()
Kuzum hayıdır işten mi çıktınCnm iki gün patates yaptım ama bugün baya yedimyok cnm işten haber
![]()
Toparliycam inş lunya
Et bizi taciz igdemm
Hoşgeldin adaşım
AnladımMelek gibiyim ben!!!![]()
Çok tatlısın anladım
Beni o megene salonuna gidermiyim
Kuzum hayıdır işten mi çıktın
Anladımmelek
![]()
69.6 di geçen hafta
Bu haftaaaa69.6 di geçen hafta![]()