- 2 Aralık 2015
- 33.773
- 111.626
- 598
Ben de haftaya çok artıyla geleceğim o zamanHa altın çalmışsın ha iğne
Hem korumada imiş, koruyamamışsın işte![]()

Korumadayım zaten az bekleyip tartılsam 100 gr inerdim, geç kalktığım için beklemedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de haftaya çok artıyla geleceğim o zamanHa altın çalmışsın ha iğne
Hem korumada imiş, koruyamamışsın işte![]()

Bu hafta güzel olacakBugün yok, ben inanıyorum sana
Hep dicemm kilo aldı kilo aldı![]()
3 menü var , diğerleri ni bekliyorumBen verdim
Bu saat oldu yorum bekliyorum
Yohum gelirona gore
Merak etme canım yarınki kahvaltıyı atlatayım pazardan itibaren karabugday la geliyorum bu hafta İÇİN farkli bısıyler dusunuyorum hedefim 59 u ucundan gormek Insallah sporsa spor diyetse diyetFIRTINALARRRRRRR
Kuzum beğendim ben, gayet günü olmuş kurufasulyenin
sporsuzluk yakışmıyordu sana leslieni severim senin
bu hafta o artılar gidecek
detoks çorbası ayran aşı mı başka bi çorba mı kuzucum, gece saldırma emi hafif bi menü olmuş, akşama salata ekleseydin tok tutardı
kuzum güne geç başlaman haricinde beğendim ben, burda hemen bi @Ausencia kaptanımı anıcam süt ya da yoğurtsuz olmaz kuzucum, tüketmeye dikkat edelim olur mu?
senin menü yazışını seveyim, söyle o miuya gelsin buraya. psikolojik baskılarım devam edecek
kuzum 12:00 de gün açılışı çok geç geldi onun haricinde özellikle akşamına bayıldımmmmm
spor yok lafını sevmiom, @MiuLego ayarlarımı bozdu, sporsuz gün mü olur
o kestane kaç tane? künefe
diyete alışma menüsü diyorum, amaaaaaaa efser spor görmedim muhakkak gün bitmeden spor istiyorum (spor sevmediğini biliyorum ama o künefenin iki lokmacığı erisin bari)
buldum ben havucukuzu menü güzel ama akşam sakın ha
kocandan ve yediklerinden uzak dur
su iç annem, çok dayanamazsan ayran iç kuzum, sen emziriyorsun
abla miktarları da istiyorumbekliyorum, miktarlar ve hamsi kızartma mı? fırında mı? unlu mu?
kuzu çooookkkk yağlı bi kahve, ama menün güzel olursa günün erken saatlerinde 1 tane içebilirsin
gördüm ablacan bunu
verirsin sen hippom bende 4 kilo verip korumak istiyorum![]()
Biz aynı takımdayiz diyebiz çakılla olucaktık ama çakıldan ses yok daha.o ses etmezse seni alırım![]()
Ben bu gün vermiyeyim3 menü var , diğerleri ni bekliyorum![]()
Gel, tombalak derimBen de haftaya çok artıyla geleceğim o zaman
Korumadayım zaten az bekleyip tartılsam 100 gr inerdim, geç kalktığım için beklemedim

Olmaz sen hem ortim hem mortimsinBiz aynı takımdayiz diyeSarayca ve sana bişi demedim tüm mortiligimi firtinalara verdim hepsi ile tek tek baş edebilirim çünkü hepsini yencem ele ele verip onları yenebiliriz alın size mortiligimi deriz hazır mortiligimi ariyorlarken. Siz benim ortilerimsiniz ne derseniz o olsun
MenuuuuuuuuuuuBu hafta güzel olacak![]()

Mortim niye menu vermiyorsun cok pis planlarım var bu hafta İÇİN haberin olsunBen bu gün vermiyeyim![]()
Menü verdin miiiiiBiz aynı takımdayiz diyeSarayca ve sana bişi demedim tüm mortiligimi firtinalara verdim hepsi ile tek tek baş edebilirim çünkü hepsini yencem ele ele verip onları yenebiliriz alın size mortiligimi deriz hazır mortiligimi ariyorlarken. Siz benim ortilerimsiniz ne derseniz o olsun
Ver ver, cuma önüne çıkacak kaçarın yokBen bu gün vermiyeyim![]()
Fitim brokolimde yoğurt vardı canım.FIRTINALARRRRRRR
Kuzum beğendim ben, gayet günü olmuş kurufasulyenin
sporsuzluk yakışmıyordu sana leslieni severim senin
bu hafta o artılar gidecek
detoks çorbası ayran aşı mı başka bi çorba mı kuzucum, gece saldırma emi hafif bi menü olmuş, akşama salata ekleseydin tok tutardı
kuzum güne geç başlaman haricinde beğendim ben, burda hemen bi @Ausencia kaptanımı anıcam süt ya da yoğurtsuz olmaz kuzucum, tüketmeye dikkat edelim olur mu?
senin menü yazışını seveyim, söyle o miuya gelsin buraya. psikolojik baskılarım devam edecek
kuzum 12:00 de gün açılışı çok geç geldi onun haricinde özellikle akşamına bayıldımmmmm
spor yok lafını sevmiom, @MiuLego ayarlarımı bozdu, sporsuz gün mü olur
o kestane kaç tane? künefe
diyete alışma menüsü diyorum, amaaaaaaa efser spor görmedim muhakkak gün bitmeden spor istiyorum (spor sevmediğini biliyorum ama o künefenin iki lokmacığı erisin bari)
buldum ben havucukuzu menü güzel ama akşam sakın ha
kocandan ve yediklerinden uzak dur
su iç annem, çok dayanamazsan ayran iç kuzum, sen emziriyorsun
abla miktarları da istiyorumbekliyorum, miktarlar ve hamsi kızartma mı? fırında mı? unlu mu?
kuzu çooookkkk yağlı bi kahve, ama menün güzel olursa günün erken saatlerinde 1 tane içebilirsin
gördüm ablacan bunu
verirsin sen hippom bende 4 kilo verip korumak istiyorum![]()
Hoşgeldin canim. Gözlerim seni araması değil![]()
Bebekleri anca uyutuom dà.
Yaa cnm bende çok üzüldüm ama ölmemiş taburcu edilmiş çocuk.. evdeymiş.. 3 günde e aynı haber.. gebersinler..Bebekleri anca uyutuom dà.yaaa ben çok etkilendim çok mutsuzmm . Adanadaki 3 yaşında ki çocuk ölmüş
![]()
facebook de ayrintıları okudum aptal gibi psikolojim bozuldu . .ne nasıl mahluklar var yaaa
![]()
Menü yazayım hemenn
Mortim niye menu vermiyorsun cok pis planlarım var bu hafta İÇİN haberin olsun![]()
Kuzum biz iyi gün dostu degiliz ♡♡♡♡ iyi günde kötü günde
İnan takım kapandiginda bile 2 - 3 gün hep baktım belki bir ortası bulunur donersiniz diye ama işte her şerde bir hayır vardır demek zorundayız![]()
Karbon yoksa kuruyemis telafi edilir canım bısı olmaz ondan ama yarın dikkat et artık bak yaza hıc bısı kalmadı son bir kac hafta zaten son 1 kac 5 6 kiloBu gün kuruyemiş çok fazla oldu
Oldu bitti gitti. Hepberaber buradayiz. Diğer arkadaşlarımız bir gün gelir yine kaldığımız yerden devam ederiz. Sevgiler