• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Canim benin toto eskiden de kucuktu.gobekten kilo alirim gobekte yer olmayinca sirta giderdi.orda da yer kalmayinca bacaklara inmişti artik :KK70:
Hı benim tam tersi . Kaburgalar hep sayilir ama alttan yer kalmasa sırta gider ;) ay çok istiyorum 59 :( yaa ben spor yapmaliiyimmmmm. Dün evi temizledim belim ağrıdı . Böyle hareketsiz :(

Hı benim tam tersi . Kaburgalar hep sayilir ama alttan yer kalmasa sırta gider :KK66: ay çok istiyorum 59 :KK43: yaa ben spor yapmaliiyimmmmm. Dün evi temizledim belim ağrıdı . Böyle hareketsiz :KK43:
Sporu ben de cok bosladim su tasinma telasina

Bal kaymağa gerek yok bi de havuca da gerek yok. Ya meyce ya havuç etipufum. İkisi de şekerli çünki
Yumurtadan peynirden korkma güzelce ye yanına zeytinin boll yeşilliğin (emzirirken sıkıntı vermiyorsa tabi)
He mi havuç çok tukeyiom kız. Zarar mı ki.yok yeşillik süt yapsın diye yiyorum

kötü bi niyetim yokki.takılıcaz sadece:KK53::KK53:

bi ara performanstan düşmüştün ama görüyorum ki eski performansına döndün mali:KK75:

Canim benin toto eskiden de kucuktu.gobekten kilo alirim gobekte yer olmayinca sirta giderdi.orda da yer kalmayinca bacaklara inmişti artik :KK70:

:KK70:
yayılma politikası izlemiş namızsızlar:KK53:

İnşallah tekrar etmez masumum...
İnsan o durumda kendini suçluyor sabah ama gece neden uykudan uyanıp gözünü açmadan yemek yedin deseler verecek cevabın yok...
Midemden dolayı 5-6 sene oldu kola içmeyeli. Bir yudum dahi gazlı içecek içmiyorum...
Ailemle olan problemlerden sonra gece uykudan kalkıp yarım ekmek ve yarım litre kola içmiştim... Ve bunu ev arkadaşım görmüş o söyledi. Hatırlamıyorum bile...Bayağı ekmeği kolaya banıp yemişim. Kombinasyonum mikemmel

yok artık :skandal:
ekmeği kolaya banıp yemek mii:-)
nerden nereyeeee:KK9:

Trend konularda birrr numarayız :halay:

:cool::rapci:

Tabaktaki fazla peynirlerin yerine 1 yumurta koysan güzel olurdu.
2 yumurta + mantarlı yumurta ?
Bal kaymağa değinmiyorum artık.
Mantarlı yumurta 2 yumurta ile yapıldı yani. ;) dün haşlama yumurta olunca bugün böyle oldu. Bal kaymak eşimin oyunları işte :(

bi ara performanstan düşmüştün ama görüyorum ki eski performansına döndün mali:KK75:

naapsam yaranamıyorum:oha:
Gündüz size ,akşam kasapa sarıyom napim:KK53::KK53:

He mi havuç çok tukeyiom kız. Zarar mı ki.yok yeşillik süt yapsın diye yiyorum
Zararı kan şekerine datlım. Hani o akşam bi türlü doymamaların canının hep bişey istemesi var ya... Onun bir sebebi güne bol şekerle başlaman. Sen hem bal yiyorsun hem meyve hem havuç. Üçü de şekerli gerek yok.
Ben senin yerinde olsam balı kenara atar sabah havuç yerim. Ara öğünde de 1 meyve ve 1 bardak süt içerim mis gibi olur bence

Midesizlik:deli:
Akıl işi değil:deli:

Mantarlı yumurta 2 yumurta ile yapıldı yani. :KK66: dün haşlama yumurta olunca bugün böyle oldu. Bal kaymak eşimin oyunları işte :KK43:
Şimdi anladım canım. Güzel o zaman.
Peynir bana çok geldi ama emzirdiğini bilmiyordum ben. Süt açısından en faydalı su zaten. Ama emzirme döneminde sık acıkma oluyor biliyorum. Ama napıcaz. Başa çıkıcaz. Cumaya eksilerle gelicez. Dimi veroşum:KK15:

Back
X