• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Eki Görüntüle 2112267 @Makbule007 canim lütfen yarın kahvaltıda dikkat et yani bugünde yiyim de sunuda kacirayimda diye diye cuma geliyor sonra haftalar geçiyor biz aynı yerde sayıyoruz
@Antepia27 ablacım zaten bu kilolara şunun tabagini bitireyim şunu siyirayim şu lokmayı ağzıma ativereyim derken aldık ne yazıkki bende bakıyorum eşime şunu bitiriver yemicem doydum oğlan desen hep artik bırakıyor bi baktım ben evin copluguymusum malesef israf olabiliyor ama azıcık da evin diğer fertleri düşünse keşke
@vorones Eki Görüntüle 2112269 canim ya lütfen çayı sadece çay olarak iç yanina bi şundan bi bundan derken hoppp bi bakmışsın birsürü şey yiyorsun
tevafuk55 tevafuk55 ve @hippotalamus zaten siz işi biliyorsunuz kızlar super geleceginize inaniyorum
@Sidelya95 canim hepimiz darma duman maşallah eksiyle geldin tebrik ediyorum
@smykmy sende gerçekten çok cabaliyorsun ve istikrarlı olsun ins.
@Efser Eki Görüntüle 2112273 canim kilolarimizda aynı bak takımdan sonra çok kilo almışsın kafanda sağlıklı beslenmeye başladığına tam inan
@derunehatun canim cee ee yapıyor gibi oldun sankim ...
Floweroflife Floweroflife yemek saatlerine dikkat et ve eşinin yediklerinden uzak dur canim 48 kiloluk bir resim atmıştın o cici elbiselere girmek istemiyor musun zatten kocandan büyüksün kendine bak ecuk
Eki Görüntüle 2112276 aaaa ağlamak yok ama seni çıtır günler bekliyor

hepfit hepfit başkanım bu da şenlen bana gelsin Eki Görüntüle 2112271 KASIRGALAR SIZEDE TOPTAN TAVSIYE VERIYORUM YEDIKLERINIZE DIKKAT EDIN LÜTFEN SAĞLIKLI BESLENIN BOL BOL yeşillik yiyin yeşil sağlıktır ahada bundan yiyin annemEki Görüntüle 2112274 özellikle malipina malipina ve @matematik61 siz canim
Çok acımasız oldu tam dişime göre

Yaw çakıl ekmekleri kesemiyor musun??
Sana bir ekmek tarifi vereyim mi çok kolay yapması, ekmek yerine yemelik unsuz..çok da tok tutuyor
Yok kuzu doktor bu kadar verdi bu 2 gün 1 dilim de arttirdi ben de anlamadim neden böyle yapıyor haftaya kanima bakacak vücut ne tepki vermiş ona göre yeni düet yazacak. Diyeti ilk 2 gün 4 tane sonraki 2 gün 6 dilim ekmek var dietimde. Şimdi 6 dilimdeyim. Doktor her hafta kan tahlili yapıp vücudu kontrol edecekmis. Kaçamak yaparsam kan da çıkıyormus ben de yeni başladım bakalım eğer ise yararsa tavsiye edecegim ben de henüz sistemi anlayamadim.

Heee onu biliyirum cok magdur vardi :))
ne beddualar ne lanetler aldı be tam da kkya dönüş yaptığım zamanlardı noluyoz lan dedim :D :D
eskiden buranın ayrı sohbet bölümü vardı.oraya hep erkekler gelirdi,biz de banlatırdık .sonra baktı yönetim erkeklerle başolmuyo kapattı sohbeti :D :D

ne beddualar ne lanetler aldı be tam da kkya dönüş yaptığım zamanlardı noluyoz lan dedim :KK70: :KK70:
eskiden buranın ayrı sohbet bölümü vardı.oraya hep erkekler gelirdi,biz de banlatırdık .sonra baktı yönetim erkeklerle başolmuyo kapattı sohbeti :KK70: :KK70:
Heee ben yeni üye sayılırım daha 2006 üyeliğim :KK37:

Back
X