• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

domatesle yumurtanın arasındaki şeyler ne? sucuk mu? çiğ mi o?
yeşillklerde ıspanak sanırım
afiyet olsun gayet güzel menü:KK9:
Yeşillikler ıspanak çık seviyorum zaten çiğ çiğ yemeği,
Evet sucuk neyin bişey :oops:biliyorum yok ama dayanamıyorum!! Bu da benim vazgeçemediği şeylerden biri
:KK43: :KK43:

Yok kuzu doktor bu kadar verdi bu 2 gün 1 dilim de arttirdi ben de anlamadim neden böyle yapıyor haftaya kanima bakacak vücut ne tepki vermiş ona göre yeni düet yazacak. Diyeti ilk 2 gün 4 tane sonraki 2 gün 6 dilim ekmek var dietimde. Şimdi 6 dilimdeyim. Doktor her hafta kan tahlili yapıp vücudu kontrol edecekmis. Kaçamak yaparsam kan da çıkıyormus ben de yeni başladım bakalım eğer ise yararsa tavsiye edecegim ben de henüz sistemi anlayamadim.
Anladım canım doktor dediyse bir bildiği vardır, ben de merakla bekliyorum

mali
o soruların cevabını bende bilmiyorum:sus:
çok kazık soru soruyomuşsunuz sizde ama:KK70:

idem:KK36:
o linki banada atarmısın

Aynen mende bilmem acaba mendemi erkegim:KK53:

Fatma anlacımmmm
En kötü şeyi yapmışsın
Uykudan uyanıp yemek yemek
:KK43: :KK43: :KK43: :KK43: :KK43:
Diğerleri affedilir de bu pek kolay affedilmez
:KK43: :KK43:

Canım o huyum yüzünden 147 gördüm ama son iki yıldır bu huyumda ciddi yol aldım cok şükür

Kızlar dün ilaç verilmeden önce test yaptırdık gebelik yok hayırlısı ya eşim bu konuyu ertelemeyi düşünüyo yazın tatile gideriz inşallah sende zayıfladın dedi allah nasip ederse sonra inş hepfit hepfit

hayırlı zamanda olsun,herşeyin bi zamanı vardır :KK39:
hastalığın nasıl oldu? nasılsın?

amin canım biraz iyiyim sabah akşam iğne yaptırıyorum kv geldim onlarda kalıprum o bakıyo bana oğluma ekmeğimi aldıımm da geldim tabiii

iğne mi:KK35:
oyy baya fena çarpılmışsın,çok geçmiş olsun :KK60:
ekmeksiz çıkmam abi:KK75::-)

Ispanak çiğ yenir mi ki . Hiç bilmiodum
salataya doğra vero anlamıyosun bile tadını,hem faydalı

Eve gidince detoksa başlicam hemen herkes diyo çok zayıfladın bacaklar yüzün çok zayıf verme kilo artık diyolar :KK70:

:nazar::KK9::KK73:

Back
X