- 9 Mart 2012
- 22.666
- 74.714
- 598
Hee büyüledi beni kurtulamıyorum , gece rüyalarıma giriyor geeelll flavır bana geeelll yi beni diye
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hee büyüledi beni kurtulamıyorum , gece rüyalarıma giriyor geeelll flavır bana geeelll yi beni diye
![]()
Ablacım seni çok iyi anlıyorum, ben de gece yemeği kesemeyenlerdenim, güneş batınca canavar çıkıyor içimden, benşm de aldığım tüm kilolar gece yemekten be hareketsizlıkten..Aynen mende bilmem acaba mendemi erkegim
Canım o huyum yüzünden 147 gördüm ama son iki yıldır bu huyumda ciddi yol aldım cok şükür
Ayyy çok özendim inşallah esnerim onlar gibi10 günde çok farkediyor canım. Keşke Türkçesin bulsaydım. Bazı hareketler çok yorucu daha da esnetemem diyorsun ama devam ettkçe bi bakıyorsun bacağın kalkmış. Kısa zamanda hem sıkılaşma hem esneklik sağlıyor. Pilatesten daha çok etikili bende...
Zaten pilates ve jimnastik karışımı bi spor. Pilatesin atası... Her gün yaparsan 10 günde etkisine inanamazsın callanetics in

Eki Görüntüle 2112399 Kahvaltım ve öğle yemeğim
Kuzum zaten 5 li rakamlara düş bi, bi de bebişin küçük zaten, zayıf hamile kalırsın acele etmeKızlar dün ilaç verilmeden önce test yaptırdık gebelik yok hayırlısı ya eşim bu konuyu ertelemeyi düşünüyo yazın tatile gideriz inşallah sende zayıfladın dedi allah nasip ederse sonra inşhepfit
Yenir canım yapraklarından salata yapılır mis gibi tüm vitaminiyleIspanak çiğ yenir mi ki . Hiç bilmiodum
evet akşam serum yedim faydası olmadı sabah ta iğne iğneyi pek sevmemde serumu severimiğne mi
oyy baya fena çarpılmışsın,çok geçmiş olsun
ekmeksiz çıkmam abi
salataya doğra vero anlamıyosun bile tadını,hem faydalı
![]()
evet akşam serum yedim faydası olmadı sabah ta iğne iğneyi pek sevmemde serumu severim![]()

evet canım şu yazı doya doya yaşayacağım miu aus vayt ve sizler sayesinde oldu iyiki bu takımdaymışım yoksa ne bilecektimAyyy çok özendim inşallah esnerim onlar gibi
Kuzu sende şarküteri ürünleri seviyorsun, dilim sayısını az tutmaya çalış, ben de seviyorum ama minicik dilim sucuk 40 kaloriben beğendim kuzum
Kuzum zaten 5 li rakamlara düş bi, bi de bebişin küçük zaten, zayıf hamile kalırsın acele etme![]()
evet canım şu yazı doya doya yaşayacağım miu aus vayt ve sizler sayesinde oldu iyiki bu takımdaymışım yoksa ne bilecektim

damardan olsunevet akşam serum yedim faydası olmadı sabah ta iğne iğneyi pek sevmemde serumu severim![]()
yazdan nefret ederim kışı çook severim sıcağı hiç sevmiyorumYAZ GELİYOR![]()
begüşş damarr bizim işimizdamardan olsun![]()
ya ben uykuya doymuyorum hiç ya
hala uykum var![]()
Banu sıcak su torban varsa doldur onu kalçayla bel arasına yerleştir...
Çok rahatlatıyor
Kızlar dün ilaç verilmeden önce test yaptırdık gebelik yok hayırlısı ya eşim bu konuyu ertelemeyi düşünüyo yazın tatile gideriz inşallah sende zayıfladın dedi allah nasip ederse sonra inşhepfit
YAZ GELİYOR![]()
yazdan nefret ederim kışı çook severim sıcağı hiç sevmiyorum
Hava çok güzel bugünKarbonhidrat ve şekerli şeyler çok yiyince uyku çok oluyor mali ,öyle mi beslendin
Azıcık uyumuşum rahatladım
Ay iyice asalak gibi oldum Bian önce iş lazım bana
Hayırlısı olsun canım
Bunu demiyeydin iyiydiiii ,agliycam valla
Dünden bugüne 200 gram almışım, bu iş sporsuz olmayacak belli
![]()
Zayifsam yazı seviyorum, kiloluysam kış iyidir
Hava çok güzel bugünyaz çabuk gelecek
![]()