- 4 Nisan 2010
- 6.275
- 26.826
- 1.073
Ben de 55 olcam bak o zaman yüz vermemBenim gözüm hepfitten başkasını görmez![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de 55 olcam bak o zaman yüz vermemBenim gözüm hepfitten başkasını görmez![]()
Seninde öncesi sonrası varmi kizBu gece uykudan uyanıp yemek işi sıkıntılı. Ama sen sebebi biliyorsun. Her neyse içini sıkan sebep onu düzeltmeye çalış. İç huzurun olunca kalkmazsın zaten çoğunlukla. Bu da bi çeşit uyku problemi ve yeme bozukluğu...
Okulu uzattığım dönem ben de 2 günde bir kalkardım. Çoğunu yarım yamalak hatırlardım. O kadar alakasız şeyi yerdim ki...
Ertesi gün aşşırı mutsuz olurdum kendimden nefret ederdim... Ama dedim ya iradeyle alakası yok. Yarı bilinçli yaptığımız bişey bu.
geyiğiniz hoşuma gidiyor ya araya kaynayasım geliyor ki kaynıyom bazen:) taam taam gittim.
Ispanak çiğ yenir mi ki . Hiç bilmiodum
Aynen öyle, fücut bana sinyal gönderiyor spor yap istediğini ye diye de ben hala lay lay lom... bugğn kessin yapıcamEski sporcu olmakta kötü Kuzu, sporsuz olmuyor![]()
merhaba :) katılmak istemiştim de düzenli spor yapamayacağımı söyleyince alınmamıştım:) tombulcana bi anneyim kendi çapımda zayıflamaya çalışıyorum. başlık da açtım ama arada buraya göz atıyom:)Merhaba canım kimsin kimlerdensin
Zayifmisin şişmanmi gencimizin yaslimi uzunmusun kisami
Canım sayımız cok olunca liste tutmak zor olduğu için gruba alımlar durduruldu ama sohbetimiz açık
tum dünya okuyabiliyor
![]()
Canım azıcık da olsa spor yapamaz mısın? Yürüyüş evde videolar falanmerhaba :) katılmak istemiştim de düzenli spor yapamayacağımı söyleyince alınmamıştım:) tombulcana bi anneyim kendi çapımda zayıflamaya çalışıyorum. başlık da açtım ama arada buraya göz atıyom:)
Biri toto mu dedi???Toton küçülmüş kizzztabi düşer pantullarin. Ben napsam gitmez benim toto

Bence değil çok güzel çok sağlıklı bir tabakBu da benim az önceki tabağım . Yanıma da mantarlı yumurta 2 yumurta ile 1 çay kaşığı balkaymk. Çok mu neEki Görüntüle 2112342
evet az önce açtım çok eğlenceliymiş:) yapacam bundan sonraCanım azıcık da olsa spor yapamaz mısın? Yürüyüş evde videolar falan
Bak ben de yapamıyorum ama burası sayesinde yapıyorum a da olsa..
Mesela 15 dakikalık Leslie videosu var, onunla başla evde yapılan
5 te geldim abla
Biri toto mu dedi???
İşte geldim burdayım, ben bu işte ustayımmm
Toto basen benden sorulur
![]()
Benden sorulur
geçen hafta baya bi beslendim.doğru ne zamandır olmuyodu böyleKarbonhidrat ve şekerli şeyler çok yiyince uyku çok oluyor mali ,öyle mi beslendin
Azıcık uyumuşum rahatladım
Ay iyice asalak gibi oldum Bian önce iş lazım bana
Hayırlısı olsun canım
Bunu demiyeydin iyiydiiii ,agliycam valla
hiç şansın yok o zamaNBen de 55 olcam bak o zaman yüz vermem![]()
Yazayım kuzu durTarifini merak ettim ama nasıl yapıyorsun doktora da sorarım degisiklik yapayım diye