• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Bu gece uykudan uyanıp yemek işi sıkıntılı. Ama sen sebebi biliyorsun. Her neyse içini sıkan sebep onu düzeltmeye çalış. İç huzurun olunca kalkmazsın zaten çoğunlukla. Bu da bi çeşit uyku problemi ve yeme bozukluğu...
Okulu uzattığım dönem ben de 2 günde bir kalkardım. Çoğunu yarım yamalak hatırlardım. O kadar alakasız şeyi yerdim ki...
Ertesi gün aşşırı mutsuz olurdum kendimden nefret ederdim... Ama dedim ya iradeyle alakası yok. Yarı bilinçli yaptığımız bişey bu.
Seninde öncesi sonrası varmi kiz

geyiğiniz hoşuma gidiyor ya araya kaynayasım geliyor ki kaynıyom bazen:) taam taam gittim.

Merhaba canım kimsin kimlerdensin
Zayifmisin şişmanmi gencimizin yaslimi uzunmusun kisami:KK45:

Canım sayımız cok olunca liste tutmak zor olduğu için gruba alımlar durduruldu ama sohbetimiz açık
:confused:tum dünya okuyabiliyor:KK45:

Merhaba canım kimsin kimlerdensin
Zayifmisin şişmanmi gencimizin yaslimi uzunmusun kisami:KK45:

Canım sayımız cok olunca liste tutmak zor olduğu için gruba alımlar durduruldu ama sohbetimiz açık
:confused:tum dünya okuyabiliyor:KK45:
merhaba :) katılmak istemiştim de düzenli spor yapamayacağımı söyleyince alınmamıştım:) tombulcana bi anneyim kendi çapımda zayıflamaya çalışıyorum. başlık da açtım ama arada buraya göz atıyom:)

merhaba :) katılmak istemiştim de düzenli spor yapamayacağımı söyleyince alınmamıştım:) tombulcana bi anneyim kendi çapımda zayıflamaya çalışıyorum. başlık da açtım ama arada buraya göz atıyom:)
Canım azıcık da olsa spor yapamaz mısın? Yürüyüş evde videolar falan
Bak ben de yapamıyorum ama burası sayesinde yapıyorum a da olsa..
Mesela 15 dakikalık Leslie videosu var, onunla başla evde yapılan

Karbonhidrat ve şekerli şeyler çok yiyince uyku çok oluyor mali ,öyle mi beslendin

Azıcık uyumuşum rahatladım
Ay iyice asalak gibi oldum Bian önce iş lazım bana :KK43:

Hayırlısı olsun canım

Bunu demiyeydin iyiydiiii ,agliycam valla
geçen hafta baya bi beslendim.doğru ne zamandır olmuyodu böyle

Tarifini merak ettim ama nasıl yapıyorsun doktora da sorarım degisiklik yapayım diye
Yazayım kuzu dur
8A6E34C8-4420-4238-9A7F-A5617CF17653.webp

Back
X