• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

merhabalar herkesee :) uzun zamandır takipteyim. üye olup aktif yer almak istedim. çok diyetisyene gittim ve kurallara fazla uyamadım maalesef :) kendi yöntemimle bir yılda ancak 10 kilo verebildim. şuan artık hiç ekmek yemiyorum. biraz da su içebilsem. çalıştığım için tuvalet korkusundan içemiyorum :I

Cnm azcık tükenmişlik sendromu yaşıyorum yaa :KK43: 1 yıldır diyetteyim 33 kilo verdim.. tabi ara ara sıkıldım bıraktım ama.. uff ne bilim yaa... bari 66 olsaydım..
Hadi bakalım cikmalisin tukenmislikten cikmazsan gerçekten tükeniyorsun. Ben dün gece bunalım geçirdim resmen yeme atagi tetikledi ama ben ne yaptım hicbirsey yemedim duygumu öfkeye donusturdum ayna karşısında bağırıp durdum rahatladim. Geç bir ayna karsisina yaşadığın duyguyu anlat karsindaki kişiye başkası anlamaz emin ol ordaki kişi seni anlayacak. Rahatlat kendini

Kızlar farkındamısınız hep kaçamak hep yarın duzelticem yenmemesi gereken sağlıksız şeyler falan filan lafta cuma başlıyordum start veriyorduk bambaşka bir hafta bizi bekliyordu
Sence canim hepfit hepfit
Valla esra bende etkilisin diyim sabah kalktım sporumu yaptim dün gece dietimi bozmadim ve seni takipteyim

merhabalar herkesee :) uzun zamandır takipteyim. üye olup aktif yer almak istedim. çok diyetisyene gittim ve kurallara fazla uyamadım maalesef :) kendi yöntemimle bir yılda ancak 10 kilo verebildim. şuan artık hiç ekmek yemiyorum. biraz da su içebilsem. çalıştığım için tuvalet korkusundan içemiyorum :I
O wc sorunu ben de de var cuma günü 1 saat tutmak zorunda kaldım sancidan oluyordum. Suyu yudum yudum içmeye calis ozaman hemen wc olmuyor 12.30 da ara başlıyor bizde bunun için ben 11.30 da yoğun şu iciyorum. Bi de akşam 5 de içiyorum yoğunluk azalmış oluyor rahat gidebilorum. Kendi zaman dilimine göre ayarla mutlaka. Bizim grupta bahanelere yer yok isteyince hepimiz yapabildigimizi gördük sen de yapabilirsin yapanlar senden üstün değil sadece daha çok istiyor demektir. Bizde hatalar yapıyoruz tek farkımız vazgecmiyoruz.

Valla esra bende etkilisin diyim sabah kalktım sporumu yaptim dün gece dietimi bozmadim ve seni takipteyim
Canım gündüzde etkili olabilseydim keşke ekmek arası ekmek yemissin resmen daha sağlıklı beslen lütfen ama gece yenemen beni çok mutlu etti

Oyy accık dolandım da geldim... Çok zorladı bugün. Bi de evde olunca sürekli mutfakta oturuyorum.... Ama yemedim temizim bugünü de atlattım şükür
@Lunya menü yorumunu bekliyorum datlım:deli:
:KK9: dün gerçekten zordu sanki ama kansız belasız bitti 5 sonra bunlar olmayacak dayan hep birlikte dayanalim

ben şuraya şeker orucu menüsü bırakayım:confused:

sabah uyanır uyanmaz 1 tatlı kaşığı zeytinyağı :kusmuk: (ekmeği bırakınca kabız oluyorum onun için içtim:kızgın:)

saat 10:00
1 kk beyaz peynir
2 kaşık kavurmalı yumurta
4 zeytin
2 yemek kaşığı ağuz(ineğin ilk sütünü kaynatarak elde ediliyor, şekersiz, sulu lor gibi)
1 tatlı kaşığı pekmez(demir için içmeye çalışıyorum, nefret ederim:kusmuk:)
bol yeşillik

ara
sütlü neskafe+2 ceviz

akşam
sebze yemeği+ 1kase yoğurt

spor dün yapamadım
bugün hem eliptik, hem callenetics yapacağım:halay: yapınca dakikaları yazarım:KK76:

su en az 3 litre:KK50:

@Lunya igdedali igdedali @Floweroflife
Pekmez şeker bombası, nasıl şeker orucu bu de hele bi:KK45:

Canım biz çok kalabalığız yeni üye almıyoruz. Diğer gruplara bakabilirsin

:KK9: dün gerçekten zordu sanki ama kansız belasız bitti 5 sonra bunlar olmayacak dayan hep birlikte dayanalim
Evet dün harbiden beni duvardan duvara vurdu...
Bai ağrısı bi yandan sinir bi yandan.
Bi ara malipina malipina yı baklava diye gördüm yiyordum valla :KK53:
Bugün rahat uyandım ama...
Direneceğim :KK19:

Sabah:√
Ara:√
Akşam:√
Su:√
Spor:×
Mesaj sayısı yeterli mi/ EVET
Gece yeme var mı/YOK

:KK9::KK9:

Not: Muz küçük mü, büyük mu? Şu miktarını biraz artırmalısın.

Akşam:×
Gece yeme var mı/YOK

Not: börek sacda veya degde katiyen kabul etmiyorum :duduk: Bu arada tekrar geçmiş olsun :KK15:

Menüler: cuma:super:, cumartesi:super:

Akşam:?
Su:?
Spor:?
Gece yeme var mı/YOK

:KK20::KK20:

Not: 3 dilim sucuk yedin de ne oldu :sopa: su? Spor? Akşam bir şey yedin mi?

Menüler: cuma :KK20:, cumartesi:super:

Öğle:✓
Ara:✓
Ara:✓
Su:×
Gece yeme var mı/YOK

Not: Tereyağı ne kazandırdı????:sinirli: nohut yemeği çok güzel de ne kadar yendi acaba:KK51: su çok az

Menüler: cuma :super:, cumartesi:super:

Açeydïn kollerinnii beni de yiyeydinnnn :KK53:
Parnahhh var, muz var, hormonlu çilek var , yer fıstığı var, bir lunya yok:ruh:
Olmamış olmamış olmamış olmamış olmamış olmamış olmamış olmamış olmamış olmamış olmamış, olmuyoruuuuuuuuuuuuuuu:KK53::KK53: beğenmedim:süslü::süslü::cool::cool:

Ara:×
Ara:×
Su:?
Gece yeme var mı/YOK

:KK64::KK64:

Not: form yenildi yetmedi, üstüne birde kurabiye, kesin iki kilo verdirir :KK51:
Su durumun nedir? Spor yapıldı mi? Gece yemek yenildi mı?:KK51: bunların hiç birini bilmiyorum :KK51:

Spor:√
Gece yeme var mı/YOK

Not: Mutlaka ara öğün yapmalısın :KK66:

Menüler: cuma :super:, cumartesi:super:

Öğle:√
Spor:√
Gece yeme var mı/YOK

Not: çok güzel nevrosum, ama içli köfteyi yazdım kenara :sopa:

Menüler: cuma :KK20:, cumartesi:super:

Akşam:×
Mesaj sayısı yeterli mi/ HAYIR
Gece yeme var mı/YOK

:KK64::KK64:

Not: Makarna???? 1 tabak hemideeee :ruh: katılımın çok az :işsiz:

Dün kilonu bildir demistim, geri dönmedin bana :110:

Menüler: cuma :super:,cumartesi :super:

Sabah:✓
Gece yeme var mı/YOK

Not: gayet güzel , boyle devam :KK66:

Mesaj sayısı yeterli mi/ HAYIR
Gece yeme var mı/YOK

Not: katılım hiç denecek kadar az, daha fazla katılım sağlamalısım:sopa:

Menüleri: cuma:KK20:, cumartesi:super:

@Sarayca menü yok:sinirli: bugün hiç gelmedin :sopa:

@suspushanimcim menü yok 2 gundür:KK20: persembeden beri yoksun :sinirli:

@SpringStorm 2 gündür menü yok:sinirli: bugün geleceğim demiştin :sopa::sopa:

Gece yemek yenmedi bide beslenme saatlerim 13.00 ve 21.00 arası o arada ara öğün yaptım 2 litre su

:KK42:

Benim ekmek bam telim :confused:

Başka meyve gördün mü de hele:KK34:
Gerçek pekmez(üzümle yapılmış şeker katılmamış :confused:)
Sevmiom zaten, zorla yiyom:KK22:
ağlama kız ekmeksiz kahvaltı daha güzel ...
Kilolarımın çoğunu karatayla verdim 0 ekmek tükettim...Hatta patates ve pirinç de yok...
Dediğin gibi kabızlık olmuyor bende hatta daha rahatım
Herşey güzel olacak... Sakın bırakma.

:KK42:

Benim ekmek bam telim :confused:

Başka meyve gördün mü de hele:KK34:
Gerçek pekmez(üzümle yapılmış şeker katılmamış :confused:)
Sevmiom zaten, zorla yiyom:KK22:
hee üzümde şeker yoh yaniii:confused:
bende de saf harnup pekmezi var ben de onu yiyim tahinle o zaman:confused:
kandırmayalım kendimizi :cool:

Back
X