• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

aynen ben de kuzu, şurda hazirana kadar vermem lazım, yaz meyvelerine dayanamıyorum :KK43:
ben de yaz meyvelerini çok seviyom :KK43: kışın da portakal :KK68:

ağlama kız ekmeksiz kahvaltı daha güzel ...
Kilolarımın çoğunu karatayla verdim 0 ekmek tükettim...Hatta patates ve pirinç de yok...
Dediğin gibi kabızlık olmuyor bende hatta daha rahatım
Herşey güzel olacak... Sakın bırakma.
karatayda ben hep kabız oldum:KK43: zati ezelden kabızım ben:KK70:

Kahvaltim az önce . Salamlari yemedim . Ama 1 ceviz arti ile bal kaymak günahı var :( 2018-02-18 11.37.11.webp

Yine herkes uyudu, barı buraya yazayım arada yemedim diye, bu geceyi sıfır yemekle atlatacağım..uyuyana kadar..Begüm’ü düşün, Esra’yı düşün, Büşra’yı,maliyi, saraycayı, hepfiti, iğdeyi, çakılı,nehiri, Lunyayı,sidelya,nevreste, vorones, Fatma ablayı düşün, düşün yemeee..
Yaz gelecek, elbise giyeceksin, pikini giyeceksin, kaçamakla olmaz bu iş, soor da yapamadın Bugun zaten yemeeeee
Kitap okuyayım uyuya kalırım belki..
Rahatla ve gidip dişlerini fırçala benden tavsiye en iyi bildiğim duygu bu yasadigim elimi ağzıma götürme isteği birseyler yeme hareketi. Dişlerini uzun uzun fırçala hatta bol naneli olsun macunun

ben de yaz meyvelerini çok seviyom :KK43: kışın da portakal :KK68:
karatayda ben hep kabız oldum:KK43: zati ezelden kabızım ben:KK70:
Yeterli yağ alınca olmuyor sanırım. Yağdan hiç kısmadım. Hala da öyle zeytinyağı ve kuyruk yağını gayet yiyorum zaten önceden de yerdim
bi de benim malum mide bağırsaklar sıkıntılı. Ekmeğin içinde ne varsa artık yiyince rahatsız ediyor...
Ama ekmeği severim o ayrı:deli:

Allahım sana geliyorum yarebbim,çok fena çok, kanalizasyon taştı arka bahçede, pohlar bastı heryeri!!!!!!

Ayy canım geçmiş olsun daha onön basimiza geldigg için biliyorum
Nasıl halletti mi
Canım tam bı düzene giremedin sende neyse sağlık olsun

aynen ben de kuzu, şurda hazirana kadar vermem lazım, yaz meyvelerine dayanamıyorum :KK43:

Yaaa sanki verecek kilon kaldı niye
Agliyonnn baskannnnnn
Biz ne yapalım
Nerelere gidelim

günaydın kızlar mutlu pazarlarrrr :halay::halay::halay::halay::halay:

GuGünayd fulyacim canım men seni 20 yaşlarda profilin deki gibi biri sanıyordum sende bencileyin 40 yaş grubundaymissin

Yeterli yağ alınca olmuyor sanırım. Yağdan hiç kısmadım. Hala da öyle zeytinyağı ve kuyruk yağını gayet yiyorum zaten önceden de yerdim
bi de benim malum mide bağırsaklar sıkıntılı. Ekmeğin içinde ne varsa artık yiyince rahatsız ediyor...
Ama ekmeği severim o ayrı:deli:

evet sanırım yağdan. sağlıklı yaşıyoruz sayfasına yazmıştım instagramda. yağı çoğaltın demişlerdi. özellikle sabah 2 yk zeytinyağı içsem sorun çözülecekti belki ama yapmadım. tıkanınca da açıkçası bıraktım.

Ayy canım geçmiş olsun daha onön basimiza geldigg için biliyorum
Nasıl halletti mi
Canım tam bı düzene giremedin sende neyse sağlık olsun

Yaaa sanki verecek kilon kaldı niye
Agliyonnn baskannnnnn
Biz ne yapalım
Nerelere gidelim

GuGünayd fulyacim canım men seni 20 yaşlarda profilin deki gibi biri sanıyordum sende bencileyin 40 yaş grubundaymissin
Günaydıııın ablacııım nasılsın ?

evet sanırım yağdan. sağlıklı yaşıyoruz sayfasına yazmıştım instagramda. yağı çoğaltın demişlerdi. özellikle sabah 2 yk zeytinyağı içsem sorun çözülecekti belki ama yapmadım. tıkanınca da açıkçası bıraktım.
Şimdilik her ne yapıyorsan doğru yoldasın hele bu hafta 76 ları görürsen tadından yenmez :KK36:

Selam kızlar ben yorgunluktan siziyorum surekli.bu sabah da ekmegim bitmisti kahvaltida tost yiyemedim.annem gebertecekti beni acliktan oleceksin diye.kuymak yapmisti madem ekmek yemiyosun bundan ye dedi tamam dedim ama oglunla ugrasirken yemedim araya kaynadim. Esra_4378 Esra_4378 cok haklisin canim o liste sorumluluğu gidince bend de gevseme modu var kendimi ciddi anlamda zor dizginliyorum.

Şimdilik her ne yapıyorsan doğru yoldasın hele bu hafta 76 ları görürsen tadından yenmez :KK36:
inşallah kuzum yaa dua edin bana :dua: inşallah 76 lara kavuşurum. biliyor musun dar gelen pantalonlarımdan kazaklarımdan bazılarını giymeye başladım. hatta montlarda oluyor ama 1-2 kilo daha versem fıstık gibi olacak. Allahım ne büyük mutlulukmuş:KK200:

Günaydın canım iyiyim hamdolsun bu hafta 9 tekrar görürsem daha iyi olucam inşallah canım
Sen nasinası yumurtalikofte zayifladimi
Göreceksin inşallah ablacım... Menü verdin mi dün ?
Yumurtalı köfte bırakmış:KK12: Dün konuştuk:KK12:
Epey artısı var ama dün bi gazladım bugün başlayacaktı.
Bi arayayım hemen :bicak:

inşallah kuzum yaa dua edin bana :dua: inşallah 76 lara kavuşurum. biliyor musun dar gelen pantalonlarımdan kazaklarımdan bazılarını giymeye başladım. hatta montlarda oluyor ama 1-2 kilo daha versem fıstık gibi olacak. Allahım ne büyük mutlulukmuş:KK200:
O kıyafetler üstünden düşecek inşallah daha bu başlangııııç :deli:

sen de mi takip ediyosun o grubu.ben de ediyodum da son zamanlarda bi tuhaflaştılar takip etmiyorum artık

ben şuraya şeker orucu menüsü bırakayım:confused:

sabah uyanır uyanmaz 1 tatlı kaşığı zeytinyağı :kusmuk: (ekmeği bırakınca kabız oluyorum onun için içtim:kızgın:)

saat 10:00
1 kk beyaz peynir
2 kaşık kavurmalı yumurta
4 zeytin
2 yemek kaşığı ağuz(ineğin ilk sütünü kaynatarak elde ediliyor, şekersiz, sulu lor gibi)
1 tatlı kaşığı pekmez(demir için içmeye çalışıyorum, nefret ederim:kusmuk:)
bol yeşillik

ara
sütlü neskafe+2 ceviz

akşam
sebze yemeği+ 1kase yoğurt

spor dün yapamadım
bugün hem eliptik, hem callenetics yapacağım:halay: yapınca dakikaları yazarım:KK76:

su en az 3 litre:KK50:

@Lunya igdedali igdedali @Floweroflife

Çok güzel menu

Canım gündüzde etkili olabilseydim keşke ekmek arası ekmek yemissin resmen daha sağlıklı beslen lütfen ama gece yenemen beni çok mutlu etti

Kurabi haricini doktor listesi verdi ben de dün onu sorguladim doktor listesi böyle bu liste ile cuma ya 1 kilo verecekmisim ben de anlamadım. Ctesi doktor kontrolü var yine bakalım yeni liste ne olacak Kanıma göre liste veriyor. Hamilelik Öncesi diye doktor kontrolüne basladim yanlış birsey yapmayim diye hamilelikte de kontrol devam edecek. Doktor yaşam koçu ve hamilelik beslenmesinde uzmanmis. Daha ilk haftam. Umarım yanlış doktor secmemisimdir. Canan Karatay dan randevu aldım 2019 ocak ayına verdiler en yakın tarih. Kitabını aldım onu da okuyacagim dün gece gündem özelde vardı

Back
X