• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Kızlar iyi geceler. Benim eski bir üye olarak oyum 7. Takımın yeniden acilmasi ve kaptan olarak _AYNURA_ _AYNURA_ 'nin gelmesi. Ya da ben yaparım diyen biri varsa olur iğde lunya hepfit flower vs... desteklerim;)

Duygusal olmaya gerek yok diye düşünüyorum. Sadece kendimizi değil takıma gelecek onlarca kişiyi de düşünmeliyiz.

Düşüncem bu yönde.

Kızlar ben de açıkçası çok istemiyorum takımı.Miu aus vayt ve diğer arkadaslar olmadan eski takım tadini orada yakalayabilecegimi inanmiyorum hele de yönetimden onca laf gelmisken.. Takım açılırsa sadece mezun olmuş olacağım o kadar..O yüzden hayır diyorum ben de..

iyi akşamlar arkadaşlar,
Bugün seaBahAR kaptan 7. Takım topiğinde bir bildirim paylaşmıştı. Şimdi hep beraber karar vermenizi istiyorum. Kararınızı verirken lutfen nedeninin de yazınız.
Sizce 7. Takım açılsın mı?

N Nana /HayırEksik takım, takım değildir. Listedeyim ve devam etmeyeceğim. Açılmasın diyorum
igdedali igdedali hayır/
Eksikler var çok fazla. Onlar olmadan olmaz 7. takım
Nevreste Nevreste
hepfit hepfit hayır
@eflalim hayır
deynepnaz deynepnaz
Antepia27 Antepia27
malipina malipina hayır
@Ytmz
begum75 begum75
60kiloyum 60kiloyum
@Makbule007
kelebek19 kelebek19
Donna_salut Donna_salut
cakil80 cakil80
Floweroflife Floweroflife / çekimser : kendi Adıma yapılanları hala unutamıyorum, ben zaten listede hiç olmadım buradan da devam ederim ama yarışma isteyen ve yıllardır takımda olanlar adına düşününce hayır demek bana düşmez diyorum. Kalbimden geçen hayır..
Efser Efser
@Sidelya95
Bonus Bonus
CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle hayır
@masumm /hayır
Esra_4378 Esra_4378
vorones vorones
hippotalamus hippotalamus hayır
tevafuk55 tevafuk55
suspushanimcim suspushanimcim
nehirnil111 nehirnil111
Kajupi Kajupi çekimser/Listede değilim listede olup isteyen varsa hayır diyerek engel olmak istemem.. gönlüm açılmamasından yana ...
aeben aeben hayır
Daydream- Daydream-
Sarayca Sarayca evet
ecemavi ecemavi hayır
matematik61 matematik61 hayır

iyi akşamlar arkadaşlar,
Bugün seaBahAR kaptan 7. Takım topiğinde bir bildirim paylaşmıştı. Şimdi hep beraber karar vermenizi istiyorum. Kararınızı verirken lutfen nedeninin de yazınız.
Sizce 7. Takım açılsın mı?

N Nana /HayırEksik takım, takım değildir. Listedeyim ve devam etmeyeceğim. Açılmasın diyorum
igdedali igdedali hayır/

Eksikler var çok fazla. Onlar olmadan olmaz 7. takım
Nevreste Nevreste
hepfit hepfit
@eflalim hayır
deynepnaz deynepnaz
Antepia27 Antepia27
malipina malipina hayır
@Ytmz
begum75 begum75
60kiloyum 60kiloyum
@Makbule007
kelebek19 kelebek19
Donna_salut Donna_salut
cakil80 cakil80
Floweroflife Floweroflife / çekimser : kendi Adıma yapılanları hala unutamıyorum, ben zaten listede hiç olmadım buradan da devam ederim ama yarışma isteyen ve yıllardır takımda olanlar adına düşününcehayır demek bana düşmez diyorum. Kalbimden geçen hayır..
Efser Efser
@Sidelya95
Bonus Bonus
CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle /hayır
@masumm /hayır
Esra_4378 Esra_4378
vorones vorones
hippotalamus hippotalamus hayır
tevafuk55 tevafuk55
suspushanimcim suspushanimcim
nehirnil111 nehirnil111
Kajupi Kajupi çekimser/Listede değilim listede olup isteyen varsa hayır diyerek engel olmak istemem.. gönlüm açılmamasından yana ...
aeben aeben
Daydream- Daydream-
Sarayca Sarayca /evet/Kızlar iyi geceler. Benim eski bir üye olarak oyum 7. Takımın yeniden acilmasi ve kaptan olarak _AYNURA_ _AYNURA_ 'nin gelmesi. Ya da ben yaparım diyen biri varsa olur iğde lunya hepfit flower vs... desteklerim:KK66:

Duygusal olmaya gerek yok diye düşünüyorum. Sadece kendimizi değil takıma gelecek onlarcakişiyi de düşünmeliyiz.

matematik61 matematik61 /hayır/Kızlar ben de açıkçası çok istemiyorum takımı.Miu aus vayt ve diğer arkadaslar olmadan eski takım tadini orada yakalayabilecegimi inanmiyorum hele de yönetimden onca laf gelmisken.. Takım açılırsa sadece mezun olmuş olacağım okadar..O yüzden hayır diyorum ben de..
ecemavi ecemavi / hayır/a birsey söyleme hakkım varsa bende gitmem 7takima yani Hayır
sunuda diyeyim motive olamayan arkadaslar giderse asla niye gittiler demem çünkü kilo vermek motive olmak kol

Son düzenleme:
Cadı sen takımı kurtarmak için aldın aslinda istemiyordun ve kisa bir süre sonra devrettin. Yanlis mi hatirliyorum.
6 ay :KK53::KK53: aus ablamın gözünden tanıdım hemen bıraktım grubu ablama, en dogrd karardı :KK45: aman kaptan işi zor, hiç bana göre değil :KK53: çok beddua aldım geleni takıma almiyorum diye, oh olsun :KK53:

Kızlar iyi geceler. Benim eski bir üye olarak oyum 7. Takımın yeniden acilmasi ve kaptan olarak _AYNURA_ _AYNURA_ 'nin gelmesi. Ya da ben yaparım diyen biri varsa olur iğde lunya hepfit flower vs... desteklerim:KK66:

Duygusal olmaya gerek yok diye düşünüyorum. Sadece kendimizi değil takıma gelecek onlarca kişiyi de düşünmeliyiz.

Düşüncem bu yönde.
Duygularım à tercüman oldun. Hayır diyenler açıklamà yapsın lütfen .
Benim fikrim cuma yarışması bi yerimiz . Hem de takım listesine girme gayret inin bana iyi geleceğini düşünüyorum. Bu da benim fikrim . Aynurâ olur hepFit olur igde olur ya da bambaşka biri gelir. Vakti zamanda aus öyle gelmşti gönüller é taht kurdu .
Bizim yerimiz diyet günlüğü değil burda yetim gibiyz her cuma kim kazanmış mezunluk Vs. Heycanı çok daha motive edici

Back
X