- 11 Ocak 2014
- 9.900
- 47.341
- 498
- 33
iyi akşamlar arkadaşlar,
Bugün seaBahAR kaptan 7. Takım topiğinde bir bildirim paylaşmıştı. Şimdi hep beraber karar vermenizi istiyorum. Kararınızı verirken lutfen nedeninin de yazınız.
Sizce 7. Takım açılsın mı?
N Nana /HayırEksik takım, takım değildir. Listedeyim ve devam etmeyeceğim. Açılmasın diyorum
igdedali hayır/
Eksikler var çok fazla. Onlar olmadan olmaz 7. takım
Nevreste
hepfit
Nego HAYIR / 7.takım diye bir şey kaldığını düşünmüyorum. O takım @Ausencia ile @MiuLego ile yükseldi, bunca insan kazandı. Onların özverisi bizim de çabalarımızla.
Onlar artık yok , gelmeyeceklerde. Gelseler bile ki çooook isterim, takımlara dönüş söz konusu olmaz diye düşünüyorum.
Benim içinde takımlar bitmiştir. Maksat beraber olmaksa biz burda da oluruz. Burda da kilo veririz. Ki ben inanıyorum zamanla rayına oturacak burda da her şey.
Ben 7.takım da yokum.
deynepnaz
Antepia27
malipina hayır
@Ytmz
begum75
60kiloyum
@Makbule007
kelebek19
Donna_salut
cakil80
Floweroflife / çekimser : kendi Adıma yapılanları hala unutamıyorum, ben zaten listede hiç olmadım buradan da devam ederim ama yarışma isteyen ve yıllardır takımda olanlar adına düşününcehayır demek bana düşmez diyorum. Kalbimden geçen hayır..
Efser
@Sidelya95
Bonus
CocoChanelmademoiselle /hayır
@masumm /hayır
Esra_4378
vorones evet ? /Duygularım à tercüman oldun. Hayır diyenler açıklamà yapsın lütfen .
Benim fikrim cuma yarışması bi yerimiz . Hem de takım listesine girme gayret inin bana iyi geleceğini düşünüyorum. Bu da benim fikrim . Aynurâ olur hepFit olur igde olur ya da bambaşka biri gelir. Vakti zamanda aus öyle gelmşti gönüller é taht kurdu .
Bizim yerimiz diyet günlüğü değil burda yetim gibiyz her cuma kim kazanmış mezunluk Vs. Heycanı çok daha motive edici
hippotalamus hayır
tevafuk55 hayır/balık baştan kokar atasözüne istinaden...
suspushanimcim
nehirnil111
Kajupi çekimser/Listede değilim listede olup isteyen varsa hayır diyerek engel olmak istemem.. gönlüm açılmamasından yana ...
aeben
Daydream-
Sarayca /evet/Kızlar iyi geceler. Benim eski bir üye olarak oyum 7. Takımın yeniden acilmasi ve kaptan olarak
_AYNURA_ 'nin gelmesi. Ya da ben yaparım diyen biri varsa olur iğde lunya hepfit flower vs... desteklerim
Duygusal olmaya gerek yok diye düşünüyorum. Sadece kendimizi değil takıma gelecek onlarcakişiyi de düşünmeliyiz.
matematik61 /hayır/Kızlar ben de açıkçası çok istemiyorum takımı.Miu aus vayt ve diğer arkadaslar olmadan eski takım tadini orada yakalayabilecegimi inanmiyorum hele de yönetimden onca laf gelmisken.. Takım açılırsa sadece mezun olmuş olacağım okadar..O yüzden hayır diyorum ben de..
ecemavi / hayır/a birsey söyleme hakkım varsa bende gitmem 7takima yani Hayır
sunuda diyeyim motive olamayan arkadaslar giderse asla niye gittiler demem çünkü kilo vermek motive olmak kol
Hepfit kelebek aeben abla da hayır kuzum