OhooÇıkacam birazdan çıkmadan şeyedeyim dedim
Sakin olalım mı bacım
Mali bana yürüyor diye kıskandın de miii senin jakuzi boş kaldı tabi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OhooÇıkacam birazdan çıkmadan şeyedeyim dedim
Sakin olalım mı bacım
Evet ya benim jakuzimi beğenmedi hain maliÇıkacam birazdan çıkmadan şeyedeyim dedim
Sakin olalım mı bacım
Evet demesine kimse neden demedi zatenKızlar lütfen..
Vorones evet yazdı hakkı var istediğini yazmaya.. isteyen istediğini düşünür, bu oylamayı da o yüzden başlattık..adil oylama olmadı için lütfen oylamaya katılıp sebep yazanlara cevap yazmayın buradan.. özel mesaj var..tansiyonu yükseltmeyin lütfen..
Bakmaya çalıştım ama neyse. HaklısınBebişimmmm lütfen önümüze bakalım![]()
Tam olarak bu mesajın arkasindasin . . . okHayır diyenler açıklama yaptı zaten. İlla takım istiyorsan bir sürü takım var
Kız elin kolun uslu dursun, birazdan azrail gelcek banlicak bizi![]()
Hiç böyle alenen bir sürü kadının ortasında aldatılmamıştım
Biliyorum canım ama işte olay gerginliğe gidiyor..Evet demesine kimse neden demedi zaten![]()

Tam olarak bu mesajın arkasindasin . . . ok
. Bişi demin sana
Bende açım, bugün pırasa yedim, doyurmadi beniBiliyorum canım ama işte olay gerginliğe gidiyor..
Ay ne bileyim ben de açımmmm kafam basmıyo şu anda
![]()

Mali sen yine uslu durmuyor musun
Tek keselik bişeydi sadeceHiç böyle alenen bir sürü kadının ortasında aldatılmamıştım![]()

Sende mi kese atcan banaMali sen yine uslu durmuyor musun![]()
Bende bende :))Çok açım yaaa. Yiyip yatma hayalı kurdum ama akşam aksam bir aydınlanma bir hırs geldi bana. Yarın yeniden başlıycam ya ben demismiydim![]()
Çok açım yaaa. Yiyip yatma hayalı kurdum ama akşam aksam bir aydınlanma bir hırs geldi bana. Yarın yeniden başlıycam ya ben demismiydim![]()

Bende bende , hem açım hem spor yapamıyorummm , sistim dostummmÇok açım yaaa. Yiyip yatma hayalı kurdum ama akşam aksam bir aydınlanma bir hırs geldi bana. Yarın yeniden başlıycam ya ben demismiydim![]()

Bir göbek var bende benden bağımsızBende bende , hem açım hem spor yapamıyorummm , sistim dostummm![]()