• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Ohoo hooooo
:KK49::KK49::KK49:
Süpersin mali, demek ki daha çeşitli şeyler yediğinde psikolojik olarak rahatlayıp kilo veriyorsun
:rapci:
Ben de dün gece yemedim aç uyudum, başım ağrıdı, midem bulandı aç su içmekten ama 55’i ucundan gördüm
:deli:
Aklımda igdedali igdedali ’nın lafları çınladı, kaçamaktan sonra yazdığı, öyle utanmışım ki hiçbirşey yemedim sürünerek gittim yatağa
o_O
Yediklerim biraz ödem yaptı ama inmeye başladım kuzumm böyle devam edicem artık. En azından artık ota poka ödem tutmamış olurum

Yediklerim biraz ödem yaptı ama inmeye başladım kuzumm böyle devam edicem artık. En azından artık ota poka ödem tutmamış olurum

pohtan hep:KK45:
Evet ya, gece aç uyuyunca gitti hemencik
Ama nasıl uyuduğumu bir de bana sor, tavan pervane gibi döndü beeleee
:KK49::KK49:
Sabah tartıyı görünce de ben döndüm beeele
:KK76::KK76::KK76:

valla benimde baş ağrısından gecem poh gibi geçti, o azcık yiyorum dediğim sağlıklı karbonhidratları resmen vücudum aradı amaaaaa inat ettim yemedim ve -500 dünden bugüne:rolleyes:

Arzular tutuştursun bizi
Razıyım sonuna öyle olsun
:KK70::KK70::KK70:
telife giriyor:skandal::skandal::skandal:

pohtan hep:KK45:

valla benimde baş ağrısından gecem poh gibi geçti, o azcık yiyorum dediğim sağlıklı karbonhidratları resmen vücudum aradı amaaaaa inat ettim yemedim ve -500 dünden bugüne:rolleyes:

telife giriyor:skandal::skandal::skandal:
:KK57:
Öyle birşey mi var, telif gelir mi ki :KK57:
Bir de ayıptır söylemesi 55,9 iki gündür wc olmadandı
Bugün görev tamamlandı :KK48:

Kızçelerim oğlum hasta gelemiyorum...bugünden iyi yarın okula gider gelirim sohbete..

@iğdedalı hayrişim soruna gelince...bu takımda olduğum sürece sanırım 100 ün üstünde yarışmacı geldi geçti..istikrarlı takımı unutmayıp gelen bir elin parmaklarını geçmez.yani bugün aktif olanların birçoğu 1 yıl sonra olmayacak...mune olayı baştan sona sayfaları da ekleyerek çok uzun anlatmış..Kazen telefonda olayı anlattı...tüm bunların ışığında 7. Takımın kapanmasını uygun bulmuyorum..bu takıma gelecek yeni yarışmacılar olacak. Sarayca Sarayca m _AYNURA_ _AYNURA_ yı önermiş bu takımın ilk Kaptan-ı..bence de olabilir..yada sen ya da lunya...diğer takımlar ne demiş kim ne yapmışsa bakmadan kendi yolumuza bakar gideriz...

Ohoo hooooo
:KK49::KK49::KK49:
Süpersin mali, demek ki daha çeşitli şeyler yediğinde psikolojik olarak rahatlayıp kilo veriyorsun
:rapci:
Ben de dün gece yemedim aç uyudum, başım ağrıdı, midem bulandı aç su içmekten ama 55’i ucundan gördüm
:deli:
Aklımda igdedali igdedali ’nın lafları çınladı, kaçamaktan sonra yazdığı, öyle utanmışım ki hiçbirşey yemedim sürünerek gittim yatağa
o_O
igdedali igdedali ne didin bana da di nolirsin :KK14:

:KK57:
Öyle birşey mi var, telif gelir mi ki :KK57:
Bir de ayıptır söylemesi 55,9 iki gündür wc olmadandı
Bugün görev tamamlandı :KK48:

ooooo yarına güzel eksi geliyor:rolleyes:

Kızçelerim oğlum hasta gelemiyorum...bugünden iyi yarın okula gider gelirim sohbete..

@iğdedalı hayrişim soruna gelince...bu takımda olduğum sürece sanırım 100 ün üstünde yarışmacı geldi geçti..istikrarlı takımı unutmayıp gelen bir elin parmaklarını geçmez.yani bugün aktif olanların birçoğu 1 yıl sonra olmayacak...mune olayı baştan sona sayfaları da ekleyerek çok uzun anlatmış..Kazen telefonda olayı anlattı...tüm bunların ışığında 7. Takımın kapanmasını uygun bulmuyorum..bu takıma gelecek yeni yarışmacılar olacak. Sarayca Sarayca m _AYNURA_ _AYNURA_ yı önermiş bu takımın ilk Kaptan-ı..bence de olabilir..yada sen ya da lunya...diğer takımlar ne demiş kim ne yapmışsa bakmadan kendi yolumuza bakar gideriz...

geçmiş olsun canım:KK68:

igdedali igdedali ne didin bana da di nolirsin :KK14:
tevafuk aha bunu dedi

Gerçekten üzülüyorum... Yazık hepfitle lunya ve spor kaptanlarımız o kadar emek veriyor. Üzülüyorum onların emeklerine...:KK43: Lunya bin tane ailevi probleminin arasında gecenin 2'sinde menü yorumluyor yav... Hepfit de aynı şekilde... :KK12:

Ama her gün istisnasız her gün şunu yedim bunu yedim diye gelenler oluyor... Gerçekten yazarken utanmıyor musunuz? Üzülmüyor musunuz? Eski bir 7. takım üyesi olarak çok utanıyorum... Aus ve miunun ve diğer çok sevdiğimiz bacıların gitmesi üzdü evet... Hala da yoklukları o kadar belli ki...

Ama bi düşünün miuyla Aus burada olsaydı neler sayardı. Emin olun şu halimizden sonra ikisi de küser sinirlenir günlerce gelmezdi...

Emek var yahu... Emeğe de mi saygınız yok? O iki kızı niye oyalıyorsunuz( hepfit hepfit @Lunya kusura bakmayın sizin adınıza konuşuyorum ama kendimi sizin yerinize koyunca gerçekten üzülüyorum... Batan gemiyi kurtarıyorsunuz resmen...)

Siz acaba bahaneye mi bakıyordunuz da takım kapanınca hemen saldınız bu kadar? Bugüne kadar yediklerinizden ne fayda gördünüz? Kaç gündür şakayla karışık diyoruz olmuyor, eleştiriyoruz olmuyor, kızıyoruz olmuyor,... Olmuyor olmuyor olmuyor. Sözüm sadece flavıra değil... Bu topik açıldığından beri burada bir lokma cıss yiyen herkese...

Defalarca söylendi ama yine söyleyelim... 1 parça sigara böreği ya da kurabiye ya da salam ya da bal kaymak yemezseniz ölmezsiniz. Ölünmüyor... Valla ölünmüyor ya... Sabahın köründe gözünü açar açmaz baklava yiyen sonra 5 ay da 27 kilo veren bi kardeşiniz söylüyor...

Bugünden itibaren şu rafa kaldırdığınız iradenizi kullanın artık... Burada neden olduğunuzu hatırlayın... Böyle kardeşlik olmaz. Biri deli gibi spor yapıp her cıssı elinin tersiyle itip üzerine bi de sizin cısslarınıza üzülüyor kızıyorsa bi yerde yanlışlık var... O insanları da üzmeyin...

Yok eğer ben bıraktım diyen varsa buyursun desin... Ama şimdi yok kaymak yok kek yok kurabiye yiyip Cuma kilo bildiriminde üzgün smile ile artıdayım sabitim diyen olursa en başta o iki kızın hakkına girer. Ayıp gerçekten artık ayıp ediliyor...

Özel durumu olan veya yeme bozukluğu olan kimse üzerine alınmasın. O durum başka...

Ama geri kalan herkesin elini vicdanına koyması gerekiyor artık... Bu kadar emek verdiniz Gelinen bu duruma ben kahroluyorum tee uzaktan... Siz de accık düşünün

Şimdi 7.takım için hep beraber karar vermenizi istiyorum. Kararınızı verirken lutfen nedeninin de yazınız.
Sizce 7. Takım açılsın mı?

@Lunya /Hayır/Eksik takım, takım değildir. Listedeyim ve devam etmeyeceğim. Açılmasın diyorum

igdedali igdedali /hayır/Eksikler var çok fazla. Onlar olmadan olmaz 7. takım

Nevreste Nevreste

hepfit hepfit / hayır/ miu için gittim zayıflama yarışmalarına, kaptan yoksa takım yok!

@eflalim / HAYIR / 7.takım diye bir şey kaldığını düşünmüyorum. O takım Ausencia Ausencia ile @MiuLego ile yükseldi, bunca insan kazandı. Onların özverisi bizim de çabalarımızla.

Onlar artık yok , gelmeyeceklerde. Gelseler bile ki çooook isterim, takımlara dönüş söz konusu olmaz diye düşünüyorum.

Benim içinde takımlar bitmiştir. Maksat beraber olmaksa biz burda da oluruz. Burda da kilo veririz. Ki ben inanıyorum zamanla rayına oturacak burda da her şey.

Ben 7.takım da yokum.

deynepnaz deynepnaz ,hayır:stop: listeye hiç girmedim ,gerek görmedim ama takım Miulegoyla ,Ausencia ile özel .Onların gelip başında olması şartıyla evet diyebilirim ,Onların da öyle bir niyeti olmadığına göre hayır.

Antepia27 Antepia27 / Evet / canlarim 7. Takımda 2015 ten sonra ciddi kilo verdim cok yaşanmışlıkları mız var ve 7.takima ginul bagim olduğu için ayrıca 88 olup mezun olma hayallerim var 7.takim olmazssa başka bir takımada gitmem oyum EVET

malipina malipina / hayır / Ben sporcunun zeki , çevik, ahlaklı olanını severim . Anlayan anlamıştır.

@Ytmz /HAYIR/miusuz ve bazı arkadaşlarımız olmadan takım olmaz takım adına yapılan hakaretleri unutmuş değilim tükürdüğünü yalamak derler buna eksik takım takım DEĞİLDİR!!hayırrr

begum75 begum75 / hayır/arkadaşlar hiçbir zaman listede yer almadım, burada benim için önemli olan hoş muhabbet,güzel vakit geçirmek,kilo vermek isteyene destek olabilmek,bunun için adı 7. takım olmuş diyet kardeşliği olmuş hiç farketmez,yeterki ortam güzel olsun,biz burdada güzeliz :rapci:,listesiz motive olamıyorum,açılsın diyene saygı duyarım,takımı açmak isteyen ekibi toplayıp fikrini bahara iletebilir.

60kiloyum 60kiloyum / Evet

@Makbule007hayır cunku o yazılanlar o kadar agırdı ki o platformda tekrar gidip yazmayı mıuya ve ausa karsı ihanet etmiş gibi hissederim

kelebek19 kelebek19

Donna_salut Donna_salut / Hayır / ben de hayir diyorum. Eger bir yerde hakaret varsa, hele ki o hakaret olunanlar bu ise emek vermis kisilerse ben orada olamam

cakil80 cakil80 /hayır/

Floweroflife Floweroflife / çekimser : kendi Adıma yapılanları hala unutamıyorum, ben zaten listede hiç olmadım buradan da devam ederim ama yarışma isteyen ve yıllardır takımda olanlar adına düşününcehayır demek bana düşmez diyorum. Kalbimden geçen hayır..

Efser Efser

@Sidelya95 / Hayır / Takım ya da topik farketmez ben sizinle olmak isterim her zaman. Sizin olmadığınız herhangi bir takımın listesinde de yer almak istemem.

Bonus Bonus / Hayır

CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle /hayır / Evet benimde takim olma adina hevesim kalmadi,zaten aus abla ve miu olmadan takim olmaz bencede.biz aileydik.bende takimda yokum.burasi yetiyo

@masumm /hayır

Esra_4378 Esra_4378 / hayır

vorones vorones

hippotalamus hippotalamus / hayır

tevafuk55 tevafuk55 / hayır

suspushanimcim suspushanimcim

nehirnil111 nehirnil111 / HAYIR. Listede hiç bir zaman olmadım önemli de olmadı benim için herkes önce kendi kaptanıdır benim için önemli olan dostlarımla beraber olmak bir arada muhabbetle kendimi frenlemektir hepsi o kadar :KK60:

Kajupi Kajupi çekimser/Listede değilim listede olup isteyen varsa hayır diyerek engel olmak istemem.. gönlüm açılmamasından yana ...

aeben aeben / hayır

@daydream/ evet/bu takımda olduğum sürece sanırım 100 ün üstünde yarışmacı geldi geçti..istikrarlı takımı unutmayıp gelen bir elin parmaklarını geçmez.yani bugün aktif olanların birçoğu 1 yıl sonra olmayacak...mune olayı baştan sona sayfaları da ekleyerek çok uzun anlatmış..Kazen telefonda olayı anlattı...tüm bunların ışığında 7. Takımın kapanmasını uygun bulmuyorum..bu takıma gelecek yeni yarışmacılar olacak. Sarayca Sarayca m @_AYNURA_ yı önermiş bu takımın ilk Kaptan-ı..bence de olabilir..yada sen ya da lunya...diğer takımlar ne demiş kim ne yapmışsa bakmadan kendi yolumuza bakar gideriz...

Sarayca Sarayca /evet/Kızlar iyi geceler. Benim eski bir üye olarak oyum 7. Takımın yeniden acilmasi ve kaptan olarak @_AYNURA_ 'nin gelmesi. Ya da ben yaparım diyen biri varsa olur iğde lunya hepfit flower vs... desteklerim:KK66:

Duygusal olmaya gerek yok diye düşünüyorum. Sadece kendimizi değil takıma gelecek onlarcakişiyi de düşünmeliyiz.

matematik61 matematik61 /hayır/Kızlar ben de açıkçası çok istemiyorum takımı.Miu aus vayt ve diğer arkadaslar olmadan eski takım tadini orada yakalayabilecegimi inanmiyorum hele de yönetimden onca laf gelmisken.. Takım açılırsa sadece mezun olmuş olacağım okadar..O yüzden hayır diyorum ben de..

ecemavi ecemavi / hayır/ Ben etiketli degilim ama birsey söyleme hakkım varsa bende gitmem 7takima yani Hayır
sunuda diyeyim motive olamayan arkadaslar giderse asla niye gittiler demem çünkü kilo vermek motive olmak kolay isler değil

@SpringStorm / hayır( Motive olmakta çok sıkıntı çekiyorum çünkü yarışmak benim için ayrı bir irade demekti.Ancak buna ragmen istemiyorum.

Back
X