- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.184
- 898
Bugün aynen onu dedim çocukların yarım poğaçasını görünce aman yesem ne dün yedin son gün dedin yedin . Tadını biliyorsun işte. Yiyince Nirvanaya ulaşmayacaksın ya
miden de yanacak üstelik Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
miden de yanacak üstelik Şu ana kadar ne yediğimi se söyleyeyim iyice moralini düzeltip kaçayımallahım nasıl mutlu oluyorum böyle dedin diye anlatamam![]()

igdedali ne güzel yazmışsın sen
unun yoğunluğu girince araya geçmiş yarım kalmıştı görmemiştim.
Bugün aynen onu dedim çocukların yarım poğaçasını görünce aman yesem ne dün yedin son gün dedin yedin . Tadını biliyorsun işte. Yiyince Nirvanaya ulaşmayacaksın yamiden de yanacak üstelik
![]()
Şu ana kadar ne yediğimi se söyleyeyim iyice moralini düzeltip kaçayım
Sabah 2 kaşık yoğurt 1 dilim ananas 2 ceviz
Öğle 1 kase brokoli çorbası
Ara olarak da yanıma muz ve 2 ceviz aldım
![]()
Kuzum ben bitti tamam dedim biter. Bir ay bile isteye yedim izin verdim kendime zaten. Son olaylardan önce tam yeni başlamıştım malum olay olunca koptum herkes gibi. Ama artık yeter. Hedefim bellianammm yemedin misevinçten çıldırtacaksınız beni
allahım iradenizi severim sizin bennnnnn![]()
Ya bende aynısını diyordum ki adet olunca anladım ama girmeniz lazim sanki tövbe yarabbim olumcul Bı hastalığa yakalanmış gibi kotu geliyordu hayat bu hormonlar cok fena farkında olmak lazım yoksa dibe cekiyor neyse cok sukur halimize
Merhaba fatma abla, bugün yine yoğunum, biraz da iş ve özel hayatıma odaklanmak istiyorum, bu aralar çok girme hevesim yok k.k’ya ama buradayım
Teşekkürler sorduğun için
Sen nasılsın? Okudum artılar temizlenmiş, temiz bir sayfa açılmış Pazartesi için
Hadi hayırlısı olsun
![]()
Valla canım çok teşekkür ederim paylastigin için iyi ki okudumtevafuk aha bunu dedi
Dur kız ne fingirdesiyon elin takiminin elemanıyla agrasifim delirtmeyin beniYasak aşk yaşayalım
Bizi fırtınalar, kasırgalar ayıramaz
Hiihhiihhiii
![]()
Kuzum ben bitti tamam dedim biter. Bir ay bile isteye yedim izin verdim kendime zaten. Son olaylardan önce tam yeni başlamıştım malum olay olunca koptum herkes gibi. Ama artık yeter. Hedefim belli![]()
Valla canım çok teşekkür ederim paylastigin için iyi ki okudum![]()
Dur kız ne fingirdesiyon elin takiminin elemanıyla agrasifim delirtmeyin beni
Bu arada ne gitmek mitmek yapmayın ya ben yemem yasemin bu numaralari niyetini biliyorumEki Görüntüle 2113241
Ooo daha neler neler var dün gece mali ile igde bi konusmus sorma gitsinne la alt tarafı ağzını öptük, atalarımız öyle demiş o lafı![]()
Hem de nasıl ya iyiki sormuşum valla
sarsıldın mı kanka? sarsıldıysan tamamdır
![]()

7 .takim in acilmasi konusunda oylama yapiyorsunuz bana sormadiniz teessuf ederimama sunlari soylemek isterim.
Bir kere 7. takimin birlik oldugunu gosterdiniz. Ne kadar suclu olursaniz olun(bu kisim tartisilir) size o gun yapilan muameleyi hos bulmadim.
Bence en iyisini yaptiniz birlikte bu topigi actiniz.
Miu ve Aus yarin gelse bile 7 . takim olsa ileride bir gun sorun oldugunda yine top size atilacaktir. O yuzden ben de dis kapinin dis mandali olarak boyle iyi diyorum. - ki onlar da gelse bu topik onlari bekliyor olacaktir.
Arada daliyorum topiginize butun sayfalari okumuyorum. O yuzden yanlis anlamayin.
Hedefinize ulasin bu topigi de kapatin gidin. Biktim sizi gormekten.![]()
Ooo daha neler neler var dün gece mali ile igde bi konusmus sorma gitsin
varyaaaaaaaaaaaaaa yüreğime iniyodu, kilo da vermedin zatenHem de nasıl ya iyiki sormuşum valla
Bubarada hepfitim bizim bunaksam aylık gün toplantısı var
Tamam tamam korkma
Pastalı börekli değil dışarda buluşup yemek yemeli
Saati 7.30 falan oluyor ızgara yiyecem temiz![]()

AhhhaahhaaaaaaaDur kız ne fingirdesiyon elin takiminin elemanıyla agrasifim delirtmeyin beni
Bu arada ne gitmek mitmek yapmayın ya ben yemem yasemin bu numaralari niyetini biliyorumEki Görüntüle 2113241