• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Şimdi 7.takım için hep beraber karar vermenizi istiyorum. Kararınızı verirken lutfen nedeninin de yazınız.
Sizce 7. Takım açılsın mı?

@Lunya /Hayır/Eksik takım, takım değildir. Listedeyim ve devam etmeyeceğim. Açılmasın diyorum

igdedali igdedali /hayır/Eksikler var çok fazla. Onlar olmadan olmaz 7. takım

@Nevreste

hepfit hepfit / hayır

@eflalim / HAYIR / 7.takım diye bir şey kaldığını düşünmüyorum. O takım @Ausencia ile @MiuLego ile yükseldi, bunca insan kazandı. Onların özverisi bizim de çabalarımızla.

Onlar artık yok , gelmeyeceklerde. Gelseler bile ki çooook isterim, takımlara dönüş söz konusu olmaz diye düşünüyorum.

Benim içinde takımlar bitmiştir. Maksat beraber olmaksa biz burda da oluruz. Burda da kilo veririz. Ki ben inanıyorum zamanla rayına oturacak burda da her şey.

Ben 7.takım da yokum.

@deynepnaz ,hayır:stop: listeye hiç girmedim ,gerek görmedim ama takım Miulegoyla ,Ausencia ile özel .Onların gelip başında olması şartıyla evet diyebilirim ,Onların da öyle bir niyeti olmadığına göre hayır.

@Antepia27

malipina malipina / hayır / Ben sporcunun zeki , çevik, ahlaklı olanını severim . Anlayan anlamıştır.

@Ytmz /HAYIR/miusuz ve bazı arkadaşlarımız olmadan takım olmaz takım adına yapılan hakaretleri unutmuş değilim tükürdüğünü yalamak derler buna eksik takım takım DEĞİLDİR!!hayırrr

begum75 begum75 / hayır/arkadaşlar hiçbir zaman listede yer almadım, burada benim için önemli olan hoş muhabbet,güzel vakit geçirmek,kilo vermek isteyene destek olabilmek,bunun için adı 7. takım olmuş diyet kardeşliği olmuş hiç farketmez,yeterki ortam güzel olsun,biz burdada güzeliz :rapci:,listesiz motive olamıyorum,açılsın diyene saygı duyarım,takımı açmak isteyen ekibi toplayıp fikrini bahara iletebilir.

@60kiloyum

@Makbule007hayır cunku o yazılanlar o kadar agırdı ki o platformda tekrar gidip yazmayı mıuya ve ausa karsı ihanet etmiş gibi hissederim

@kelebek19

@Donna_salut

@cakil80

@Floweroflife / çekimser : kendi Adıma yapılanları hala unutamıyorum, ben zaten listede hiç olmadım buradan da devam ederim ama yarışma isteyen ve yıllardır takımda olanlar adına düşününcehayır demek bana düşmez diyorum. Kalbimden geçen hayır..

@Efser

sidelya sidelya / Hayır / Takım ya da topik farketmez ben sizinle olmak isterim her zaman. Sizin olmadığınız herhangi bir takımın listesinde de yer almak istemem.

@Bonus

@CocoChanelmademoiselle /hayır

@masumm /hayır

@Esra_4378 / hayır

vorones vorones evetten dönme hayir . Çünkü cogunluk ve aeben abla hayır dio

@hippotalamus / hayır

tevafuk55 tevafuk55 / hayır

@suspushanimcim

nehirnil111 nehirnil111 / HAYIR. Listede hiç bir zaman olmadım önemli de olmadı benim için herkes önce kendi kaptanıdır benim için önemli olan dostlarımla beraber olmak bir arada muhabbetle kendimi frenlemektir hepsi o kadar :KK60:

@Kajupi çekimser/Listede değilim listede olup isteyen varsa hayır diyerek engel olmak istemem.. gönlüm açılmamasından yana ...

@aeben / hayır

@daydream- -

@Sarayca /evet/Kızlar iyi geceler. Benim eski bir üye olarak oyum 7. Takımın yeniden acilmasi ve kaptan olarak @_AYNURA_ 'nin gelmesi. Ya da ben yaparım diyen biri varsa olur iğde lunya hepfit flower vs... desteklerim:KK66:

Duygusal olmaya gerek yok diye düşünüyorum. Sadece kendimizi değil takıma gelecek onlarcakişiyi de düşünmeliyiz.

@matematik61 /hayır/Kızlar ben de açıkçası çok istemiyorum takımı.Miu aus vayt ve diğer arkadaslar olmadan eski takım tadini orada yakalayabilecegimi inanmiyorum hele de yönetimden onca laf gelmisken.. Takım açılırsa sadece mezun olmuş olacağım okadar..O yüzden hayır diyorum ben de..

@ecemavi / hayır/ Ben etiketli degilim ama birsey söyleme hakkım varsa bende gitmem 7takima yani Hayır
sunuda diyeyim motive olamayan arkadaslar giderse asla niye gittiler demem çünkü kilo vermek motive olmak kolay isler değil
[/QUOTE]

Menu yazayim
Sabah 12.30
2 kk beyaz peynir 3 4 tel kaşar peyniri
4siyah 2 yeşil zeytin
1 kaşık yumurta li ıspanak
Havuç yeşillik turp domates yarım portakal
2 yumurta kavurma etli 1 çay kaşığı bal kymak

Aksam 18.30
2 büyük parca antrikot et
Yoğurt salata 1 yk erişte :(
SPOR YÖK SU 2.5
Saat 22.00 cay. Bu avüç dut uzum findk 2 ceviz

Ayy sporlara bak iyygg içinizde en zayıf igdedali igdedali en çok spor yapan ooo
oha falan oldum yani
O kadan kilo sporsuz verilmedi Esram...
Hep böyleydim eski bir fırtınayım
Ukalalığı bırakırsaaam teşekkür ederimmmm:KK16:

indir.webp
Burdayım hacı:KK15:

Ohoo hooooo
:KK49::KK49::KK49:
Süpersin mali, demek ki daha çeşitli şeyler yediğinde psikolojik olarak rahatlayıp kilo veriyorsun
:rapci:
Ben de dün gece yemedim aç uyudum, başım ağrıdı, midem bulandı aç su içmekten ama 55’i ucundan gördüm
:deli:
Aklımda igdedali igdedali ’nın lafları çınladı, kaçamaktan sonra yazdığı, öyle utanmışım ki hiçbirşey yemedim sürünerek gittim yatağa
o_O
Geceleri en sevdiğim müzik türü boş mideye içilen suyun midede oluşturduğu girdabın sesidir:halay:
igdedali igdedali ne güzel yazmışsın sen :KK200: dünün yoğunluğu girince araya geçmiş yarım kalmıştı görmemiştim.

Bugün aynen onu dedim çocukların yarım poğaçasını görünce aman yesem ne dün yedin son gün dedin yedin . Tadını biliyorsun işte. Yiyince Nirvanaya ulaşmayacaksın ya :deli:miden de yanacak üstelik :63:
Nirvanaya ulaşmak isteyen maliyi bulsun zaten hiç boşa cıss coss almasın:KK70:

igdedali igdedali lannnn ağzını öpeyim senin, çok etkili oldun yaaaa:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
Neyde etkili oldum kız en son kabızdın
yoksa:olamaz:

@Lunya m kuzucum nasilsin:KK74:
igdedali igdedali mmm gel hele dün akşamı bi konuşalım :KK8:
:KK53::KK53::KK53:

Kuzum açmak isteyen x kişi bile olsa ekip toplayıp acabilir, buradaki oylama eskiler için geçerli yani :KK66:
Ben kendi adıma hazmedemiyorum o sozlers :KK66:

:işsiz::işsiz:
Olmuşmu şimdi bu :KK53:

:rolleyes::rolleyes:
Gelsin 70 lerrrrrrrrr :KK73::KK73:

Yürü! Hür mâviliğin bittiği son hadde kadar!...

İnsan, âlemde hayâl ettiği müddetçe yaşar. :KK68:

İyiyim kuzumm, bugüne de şükür :68

@hippotalamus kuzum bakarım iki menü e de :KK66:
Olmamış de mi Lunyam sen olmuşunu göstersene bi bana bişey deneyecem :sus:

O kadan kilo sporsuz verilmedi Esram...
Hep böyleydim eski bir fırtınayım
Ukalalığı bırakırsaaam teşekkür ederimmmm:KK16:

Eki Görüntüle 2113427 Burdayım hacı:KK15:

Geceleri en sevdiğim müzik türü boş mideye içilen suyun midede oluşturduğu girdabın sesidir:halay:

Nirvanaya ulaşmak isteyen maliyi bulsun zaten hiç boşa cıss coss almasın:KK70:

Neyde etkili oldum kız en son kabızdın
yoksa:olamaz:

:KK53::KK53::KK53:

Olmamış de mi Lunyam sen olmuşunu göstersene bi bana bişey deneyecem :sus:
övdün mü gömdün mü annamadım:işsiz:

Menü vereyim hepfit hepfit
Sabah ılık limonlu su

Kahvaltı 8.15: 2 haşlanmış yumurta
Biraz maydanoz 1 tatl i k zeytinyağı

Ara saade kahve iki ceviz ve 1 kaşık.kuru üzüm

Ogle: 1 kepçe çorba
1 kaşık.has tavuk 2 kaşık turşu

Ara türk kahvesi 1 dilim bitter

Akşam 20.00: karışık ızgara porsiyon
( yarim adana, 6 ciğer, yarim sis tavuk)
Salata ve az ezme

Su 2 litre
Spor 1 saat yürüyüş nehirnil111 nehirnil111

Oyyy geçmiş yapayım dedim Mali aklımı çeldi illa gel yan odaya illa şu gazozu iç... Israr kıyamet... Bi gittim de geldim:sus:
Bugün önce iş sonra kısacık bi eve uğra. Kıyafet değiştir çık feylesof tripli....:63: Benim şeker orucundan nasibini almış... :110:Onun gönlünü yap. Dolan dur sonra hoooop eve. Sporu aradan çıkardım ama pertim şu an... :ruh:Bildirimlerimi yapıp çıkayım diyorum da bakalım mali vazgeçerse benden :KK53:

Oyyy geçmiş yapayım dedim Mali aklımı çeldi illa gel yan odaya illa şu gazozu iç... Israr kıyamet... Bi gittim de geldim:sus:
Bugün önce iş sonra kısacık bi eve uğra. Kıyafet değiştir çık feylesof tripli....:63: Benim şeker orucundan nasibini almış... :110:Onun gönlünü yap. Dolan dur sonra hoooop eve. Sporu aradan çıkardım ama pertim şu an... :ruh:Bildirimlerimi yapıp çıkayım diyorum da bakalım mali vazgeçerse benden :KK53:
Nuri alço repliğini söyler:
-Çok güzel bi gece yaşattın bana yavrum:KK14::KK14: :KK53:
Ahu tuğba ağlayarak çıkar:KK45:

Menü bildirimim (bu ara pro çok yedim acilen sebzelerime kavuşmalıyım... Akşam dışardaydım mecburen gene pro oldu...)

Kahvaltı (07:00)
kelle:KK53: evet dayanamadım bugün artık burnuma burnuma koktu gittim aldım:eğlence:
Ekmek yemedim
Domtis yeşillik

Öğlen(12:30)
karnabahar ya da karnıbahar ama bence karnabahar yemeği
yoğurt
salata

Ara(15:00)
yalancı sütlaç
(2 yk yulaf ezmesi ve 1 bardak süt ve 1 cennet hurmasıynan damak çatlatan eşsiz lezzet:eğlence:)
3 de badem vardı yanında

Akşam(19:00)
Sivas köfte,
Ayran
Salata

Su: 2 lt oldu anca... Daha içer 3 yaparım
Spor:
2000 ip atlama: 400
30 dk callan: 90
Toplam 490

begum75 begum75 hepfit hepfit

Back