• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Sabah:√
Ara:√
Akşam:√
Su:√
Spor:√
Mesaj sayısı yeterli mi/ EVET
Gece yeme var mı/YOK

:KK9::KK9:

Not: tahin-pekmez olmasaymişta olurmuş ama sen o kadar güzel yapıyorsun, görmüyorum bu seferlik:KK33:

Menüler: cuma :KK20:, cumartesi:super:, pazar:super:, pazartesi:super:, salı:super:

Spor:???
Gece yeme var mı/YOK

Not: baliktba sonra azıcık iyi geliyor :KK66: bu arada katılım biraz daha artsa harika olacak :super:

Menüleri: cuma:KK20:, cumartesi:super:, pazar:super:, pazartesi:super:, salı:super:

Öğle:✓
Spor:×
Gece yeme var mı/YOK

Not: nazarim mı değdi, o parnahhh kadar sucuk niye :sinirli:, sporda yok :ruh:

Menüler: cuma :super:, cumartesi:super:,pazar:super:, pazartesi:super:, salı:super:

Sabah:✓
Gece yeme var mı/YOK

Not: güzel, Ama spor olsa daha güzel olacakmış :KK66:

Menüler: cuma:super:, cumartesi:super:, pazar:super:, pazartesi:super:, salı:super:

Sabah:×
Akşam:×
Gece:×
Su:?
Spor:✓
Gece yeme var mı/VAR

:KK64::KK64:

Not: zeytinyağı sarma, ekmek neli? Lavaş ve büyük pişmanlık:sinirli::sinirli::sopa::sopa:
Listeni okudukça olmaz ama ya demekten inan bıktım :ruh:
Bugün katılım yok gibi??

Menüler: cuma:super:, cumartesi:super:, pazar :super:, pazartesi:super:, salı:super:

Kahvati yok :KK70:
Yarında olsa minik bir ısırık da olsa yemeyin o börekleri:sopa: keskek görüyoruuu :ruh:

@Ytmz ve @zeynepleyya bugün hiç mesaj yazılmamış..:işsiz::işsiz:
Geçen kan tahlili yaptırdım kanım yine çok düşük:ıslık:Arada 1 kaşık yesem olmaz mı:ıslık:
Teşekkür ederim:KK200:

Kız ne bileyim portekiz ya aklımda hep afrikali gibi canlandiydi çocuk melez olur dicektim çokmu cahilim neEki Görüntüle 2113881
:KK70::KK70::KK70::KK70:
Kız Afrikalı mı sandın sen
:KK70::KK70::KK70:
İspanyollar ve İtalyanlar ile aynı familyadan, Akdeniz insanı
Bu arada eşim bizim ailede(benim taraf) en çok Türk’e benzeyen kişi
:KK70::KK70::KK70:

Son düzenleme:
Spor:√
Gece yeme var mı/YOK

Not: tahin-pekmez olmasaymişta olurmuş ama sen o kadar güzel yapıyorsun, görmüyorum bu seferlik:KK33:

Menüler: cuma :KK20:, cumartesi:super:, pazar:super:, pazartesi:super:, salı:super:

Spor:???
Gece yeme var mı/YOK

Not: baliktba sonra azıcık iyi geliyor :KK66: bu arada katılım biraz daha artsa harika olacak :super:

Menüleri: cuma:KK20:, cumartesi:super:, pazar:super:, pazartesi:super:, salı:super:

Öğle:✓
Gece yeme var mı/YOK

Not: nazarim mı değdi, o parnahhh kadar sucuk niye :sinirli:, sporda yok :ruh:

Menüler: cuma :super:, cumartesi:super:,pazar:super:, pazartesi:super:, salı:super:

Sabah:✓
Gece yeme var mı/YOK

Not: güzel, Ama spor olsa daha güzel olacakmış :KK66:

Menüler: cuma:super:, cumartesi:super:, pazar:super:, pazartesi:super:, salı:super:

Sabah:×
Akşam:×
Gece:×
Su:?
Spor:✓
Gece yeme var mı/VAR

:KK64::KK64:

Not: zeytinyağı sarma, ekmek neli? Lavaş ve büyük pişmanlık:sinirli::sinirli::sopa::sopa:
Listeni okudukça olmaz ama ya demekten inan bıktım :ruh:
Bugün katılım yok gibi??

Menüler: cuma:super:, cumartesi:super:, pazar :super:, pazartesi:super:, salı:super:

Kahvati yok :KK70:
Yarında olsa minik bir ısırık da olsa yemeyin o börekleri:sopa: keskek görüyoruuu :ruh:

@Ytmz ve @zeynepleyya bugün hiç mesaj yazılmamış..:işsiz::işsiz:
markalı paket sucuk değil kuzum organik kasap sucuğu.spor da adet sancım çok diye yapamadım:KK15:

Aynen brnim hayalim ne cocuk ne ıs bana gore zengin koca bulup Bı sırt cuntası gezmeli imısım ama hayaller hayatlar

Ben de oyleydim hayallerim vardı şimdi sıkıcı bir işim ve evliyim yani gezmeyi seven eşe de raziydim o da yok sade e 5 yıldız Otel yemek içmek uyumak

markalı paket sucuk değil kuzum organik kasap sucuğu.spor da adet sancım çok diye yapamadım:KK15:
Heee tamam o zaman, benimde dolapta ev yapımı sucugum vardı, :KK45: çok geçmiş olsun, bende bilirim acisini, 2 gune kalmaz katılırım sana :KK53::KK53: gelsin yataklar, battaniyeler, su torbaları:KK53::KK53:

Back
X