- 29 Mart 2009
- 9.738
- 45.350
- 548
Hazır ol derim kilo verme işi rayına oturduyürü be kim tutar seni![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hazır ol derim kilo verme işi rayına oturduyürü be kim tutar seni![]()
![]()
Foto çekip atıcam görürün diye inceeecikten kesicem kremasını da sıyıracam üstündenyav hee hee![]()

aynen elimin gözümün hiç ayarı yok.öksüz doyuran oluyo benim dilimlerBenimde fena o yüzden dedim, benim inceyi 3 kişi yiyebilir![]()
Sussss , o karşı grupta

ya fotodan sonra da yersen.de miFoto çekip atıcam görürün diye inceeecikten kesicem kremasını da sıyıracam üstünden
![]()
TamamdırFotoğrafını çek görecemmmm![]()
Flower korkusundan yiyemiyecekben de yerim zaten tatlı krizindeyim![]()
bu kadar yorumdan sonra boğazında kalırFlower korkusundan yiyemiyecek![]()
Kaç tane ince dilim yiyecek

O zaman yesin ya bırakınSussss , o karşı grupta![]()
Nevo yaaa
Ye kuzum benden sana kalın bir dilim pastaNevo yaaa
![]()
Ben vazgeçtim yiyebilirbu kadar yorumdan sonra boğazında kalır![]()
![]()

Göbek gidici diyim sana suan açlıktan uyuyamiyorum resmen müzik de ise yaramıyor hipnoz mu denesemO göbekle biraz zor canım elini azıcık çabuk tut kiz
ya kocasının tabağına da yeltenirseKaç tane ince dilim yiyecek![]()

Hayırlı gecelerBu sefer ciddi gidiyorum, yarın yemek yap çorba yap, mevlüt var oraya git, oradan küçük ablama oturmaya git![]()
Ama kız kocam kaç kere doğuyor ki?? Topu topu 50-55 kere kutlayabileceğim doğum gününü( duygu sömürüsü yapıyorum sen anla nasıl azimliyim yemek için)ne gerek var yediğini telafi etmeye.yeme spor yap depodan gitsin![]()
ayy sahi mi. ,)Oluyo vorones oluyor menüler
Çok ama sen bu menüyle verirsin, metan hızlı, emziren anne avantajı da var, yediklerin de bebişe hep yarayacak şeyler
![]()