• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Bonus Bonus Nerde
3d043-gif.1318261

Ben bilmem girmiştir bi yere

İf yöntemi ne ki.

Yeme saatlerini duzenledigin bir yontem. Belli aralikkarda sadece kalorisiz icecek serbest oluyor. Ornegin benim kendime uyvuladigim oglen 13.00 ile 21.00 arasi besin tuketiyorum bu bazen is cikisima gore 22.00 e sarkabiliyor. Geri kalan saatlerde sadece su cay kahve bitki cayim var. Yemek yedigim saatlerde dietisyenin verdigi listeyi uyguluyorum
Diger turlu isten gec geldigim icin aksami normal diette basarili olamiyorum.

Sabah
Tavada kaşarlı yumurta peynir 3 biber domates sos

Ara süt 2 kaşık çorba (kıza içirmek için ayarlarken bakmam gerekti)

Akşam
1yk nohut
2yk patlicanli kıymalı yemek
Yogurtlu marul salata normal yesillikli salata

Spor
2000 ip @igdedali atlayınca ben de özendim
15 dk leslie ısınmak için az yaptim
15dk zumba

nehirnil111 nehirnil111 hepfit hepfit @begum75
Harikasın canım sporların dehşet güzel fakat ip falan çok zorlamasın bacaklarına dikkat et her gün uzun süre atlama :KK15:Yemeklerin bana az geliyor ama doyduğun için nasıl muhteşem inanamıyorum :KK45:
@Lunya nehirnil111 nehirnil111 Esra_4378 Esra_4378 Floweroflife Floweroflife

Menumu seyedeyim
Sabah (07:30)
1 dilim ekmek
Peynir çeşitleri
Zeytin çeşitleri
1 tatli kaşığı kayisi mermalati (az sekerli)

Öğlen (12:00)
Tas kebap
1 dilim ekmekgin kenarlari

Ara öğün (15:45)
Yarim ayva

Aksam (19:00)
15 tane istavrit baligi (kizartma)
Salata

Su 2 litreyi geçmiştir
Spor yok (sacimi boyadim anca bitti isim biraz dinlencem)

Afiyet olsun ballı çörekcik işte senin menün çok güzel:KK60:palukları yemişsin:bicak:saçlarını da güle güle kullan bir resim isterim :KK200:

Adsız.webp

Fırtınalar spor yapanları tenzih ediyorum ama bu şekilde yenemeyiz ki çok az sporlar hadi fırtınalığınızı gösterin bugün sağlam sporlarla gelelim ki yarında iner o spor şişkinliği cumaya harika bir rakam görürüz :halay:

Floweroflife Floweroflife hippotalamus hippotalamus tevafuk55 tevafuk55 @Makbule007 @Sidelya95 Esra_4378 Esra_4378 hepfit hepfit bakın bakalım eksik gedik var mı fırtınalar :KK200:

vorones vorones Antepia27 Antepia27 smykmy smykmy @derunehatun Efser Efser kızlar fırtınalardasınız haberiniz var mı sporlarınız var da beni mi etiketlemiyorsunuz:KK14:

Son düzenleme:
Kötü yola düşmedim merak etme
:KK53::KK53::KK53:
Çok esnek çok kaslı ama ince yapacakmış beni diyollaaaa
:KK45::KK45:
malipina malipina da heveslendiydi düştün diye
Harikasın canım sporların dehşet güzel fakat ip falan çok zorlamasın bacaklarına dikkat et her gün uzun süre atlama :KK15:Yemeklerin bana az geliyor ama doyduğun için nasıl muhteşem inanamıyorum :KK45:

Afiyet olsun ballı çörekcik işte senin menün çok güzel:KK60:palukları yemişsin:bicak:saçlarını da güle güle kullan bir resim isterim :KK200:
canim önce leslie ile başladım ısındım ipi genelde 50 ili başlayıp 100 er devam ediyorum aralarında 30 sn dinleniyorum yürüyerek çok yorulduysan biraz uzatıyorum yürümeyi arkasindanda zumba sonra eşmedim tabi zorluyor biraz ama benim için vücut sikilasmasi çok önemli ya rakamdan ziyade
Doyuyorum kız ben benim kilo alma sorunum zaten midemin doymadı değil gözümün doymamasi karnim sissede yerdim ya

Back
X