Diyet listeme yoldaş arıyorum

mavi_delisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
813
3
38
Adana

KIZLAR ARTIK ZAYIFLAMAM ŞART OLDU YOLDAŞ ARIYORUMMMM :16::16::16::nazar::nazar:

MONOTON BİR İŞİM VAR MAALESEF..

25 YAŞINDA 170 BOYUNDA 71 KİLOYUM. UZUN SÜREDİR DİYET ARAŞTIRDIM. DOKTORA GİTTİM VERDİĞİ DİYET NORMAL YEDİĞİMDEN DAHADA ÇOKTU :))))

SONRA Bİ ARKADAŞIMDAN BU DİYET TAVSİYESİNİ ALDIM. 1 AYDA 6 KİLO DİYE GEÇİYORMUŞ. O SPORLA 7.5 KİLO VERMİŞ..

AMA ŞU ARADAKİ TOSTU BAZEN YEMEMİŞ YERİNE MEYVE SALATASI YEMİŞ..

ARTI AKŞAM BİBERİYE ÇAYI İÇMİŞ.

SABAH UYANINCA

1 bardak sıcak su +1 dilim limon+1 dilim elma+1 parça kabuk tarçın+1 çay kaşığı elma sirkesi 5 DK BEKLET İÇ.

KAHVALTI

2 dilim diyet etimek + 1 tatlı kaşığı labne light peynir + maydanoz, domates, salatalık

2 SAAT SONRA

2 adet taze kayısı ( BU MEVSİMDE YOK BEN KURUYU SICAK SUYA KOYUP HEM SUYUNU İÇİCEM POSASINI YİCEM )+ 5 badem

ÖĞLEN

Doyana kadar sebze yemeği 1kg sebze + 1 kuru soğan + domates salçası + isteğe bağlı 100 gr et veya kıyma ,200 gr diyet yoğurt veya 100 gr normal yoğurt Salata (yeşillik + domates + salatalık + 1yemek kaşığı zeytinyağı)

2 SAAT SONRA

2 kırmızı erik + 5 badem

2 SAAT SONRA

Kepekli tost (açlık durumuna göre) 1 veya 2 dilim esmer ekmek+30 gr light peynir

AKŞAM

Izgara balık veya tavuk veya et veya köfte + salata

2 SAAT SONRA

1 çay bardağı diyet kefir + 1 kuru kayısı

** GÜNDE EN AZ 2.5 - 3 LİTRE SU
**1-2 BARDAK YEŞİLÇAY

BEN ARADA GREYFURT SUYU İÇECEĞİM HEM ENFEKSİYON HEMDE GÖBEK YAĞI İÇİN...

SİZLERİ BİLGİLENDİRECEĞİM.
:8::8::8:

Son düzenleme:
Hayirlisi gelismeleri merakla bekliyorum. Ben de suan rus diyeti yapiyorum 4.gunum 10 gun surecek. Bakalim insallah sonucu guzel olur.

merhaba.bende pazartesi diyete başladım ama tam olarak uyguladığım bir diyet listesi yok.ama bu liste hoşuma gitti,bende bu liste ile birlikte devam edeceğim.biraz kendimden bahsedeyim.27 yaşındayım,evliyim,boyum 1.70kilom 64.
istersen bu başlık altında sana yoldaş olabilirim:)

merhaba.bende pazartesi diyete başladım ama tam olarak uyguladığım bir diyet listesi yok.ama bu liste hoşuma gitti,bende bu liste ile birlikte devam edeceğim.biraz kendimden bahsedeyim.27 yaşındayım,evliyim,boyum 1.70kilom 64.

olley tabiki olalı m yoldaş canm. bnde devam ediyorum zorlamıyor.. baya akşamları tok oluyorum hatta.. spora başlarsam da süper olacak ama..

Tatlım diyete başlama kilomu bilmiyorum tartım bozuktu.
3. gün tartıldım. Şuan 5. günüm ve 1.5 kilo gitti.
2 günde 1.5 kilo gitti yani...

canm ben çalıştığım için o tarz diyetlerde çokk dikkat edemiyorum olmazlarına.. bu günlük yediğim içtiğim tarzda olunca bakalım hepimiz zayıflarız inşallah..

o zamn canım günlük yazalım ne yedik ne içtik ne kaçamak oldu :)) bakalım verimine

Back
X