- 5 Ocak 2013
- 110
- 5
rahat 5 yıldır ara ara diyet uygulayan biriyim ve her seferinde çok iyi sonuçlar alıyordum taki bir hafta önceki diyetime kadar. 1 haftadır hiç kilo veremedim. şok diyetlere karşıyım ve beni çok zorlayacak diyet hiç uygulamadım miktar ksııtlamaları, daha düzenli beslenme vs. ama tatlıyı hayatımdan çıkaramıyorum hiçbir diyetimdede çıkarmadım.
1 hafta önceki diyetimde aynı şeyleri yapmaya başladım hergün 30-45 dakika bisiklet ve 10-20 dk göbek bacak basen için sporlar. fakat hiçbir kilo değişimi yaşamadım ve büyük bir moral bozukluğu.. 21 yaşındayım ve hayatımda ilk kez 80 kiloyu gördüm. yardım edin bana ne yapmam lazım nasıl şeyler deneyebilirim nerede hata yapıyor olabilirim.
1 hafta önceki diyetimde aynı şeyleri yapmaya başladım hergün 30-45 dakika bisiklet ve 10-20 dk göbek bacak basen için sporlar. fakat hiçbir kilo değişimi yaşamadım ve büyük bir moral bozukluğu.. 21 yaşındayım ve hayatımda ilk kez 80 kiloyu gördüm. yardım edin bana ne yapmam lazım nasıl şeyler deneyebilirim nerede hata yapıyor olabilirim.