Diyet+Spor Zayiflama Günlügüm! Birlikte basarabiliriz!

Heh bahane hazir kahvaltiyi gecistirmek icin oglusun buyunce dersin bide bi kahvalti bile yaptirmiyordun diye halbuki yapabilirsin hem onada minik minik verirsin
Evet guzel olurdu heü birlikte kahvalti cunku gruptaki herkes nevi sahsina munhasir :) keyifli olurdu

Heh bahane hazir kahvaltiyi gecistirmek icin oglusun buyunce dersin bide bi kahvalti bile yaptirmiyordun diye halbuki yapabilirsin hem onada minik minik verirsin
Evet guzel olurdu heü birlikte kahvalti cunku gruptaki herkes nevi sahsina munhasir :) keyifli olurdu

Cidden kahvlti yaparken dedgiin gibi minik minik veriorum. Zeytine bayiliyor.
9.aylik oldu. Hala butun khvtiliklari karistiriorm. Peynir cici bebe bazen meyve rendeliorm. Simdisipam reklam izlior. Ya mutfak salonla bir, ve cok soguk. Kahvlti hazirlarkende oturmaodasinda yalniz birakamiyorum. Ondan açım aç suan

yuppiii

bugün diyetisyen kontrolüm vardı veee tam tamına 2.300 vermişim hemde 13 gün içinde

Aslında bu hafta ilk haftaya göre biraz dahaa sönük geçti.ara öğünleri yiyemedım ama yine de sonuç güzel hepsiciği yağlardan gitmiş

neyse ki kaçamaksız geçirdim hafta sonumu bi de temizliğim bitmemişti onu bitirdim İşlerin arasında ara öğün geçti hatta bugün doktor da kızdı gecirme ara öğün önemli dedi bu günden itibaren tekrar konsantre olmam lazım

Sabah
1 fincan cay , 1 dilim börek

Ara
Ceyrek pomelo

Ögle
2 dilim firinda patates ve yogurt

Aksam
Balkabagi corbasi

Spor
Henüz yapmadim ,,ama yapicam yazarim

Burcu sevindim canim tebrikler..bende cok uyusugu,yaaaa offf spor yapmaliyimmm mm ama uykum varrrrr

off bende üç gündür spor yapamıyorum yorgunluktan aslında 2.levele geçmem lazım:(((

kahvalti
yarım elma
yeşil çay

öğle 3 köfte
3 yk pilav
ayran

ara light süt
iki galeta

akşam
bir kâse çorba
salata
ayran

Burcuuuuuu menün süper:46::46::nazar::nazar:

Lütfen böyle devam et...

Arkadaslar ben bu onumuzdeki iki hafta cok giremeye bilirim sayfaya günlügüm size emanet :P dertlesin yalniz birakmayin kuzucumu:)
Cocuklar evde esim evde tatil biteseye kadar cok aktif olmaya bilirim..bilginizeee

Tabi öyle ye ic yat yokkkkkk dikatt edicem ins

Bu arada iyi tatiller abla ohh şöyle güzel tatilin tadını çıkar. inşallah havalar da güzeldir orda. bol bol gezersiniz ailenle .geldiğinde inşallah güzel kiloların müjdesini verirsin:-):-)

menüm
kahvaltı
yarım kk peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek

öğle
bir kepçe çorba
3 yk taze fasulye
3 yk pilav
2 köfte
bir bardak ayran

ara 1 muz
yarım kek

akşam
bir kâse çorba
3 yk taze fasulye
salata

ara 1 mandalina
4 fincan yeşil çay

kahvaltı
yarım kk peynir
bir haşlanmış yumurta
3 zeytin
1dilim ekmek
şekersiz çay

öğle
bir kepçe çorba
3 yk pilav
3 yk fasulye
ayran

ara
süt
galeta

akşam
bir kâse çorba
salata
ayran
bir köfte

ara
yarım greyfurt
yarım muz

dünkü menüm
kahvaltı
yarım kk peynir
bir dilim ekmek
bir haşlanmış yumurta
şekersiz çay

öğle
bir kâse çorba
bir dilim ekmek

ara bir küçük elma

akşam
bir kepçe çorba
4 yk ıspanak
3 yk bulgur pilavı

ara
bir dilim kadayıflı muhallebi
(doktor haftada bir gün sütlü tatlı verdi)

Back
X