Diyet+Spor Zayiflama Günlügüm! Birlikte basarabiliriz!

günaydıııın
Abla nerelerdesin yaa bi şekerleme yapıcam dedin yoksun dünden beri neyse önemli bişey yoktur inşallah
Bu sabah misss gibi ekmek kokularıyla uyandık Tabi bu iyi mi kötü mü bilmiyorum valla insanı çok tahrik ediyo Üstüme yağ sür de beni ye diyo resmen, ama yok merak etme yemem..
Bi de bu gece rüyamda kahvaltı için patates kızartmiştim ohh bi güzel de yiyodum valla hayırolsun bakalım:)))
Gerçi ben diyete başladıktan bi hafta sonra genelde oluyo bana böyle şeyler normalde baklava falan görürdum ama bu sefer böyle oldu;)))

Bir lokmadan birsey olmaz canim
Ama arkasindand evam canini istetmiyorsa
Benim bazen o minik catal tüm dengeyi bozuyor bir girdimi agiza hadi iki catal daha bi tane daha diyorum anlamadan
Hic almazsam kaliyor...ona dikkat canim ;)

Ya burcuuuuuuu menünü ögün ögün degil tam butun paylasssssssssss böyle bütün olarak yorumy apamiyorummmm
Yazmistim ama görmedin sanirim
Menunde guzel;)

Dün yattim ama kizim uyandim diye kalkti beny atasaya kadar so ra kolumda uyuya kaldi yeniden sonrasinda iste cocuklar gelince yemek vs derken aksam annemlere gitttik fln iste giremedim ;)

Arianna tskler ;) motive ediyor beni böyle fotolar oyuzden cekiyorum senin nasilg idiyor?

Dünki menüm
Sabah
1 dilim ekmek, firinda yagsiz mantar,1 dilim yagsiz kasar,1 fincan limonlu ada cayi

Ara
Yarim ayva, yarim elma,ceyrek nar,3-4 üzüm

Ögle
1 kaseyesil mercimek

Ara
1 pirinc patlagi,1 avuc cekirdek

Aksam
3 ceviz buyuklugunde tavuk,2 yk pilav

1 latte

Spor 1 saat yürüyüs

Burcuuuuuuuu menülerini böyle paslas canim
Mesela sabah bir kacamagin olur ama ogleyle dengelersin yada 3 ögün ekmek yersin butun gördügünde fark ediliyo tek menuye bakinca tek menü olarak guzel gelir ama tum gun 3 ögüne bakinca fazla yada eksik olabilir,,,o sebeble saglikli yorumy apmak icin tüm gün paylas ,,,sonra istedigini istedigin gibi yaz :))))

valla ben o küçük kaçamakları artık sadece nefsimi köreltmek için atıyorum ağzıma Hani ikinci gün kaçamak yapınca bana demiştin ya "diyetisyene de o kadar para verdin"falan diye aklıma geliyo hep beni baya durduruyo.yani.

İyi gidiyor benim de dun sabah kalkinca 3 bardak su ictim
kahvaltida 1 dilim tam bugday ekmegi 1 kare dilim beyaz peynir 1 dilim salam bir de salatalik yedim ardindan kayisi cayi
arada yarim elma yedim
ogle feslegenli form kraker yedim 62 kalori ama asiri tok tutuyo
ara 8 findik 2 kuru kayisi 1 kuru incir 5 kan uzumu
aksam 17.30 da ton balikli salata yedim ve hic acikmadim
75 dk spor yaptim 3 lt su ictim toplamda
bugun regl oldum karnim agriyo ya igrenc canim da hic bisey yemek istemiyo bi kahvalti yaptim 7.30 da

Haha iyiki demissim o zaman burcu..ama dogru degilmi emek harca vakit harca parca ilkgünden boz
Olucak is degildi:)
Neyseki toparladin ister aksamy az ister ertesi gun bütün olsunda :16:

Burdada var akrabalarim ama trdede var ..istanbulda abim var:16: yeni yerlesti ins basarirlar orada yasamayi
Ama ben. Sik sik gelirim. Istanbula eskiden daha cok gelirdim simdi ufaklik frenliyor biraz

Arianna iyi gibi menun ama ögle ogünü kraker o biraz tehlikeli canim
Ben kraker biskuvi diyette olsa cok katki maddesi oldugu icin sevmyiorum yani yememege calisyorum yoksa coooook seviyorum da
Ama aralarda kurtarici alabilirsinde bence ogun yerine koyma hic;)

$image.webp

Bugünde mis gibi lavanta yaptim

kahvalti
yarın kk peynir
2 zeytin
bir dilim ekmek
şekersiz çay

ara öğün
bir portakal

öğle yemeği
5 yk mercimek
3 yk salçalı makarna

ara öğün
bir bardak light süt

akşam yemeği
salata
bir kepçe mercimek

ara öğün
bir armut

ve tabi bugün 3 litre olmuştur SU
veee 3 bardak yeşil çay (birini şimdi içicem)

Bu akşam resmen nefsimle mücadele ettim Veee tabi ben kazandım
Akşam yemeğinden sonra canım o kadar çook cikolata istedi ki ve sonunda eşimi bakkala gönderdim ufak da olsa bişey al dedim o da gerçekten küçücük bi cikolata almış getirdi bende biraz bekledim hadi dedim bari ara öğünde yerim diye bu arada baya düşündüm ve onu oğluma yedirmeye karar verdim O da hazır bekliyomuş bi lokmada bitirdi. bi de iki cikolatanin üstüne afiyetle yedi valla :)))
Belki küçük bi cikolata bişey olmazdi ama bugün biraz yarın biraz derken....

günaydın ablaaaaa!...
Bugün çoook mutluyum Çünkü bu sabah tartıldım veeee sonuç
66.500

geçen hafta yani diyetisyende tartıldığımda yine açtım ve 67.800 çıkmıştım 1.300 gitmiş ilk hafta için iyi bi sonuç gibi sanki(he bi dün regl oldum bunu da hesaba katılım yani;))
Sence ?

Süperrr:46::46: dünkü cikolatayi yememenin mükafati ayni dedigin gibi aman minicik birsey olmaz ertesi gun gene ayni aksam ayri sabah ayrid erken bir bakmissin diyet yapiyorum diye kendini kandirip habire yiyorsun

Veee sabahta karsiligini görmussun ,,tebriklerrrrrr
Ilk kilolar ya oturmamistir daha daha bir kac kiloda hizli verirsin ..menünde cok guzel böyle devam canimmm

Arianna baska alternatifler olamaz mi mesela bi kutu yogurt icine musli yulaf atarsin yada meyve dograyip hazirlayabilirsin yada kitir ekmekler yada minik bi sandivic sabahtan at cantana
Yani diyet ürünüde yersin arada ama hani hep olursa kafan calismaz bak :)))))
Benim cocuklar var ya. Ayyyy ne cekiyolar cocuklar yaaa ama alistilarda kizim diyorki anne okulda herkes öglen iste atistirmalik buyuk buyuk sandivicler cikariyor ben kutu dan elma ,meyve kitir ekmekler var ( knäckerbrot) simsiyah bisey onu cikariorum diyor herkes boooooaaaaa diyomus :)))) ama kendisi seviyor yani benim mudahalem yok
Ama yemeleri konusunda cok karisirim su söyle bu böyle yemelisiniz fln
Oglumda basketbol oynuyo cok yogun antremanlati var sunu yemelisin bunu yemelisin hergun tepesindeyim cunku cocuklarda spor iyi beslenmezlerse tam tersi tehlikede yaratabilir

salı günü de tekrar diyetisyen kontrolüm var asıl onu çok merak ediyorum inşallah yağlardan gitmiştir böyle gidersem.ayda 5, üç ayda istedigim kiloya ulaşırım. ohh kilo verince insana daha bi gayret geliyo valla
Bi de şu kilolar gitsin de artık oğluşumun abi olma vakti de geldi yani;))

merhaba kızlar,
kpss ye gırıcem dıye bı ınat bı hırs delı gıbı ders calışıyorum. halimi görsenız gulmekten ölürsünüz :)

bugun tartıldım 62 kıloyum :)
hemen sımardım gene, bıraktım corbayı sabah :) kızıma yumurta haslarken canım bı cektı bı cektı kendıme de bıtane hasladım. yaramaz pıtırcık yemeyeınce yumurtasını 2 yumuta yemek zorunda kaldım. aslında normalde yemezdım ama canım fena ıstedıgınden yedım sanırım... yuzsuzluk :D

2 kucuk lokma ekmek yedım yumurtayla.

hatta ıtıraf edıyorum bugun ekmek dılımlerıyle pızza yapıp yanına da patates kızartasım vardı, o kadar cok gıttım geldım kı kendı ıcımde... cıktım mutfaktan ust kata gıttım
kızımla oynadım zıpladım, çamasırları astım ve o ıstegımı bastırdım elhamdülillah..

yarında oruc tutmaya baslıcam kızlar, karar verdım kefaret orucum var. tutmam lazım. gunler uzayana kadar tutarım ben 3-4 ay :))) 2 sene oncede 1-2 haftalık borcumu tutcam dıye basladım 76 gun tuttum :) bunye alısınca gıdıyor valla :)

7 kılo vermıstım oruc tutarken bu arada :)

slm

minnak bence en iyisini yapmışsın çünkü bende dün akşam kendimi öyle dizginledim ancak. cikolata krizim tuttu hadi biraz bekleyim dedim bekleyince krizi biraz olsun atlattım yani ii oldu dikkati başka yere çekmek en iyisi

Hımm demek oruç tutmak yarıyo sana. bu arada verirsin kiloları inşallah
benim bi hafta oldu diyete başlayalı alıştım baya herşey duzene girdi. zaten yemek saati düzenliydi ama ayarı kaçırıyodum He bi de hadi ziyan olmasın deyip çocuklarin yarımlarını yemek de extra oluyo

Back
X